1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.

4,8

Bedste service med de bedste medarbejdere

Havde bestilt et navne håndklæde- men dette kunne desværre ikke leveres til tiden -så som kompensation fik jeg 2 meget flotte håndklæder og selvfølgelig mine penge retur
Er så taknemmelig for den flotte service og jeg
Vil selvfølgelig bestille navnehåndklædet igen
Er så tilfreds og glad kunde

12. november 2024

Hej Helle
Vi beklager et meget forsinket svar til dig - men 1000 tak for din rosende anmeldelse - den er vi stolt af.
Georg Jensen Damask.

Enkelt og hurtigt

Enkelt og hurtigt, men frem for alt verdens bedst håndklæder.

28. juni 2021

Kære Heidi

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Vi ønsker dig en skøn dag – og på glædeligt gensyn på damask.dk eller i en af vores butikker.

Dorte
Georg Jensen Damask

Fungerede bra efter jeg bestilte til…

Fungerede bra efter jeg bestilte til dans adresse. Nogen problem at sikre levering på svensk adresse

6. juli 2020

Hej Rene,

Tusind tak for den flotte 4-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er super glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Vi ærgrer os dog over at du oplevede problemer med at bestille til en svensk adresse, det burde ikke være noget problem. Vi undersøger naturligvis sagen her hos os, men skulle du en anden gang opleve samme problem, så kontakt gerne vores kundeservice på +45 75522700, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Vi ønsker dig en skøn dag og håber at se dig igen på georgjensen-damask.se.

Rikke

Altid super service

18. juni 2020

Hej Kristian,

Tack för din fina femstjärniga recension och för att du tog dig tid att dela dina åsikter med oss.

Vi känner oss väldigt hedrade över det och hoppas att du får glädje av din Damask-produkt i många år framöver.

Vi önskar dig en härlig dag och hoppas att vi ses igen på georgjensen-damask.se.

Vänliga hälsningar
Rikke
Georg Jensen Damask

Vis anmeldelser på alle sprog (163 anmeldelser)