Babed Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Babed is the lifestyle brand for young women that want to look good, feel good and kick ass.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Lang sendetid

Jeg bestilte deres magnetiske øjenvipper til 150 kr. den 6. januar og skrev en mail til dem den 22. januar. Jeg modtog min vare den 6. februar og fik svar på mailen den 7. februar om at min vare nu var sendt. Øjenvipperne er fine, men dem i Matas med flere små magneter er bedre og sikkert også billigere.

16. februar 2019

Hej Silke

Det ser ud til, at der var en forsinkelse i posten, der påvirker din ordre. Vi er glade for at høre at du har modtaget din ordre og ønsker dig meget sjov med det. Hvis du har spørgsmål, så lad os vide!

Har bestilt i december

Har bestilt i december. Pengene er trukket, men ingen vare!! Og de svarer ikke på mails. Er pænt rasende!!!

22. januar 2019

Hej Ida-Christine,

Jag kan inte hitta någon order med ditt namn för den tidsram du nämnde. Har du beställt på någon annans namn kanske? Om du kunde bekräfta ditt beställningsnummer för mig, ska jag titta på det ASAP!

Vänliga Hälsningar,

Emilie

SNYDT

SNYDT
Ordrebekræftelse kom straks, beløbet blev hævet straks, men 14 dage efter er varen ikke kommet, og der svares ikke på mine mail.Konklusion: Det er svindel.
Så har GetBabed svaret på min anmeldelse og det er korrekt, at varen er ankommet. Men Nej- jeg nyder ikke min pen, fordi jeg har fået den i sort !! selv om man anfører som begrundelse for den sene levering, at jeg har bedt om, at få den ændret til brun- og da var den allerede sendt med kureren.

18. januar 2019

Hej irene

Jeg kan se, at din ordre med nummer # 665142 og sporingsnummer LW326812659DE blev leveret den 6. februar. Din ordre blev forsinket og videresendt, fordi du ville have os til at ændre farven, og det var allerede med kureren. Vi håber du nyder din øjenbrynpen!

Hav en god dag!

Emilie

Fup og svindel

De trækker pengene med det samme og her efter 14 dage er der kommet nogen vare endnu, eller svar på mail.

14. januar 2019

Hej Christian

Jeg undskylder for det sene svar på din anmeldelse. Vi hævdede kun denne side. Jeg antager, at din ordre allerede er blevet leveret, men jeg vil se på det og se, hvad der skete. Jeg kan ikke finde nogen ordre på dit for- eller efternavn. Har du et ordrenummer til mig?

FUP OG SVINDEL

Bestilte 27/12. Modtog ordrebekræftelse, de trak penge og siden har jeg ikke hørt noget eller modtaget mine varer.

12. januar 2019

Hej Henrik

GetBabed kundesupport

Bestilte d 31/12 og har ikke modtaget…

Bestilte d 31/12 og har ikke modtaget det bestilte ,men de har trukket pengene
svindler 🤨😞

11. januar 2019

Besvarelse fra Babed

Hej Ulla, jeg er ked af det forsinkede svar. Vi har kun lige fundet ud af din kommentar her :) Din ordre med nummer # 662877 og sporingsnummer LW326531327DE er allerede blevet leveret. Er der noget jeg kan hjælpe dig med?
Getabed kundesupport

Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)