Gesten Kro Anmeldelser 7

2,9

2,9

Middel

Jeg har været kunde hos Gesten Kro…

Jeg har været kunde hos Gesten Kro gennem en kantineordning på et uddannelsessted i Vejen de sidste 7 uger. Min evaluering bygger derfor på længere tids kvalitet og oplevelse. Udvalget har været småt og meget trivielt. Retter der skal opvarmes, kommer i plastikemballage som bliver blødt af at blive opvarmet i mikroovn. Deres sandwichboller er tørre, og mætter meget lidt. En høj pris for en relativ lille portion. Trods kedelig madoplevelse, har jeg støttet ordningen, men det stopper fra dags dato. Jeg blev mødt af en meget kort for hovedet chauffør, som dyttede og viftede os en halv meter væk. - Det var helt unødvendigt. Chaufføren (virksomhedens ansigt ud ad til) havde rigeligt med plads til at aflæsse. Ærgerligt og unødvendigt...
Jeg går ikke i små sko, men når vedkommende ovenikøbet svarer surt igen, når man påpeger, at det var unødvendigt at dytte af os, så har jeg ikke meget tilovers eller respekt for virksomheden. Alle kan have en dårlig dag, men produkt og service er jeg ikke importeret over.

3. juli 2025

Forskel på stegt og paneret

I skriver i jeres menu kort at dagens ret er stegt flæsk, når man så kommer hjem og pakker ud så er det paneret flæsk, man bliver nød til at skrive på ens menu kort hvad man sælger til folk. Også af hensyn til allergier, det er meget vigtigt
Vi bryder os ikke om paneret flæsk så vi måtte smide maden ud , så det var 218 kr i skraldespanden, det er ikke ok.
Jeg ringede over men fik fortalt at hos dem hedder det paneret stegt flæsk 🤔 ja det kan man selvfølgelig også kalde det, men i menu kortet står det stægt flæsk og da jeg ringede og bestilte det sagde jeg dagens ret stegt flæsk, så burde man lige ha sagt det der.
Jeg ville måske anbefale dem og lære om kunde tilfredshed samt måske få hjælp til hvad der er stegt og paneret. 😅
Men ellers tror jeg da det er udemærket derover.

8. februar 2024

Ingen enthusiasme

Dagens ret på Gesten Kro smagte ok. Maden var dog tydeligvis ikke lavet "med glæde og enthusiasme". Jeg manglede, at der var nye kartofler - det er dog årstiden for det, og sovsen virkede blendet. Rødbederne var ikke hjemmelavede, men det er i småtingsafdelingen.
Jeg var skuffet over, at kroen tager penge for postevand, når der blev købt både øl og vin. At der serveres vand bør være en selvfølge!
En lille pige, ca. 4 år (kroejerens datter?) gik og famlede ved bestikket på et af bordene, indtil hun blev afledt. Bestikket blev ikke skiftet ud, og kort efter kom der andre gæster, som satte sig ved dette bord. Ja, det er muligt, at jeg er sippet, men det er uhygiejnisk ikke at udskifte bestik, der er "blevet famlet ved".
Stemningen på kroen virkede på ingen måde "YES! - vi er glade kroejere". Tværtimod virkede det, som om ingen rigtig "gad".

5. juli 2016

Er dette din virksomhed?