Weer heerlijke koffiebonen besteld. Helaas deze keer niet binnen 1-2 dagen bezorgd. Op de site staat voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden. Ik heb er bijna een week op gewacht. Een minpuntje, maa... Se mere
Ik was op zoek naar lekkere koffiebonen tot ik Gerrits koffie tegen kwam en dacht, ik bestel eens en kijken of deze bonen lekker zijn. Amazing. Echt een heerlijk koffietje/ cappuccino/espresso ge... Se mere
Eine wirklich sehr gute Kaffeebohne. Volle, rundes Aroma und sehr bekömmlich. Wir haben diesen Kaffee im Hotel Iselmar in Lemmer getrunken und waren total begeistert. Zu Hause gleich den Kaffee bestel... Se mere
Ik vind de Verdi Organic Coffee van Gerrits gruwelijk lekker. Die gebruik ik op kantoor als bonen en thuis als gemalen koffie. De koffie heeft een volle smaak met een vleugje cacao én is biologisch. D... Se mere
Gerrits Koffie levert échte koffiebonen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit ambachtelijke branderijen in Nederland. Van krachtige espressobonen tot zachte biologische koffiebonen en specialty coffee, wij selecteren alleen de beste bonen die met zorg zijn gebrand. Onze koffie is er voor mensen die verschil proeven. Geen supermarktkwaliteit, maar caféwaardige blends die met aandacht zijn samengesteld. Denk aan rijke espresso’s, verfijnde lungo’s en zelfs 100% natuurlijke decafé koffie, zonder chemie. Elke zak wordt vers gebrand, direct verpakt en snel bij je thuisbezorgd. Bij ons vind je onder andere de karaktervolle Brizio-lijn, de biologische NoCa koffie, de elegante Carmen Superieur en de intense Canal Amsterdam bonen. Of je nu thuis koffie zet of inkoper bent voor kantoor of horeca – je proeft het vakmanschap. Gerrits Koffie is er voor de liefhebber. Voor wie koffie niet alleen nodig heeft, maar waardeert. Bekijk ons assortiment op www.gerritskoffie.nl ☕ Vers gebrand | 🌱 Biologische bonen | 🚚 Gratis verzending vanaf €40
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Top koffie!
Nu voor de tweede keer hier een bestelling gedaan en zes zakken verder. Blijf hier zeker in de toekomst bestellen, want de koffie smaakt fantastisch. We zijn voor de organic variant gegaan.
Ook hebben we de koffie razend snel in huis dus al met al een dikke 5 sterren!

Besvarelse fra Gerrits Koffie
De koffie was overheerlijk en de…
De koffie was overheerlijk en de levering was super snel bedankt. Ik ga zeker vaker bestellen.

Besvarelse fra Gerrits Koffie
Mijn ervaring was heel erg goed
Mijn ervaring was heel erg goed!
Snelle en goede service product is ook van top kwaliteit!

Unieke ervaring
Unieke ervaring, ik heb het nu een paar dagen getest en ik wil nooit meer iets anders dan de koffie van Gerrits

Wat Gerrits Koffie onderscheidt
Wat Gerrits Koffie onderscheidt, is de aandacht voor detail en de liefde voor het vak. Je merkt dat er kwaliteit boven kwantiteit wordt gekozen, en dat maakt het verschil.
Kortom: of je nu snel een koffie to go wilt of rustig wilt zitten met een boek of laptop bij Gerrits zit je goed. Ik kom zeker terug!

Heerlijke koffie
Heerlijke, smaakvolle en pure koffie. Smaakt na elk kopje nog steeds naar meer.

Uitstekende koffie
Hele goede koffie voor een eerlijke prijs. Er wordt een breed assortiment aan koffie aangeboden, voor iedereen wat te vinden. Aanrader!

Exclusive taste
This coffee earned my loyalty. The flavor is 😋😋😋
My partner drinks it every day, his favorite is the Canal Coffee Amsterdam❤️
We highly recommend it!

Besvarelse fra Gerrits Koffie
Gerrits Koffie is de beste koffie die…
Gerrits Koffie is de beste koffie die ik ooit heb geproefd. De smaak is rijk, vol en perfect in balans. Elke slok straalt vakmanschap en passie uit. Absolute aanrader voor elke koffieliefhebber!

Top ervaring!
Om te beginnen was de levering snel en goedkoop. Daarna heb ik de koffiebonen geprobeerd van Brizio, de beste koffie die ik ooit heb geproefd. Ik ben nu al vaste klant!👍👍☕️☕️
Uitstekende koffie met snelle levering
De koffie heeft een heerlijke rijke smaak die past bij een goede koffie. Verder was de levering snel en duidelijk. Al met al een echte aanrader als je op zoek bent naar goede koffie en snelle levering voor een mooie prijs!
Positief verrast
Ik heb laatst wat koffiebonen/cups besteld en was echt positief verrast. Wat ik ook fijn vond was de snelle levering en de communicatie van de mannen
Topkwaliteit koffie
De aangeboden koffie is van topkwaliteit en wordt geleverd in luxe verpakkingen. Op de website wordt een breed assortiment aan koffie aangeboden waarbij duidelijk per merk wordt vermeld wat de sterkte van de koffiebonen is. Hiermee kan iedereen dus, zonder veel verschillende merken te bestellen, inschatten welk merk het beste bij ze past. Gerritskoffie is daarmee absoluut een aanrader voor iedereen die van een bakje koffie houdt!