Get Big Marketing en Webdesign Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben Get Big ingeschakeld voor het design van onze producten en ons logo en zijn hier ontzettend blij mee. Met AI kun je tegenwoordig al veel toffe dingen maken, maar voor ons bleek dat toch nie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Get Big Marketing & Webdesign heeft een prachtige, uitstekend werkende website gemaakt die ik afgelopen maand in gebruik mocht nemen. Ze werken professioneel, zijn reëel qua mogelijkheden, uiterst... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nick van Get Big Marketing heeft uitstekend werk geleverd en mijn website duurzaam-drenthe .nl een vlotte, frisse en groene uitstraling gegeven. Nick luistert goed naar je wensen en denkt mee over a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online-marketingbureau
  2. Reklamebureau
  3. SEO-service

Skrevet af virksomheden

Get Big Marketing is een full service internet marketing bureau. Wij helpen grote en kleine bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Dit doen we onder andere met professioneel webdesign, SEO, SEA en social media marketing. Tevens leveren wij hosting voor alle soorten websites, en hebben we inhouse designers die de meest geweldige animaties produceren.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

awesome and skilled work

Nick and co helped us refresh and speed up our heavy traffic website (+500K pm) and couldn't have wished for someone better

4. august 2021

Besvarelse fra Get Big Marketing en Webdesign

Thanks for the great review! It was a fun project and we are looking forward to working with you again in the future.

Zeer oplossingsgericht

Zeer oplossingsgericht. In dit geval Nick Plokkaar hij begint ergens aan en zorgt ook dat het werkt zoals het moet werken ongeacht de hoeveelheid werk. Ben echt blij met de manier van werken. Altijd even vriendelijk, doelgericht en professioneel! Dank voor de inzet.

15. juli 2021

Blijvende partner

Get Big Marketing heeft voor mijn beide twee bedrijven websites gebouwd. Hele snelle schakeling en vriendelijke en goede ondernemer met hoge kwaliteit. Ik verander in ieder geval nooit meer van partner!

21. juni 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goede service en begrip van de materie

Nick van Get Big Marketing en Webdesign heeft heel goed begrepen wat de behoefte van mijn bedrijf was: een website die verwoord wat ik doe en de uitstraling die nodig is om potentiële klanten te interesseren verder te lezen.
Daar is hij zeker in geslaagd en ik ben trots op hoe mijn activiteiten nu gepresenteerd worden.

21. juni 2021

Vakkundig en betrouwbaar

Ik heb Nick leren kennen toen Get Big nog in de kinderschoenen stond. Altijd geïnteresseerd en tijd om dingen uit te leggen. Zijn passie en interesse voor alles rondom zichtbaarheid en vindbaarheid op internet inspireerde mij om dit alles met een gerust hart bij hem onder te brengen. Zodat ik mij kan focussen op waar ik goed in ben.

Nick bedankt!

2. januar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi resultaat opfrisbeurt website.

Nick luistert goed naar je wensen en denkt mee over alle aspecten om de website optimaal te maken.
En dat alles voor een prima prijs.

15. november 2020

Getbigmarketing, zeer goede ervaring

Begin 2020 heb ik Getbigmarketing gevonden via Linkedin, een post vol handige inzichten heeft me getriggerd contact op te nemen.

Uitgelegd dat ik meer dan normaal contact nodig zal hebben en dat was ok.

Het contact dat ik sinds dan heb, Ge-Wel-Dig.
Het eerste deel van de website is recent opgeleverd en de samenwerking gaat nog verder door.

Kennis van zaken, Kritisch, zelfstandig, nuttige input, geduldig en letterlijk 100% tevredenheidsgarantie.

27. august 2020

Besvarelse fra Get Big Marketing en Webdesign

Dit zijn de reviews waar we het voor doen! Thanks voor de lovende woorden Eric!

Uitstekend service

Uitstekend service. Dankzij Nick hebben wij een mooie website in elkaar gezet. Hij is heel professioneel in zijn vak. Wanneer je vragen hebt kan je altijd bij hem terecht. Tevens reageert hij ook heel snel.

Nick heel erg bedankt!!!!

3. juni 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

No nonsense persoonlijke dienstverlening op maat

Nick en zijn bedrijf hebben me perfect geholpen bij de totstandkoming van onze website. Zijn persoonlijke benadering en hands on mentaliteit zijn een verademing. Hij stond altijd stand-by om ons verder te helpen. Daarnaast heeft hij zijn uitgebreide netwerk ingezet om een totaaldienst te leveren. Behalve een SEO Proof website met een effectieve contentstrategie heeft hij me hierdoor ook kunnen helpen met onze social media advertising. Wil je een website die past bij deze tijd, maar ook je online marketingstrategie verder uitbouwen, zoek niet verder, Get Big Marketing is de perfecte match.

2. juni 2020

Besvarelse fra Get Big Marketing en Webdesign

Bedankt voor deze uitgebreide review Mark. Fijn om te weten dat alles naar wens is geweest!

Persoolijk & hoge kwaliteit

Get Big is een internet marketingbureau waar je echt op kunt bouwen. Persoonlijk, heldere verwachtingen en oplevering van hoge kwaliteit.

1. maj 2020

Besvarelse fra Get Big Marketing en Webdesign

Heel erg bedankt voor de review en het vertrouwen in onze dienstverlening.

Uitstekende service en samenwerking

Uitstekende service en samenwerking. Nick reageert snel en handelt professioneel. Hij verstaat zijn vakgebied goed en is deskundig in wat hij doet.

30. april 2020

Besvarelse fra Get Big Marketing en Webdesign

Ontzettend bedankt voor de review en het mooie compliment!