Czas oczekiwania na zamówiony przeze mnie produkt był bardzo długi i dlatego początkowo dałem 1 gwiazdkę. Doceniam jednak fakt indywidualnego podejścia i wiadomość ze strony firmy, która wyjaśniła... Se mere

Dzisiaj dotarła do mnie kupiona niebieska koszula Workwear Overshirt. Jest świetna! Zwiewna, dobrze wykonana, super zapakowana i wygląda obłędnie dobrze!!! Chciałbym też podkreślić świetny kontakt ze... Se mere
Zamówiona bluza jest genialna- wygląda obłędnie, przykuwa uwagę innych osób. Materiał jest miękki i bardzo przyjemny w dotyku. Bluza jest obszerna, nie krępuje ruchów. Kontakt ze sklepem jest płynny,... Se mere
Towar super - zgodny z zamówieniem. Rozmiar po konsultacji mailowej dobrany idealne. Realizacja błyskawiczna. W zwiazku że nabyłem bluzę po cenie promocyjnej stwierdzam że jakość przewyższyła cenę cho... Se mere
Street Goods Since 2024
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Świetny materiał bluzy , aczkolwiek rozmiar S była dla mnie za duża .
Witam Super temat JAKOSC WYKONCZENIA KROJ MATERIAL TOP
The brand is absolutely premium! The clothes feel great and the fit is spot on!
Opoznienia w dostawie, jednak swietna obsluga klienta i jakosc.
Bardzo dobra jakość wykonania, super materiał i krój. Szybka wysyłka.
Koszulka świetnej jakośi, czuć w dotyku super skład. Kolor i szycie mega! polecam serdecznie :)
Outstanding quality, really premium feeling from the first touch, great customer support. Big thanks to the team - 10/10
Super jakość. Dostałem w prezencie taką grubą igłe do nawlekania sznurków do bluz itd super sprawa
Świetna obsługa klienta, płynny proces zwrotu. Ciuchy dobrej jakość!
Fajna jakość, polska produkcja. Poza tym świetny, uprzejmy i sprawny kontakt oraz szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam! :)
Świetna jakość produktu, dawno nie trzymałem tak dobrej jakościowo koszulki w ręce!
produkt wysokiej jakości - super materiał, solidne szycie, fajny krój, dbałość o detale. naprawdę jest dobrze! dawno się tak miło nie zaskoczyłem przy zakupie ciuchów. dostałem więcej niż oczekiwałem. seht gut!
Materiały i cała kolekcja jest na wysokim poziomie. Jestem usatysfakcjonowany.
Świetna komunikacja, szybka i sprawna przesyłka, wysokiej jakości materiały.
Bardzo dobrej jakości hoodie - stosunek ceny do tego co otrzymałem na bardzo dobrym poziomie