Komt uit Azië en duurt daardoor 3 weken. Slechte kwaliteit en als je het retour wilt sturen, moet je de verzendkosten naar Azië zelf betalen! En dan maar afwachten of ze het ontvangen en daadwerkelijk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
1 ster is Zelfs nog teveel. Pakket is nooit aangekomen. Doen moeilijk over restitutie. Waardeloos ga hier niet bestellen. Service van niks. Pakket is op 16 mei besteld. Nu 9 juli nog steeds niks ontva... Se mere
Dit bedrijf doet zich voor als winkel in Amsterdam in werkelijkheid komt alles uit het buitenland en moet je erg lang wachten voordat je het binnenkrijgt als je het al binnenkrijgt, ik bestel hier noo... Se mere
Pakket wel binnengekregen alleen niet wat ik verwachte. Kwaliteit is heel slecht net alsof het van Ali express komt. Levering duurde langer dan een week
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chinese rommel
Koop alsjeblieft niets bij deze webshop. Ze doen zich op social media voor als een classy webshop met leuk uitziende kleding, maar niets is minder waar. Had ik van tevoren maar de reviews gecheckt. Allereerst heb ik bijna 4 weken op mijn bestelling moeten wachten, toen kreeg ik al argwaan. Toen het eindelijk binnen was bleek de kwaliteit zo slecht te zijn dat ik het eigenlijk niet eens aan kon doen. De jas die ik besteld had, die er op de website uitzag als een lekkere dikke jas, bleek een soort slechte kwaliteit, dunne badstof te zijn waarvan de pluisjes continu af bleven vallen. Nadat ik hem gepast had zat mijn eigen kleding van top tot teen onder de pluizen. Dat was écht geen €45 waard. De jurk en de trui zijn van een vergelijkbare slechte kwaliteit, die waarschijnlijk de eerste wasbeurt niet eens overleven. Je kunt bij wijze van spreken nog beter op AliExpress en Temu bestellen dan krijg je nog meer waar voor je geld.
Er is geen contact met de webshop te krijgen en van wat ik lees is retourneren moeilijk en bieden ze alleen korting aan.
Wat een waardeloze website met goedkoop…
Wat een waardeloze website met goedkoop kleiding. Ik heb joggingbroek besteld komt na 3 weken binnen, kwaliteit is heel slecht en als ik wil hem terug sturen bieden ze allemaal korting om het product behouden..Dus doen ze moeilijk met bestellingen terugsturen. In pakket geen retourformulier dus jij moet contact opnemen met klantenservice en die probeert het tijd verrekenen met allemaal onzin kortingen. Niet bestellen!! Het zijn oplichters.!!! Het is geld niet waard?
Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend. Het product voldeed totaal niet aan de verwachtingen. Absoluut geen aanrader.
Zelfs bij Shein is de kwaliteit 1000x beter, dan dit bedrijf.
Dit is pure oplichterij!!!!
Net bestelling binnen gehad na ruim 3…
Net bestelling binnen gehad na ruim 3 weken wachten. Kwaliteit van lik me reet.
Op de foto’s op hun site ziet het er leuk uit maar in werkelijkheid niet..
Niet kopen daar zonde van de geld !!!
Oplichting
Oplichting. Rommel rechtstreeks uit China. Retour gestuurd maar geen terugbetaling! Koop hier niets!!
The worst possible website
The worst possible website, Chinese products of very poor quality, Klarna should realize that they don't sell what they post on certain social media networks, money wasted on selling products of the lowest quality.
Slechte kwaliteit items, nog slechtere klantenservice
Eerste bestelling ging goed, maar ik vond de kwaliteit heel slecht voor wat je betaalt. 2e bestelling is kwijtgeraakt door de Peddler bezorger. Kan gebeuren. Met een schriftelijke bevestiging dat het pakket vermist van het verzendbedrijf (Peddler) zelf heb ik gemaild naar Ellegems.
Ellegems geeft aan dat ik dit moet oplossen met Peddler. Ik heb nu al 3 keer gereageerd met de officiele, ondergetekende schriftelijke bevestiging van Peddler dat het pakket vermist is, dat ik als bijlage met mijn eerste mailtje heb verzonden naar Ellegems.
Ik heb het gevoel dat de klantenservice een AI klantenservice is, want als ze bij mail 1 de bijlage hadden geopend had dit al opgelost kunnen zijn.
UPDATE:
Nog steeds geen refund. Ze hebben me op social media geblokkeerd.
Superslechte kwaliteit
Superslechte kwaliteit. Troep uit China terwijl ze advertenties plaatsen gevestigd te zijn in Amsterdam. Aanklagen !!!! Hoe krijg ik mijn 300 euro terug???????? Klarna incasseert alleen maar ze werken wel met dit soort oplichters. Nederland is gewoon de dupe van dat Chineze nepspul
Rotzooi uit China van eenmansbedrijfje uit Nieuwegein
Super slecht product uit China. Mijn minderjarige dochter had een Trainingspak besteld wat E zag op TikTok bij Billie Eillish. 1 dag gedragen en al onder de pluisjes en pillen. Na de KVK te hebben gegoogeld blijkt dit een Eenmans bedrijf uit Nieuwegein te zijn met 1 werknemer. Iemand die dus leuk een zakcentje wil verdienen over de rug van andere mensen. Klachten worden niet serieus genomen en het enige antwoord wat je krijgt is dat van een AI Laura. Je kan een retour proces opstarten, maar bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het transport naar China. Klachten worden niet behandeld en de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen ook niet. Al met al een echte pauper die hiervoor verantwoordelijk is.
KVK 93423039
AMN Ecommerce
Hof van Vronestein 134
3439WC Nieuwegein
OPLICHTERS
Ook ik kwam in contact met deze oplichters. Ik heb een vrouwenpak besteld op 16 november maar had mezelf bedenkt en heeft direct via het contactformulier gevraagd om mijn bestelling te annuleren. Op 18 november kreeg ik antwoord: dat naar mijn bestelling was bekeken en het goede nieuws is dat mijn bestelling al onderweg is naar mij! Helaas kunnen ze verwerkte bestellingen niet annuleren.
Omdat het zolang duurde heb ik begin december weer via het contactformulier gevraagd waar mijn bestelling blijft. Ik kon mijn bestelling volgen via een tracking trace van Peddler Express (bezorg bedrijf??) Ik heb gelukkig screenshot gemaakt toen ik de bestelling aan het volgen was.
Volgens Peddler Express hebben ze mijn bestelling 3 keer (op verschillende data)bij mij thuis aangeboden maar alle drie keren waren niemand thuis. Daarna kreeg ik een email om contact op te nemen met de vervoeder met nr: 400-8575-500 omdat er een probleem is met de bezorging. Gelijk heb ik wederom contact gemaakt met ElleGems. Nu beweren ze dat mijn pakket bij een pick-up point was (Screenshot bewijst anders) en als je binnen 7 dagen de pakket niet ophaalt wordt het terug gestuurd en dan moet ik de kosten betalen. Je moet voor de kosten opdraaien voor iets die je niet eens heb gehad.
Ik heb mijn bestelling met Klarna betaald en heb via Klarna een klacht ingediend. En ook ga ik verder uitzoeken bij juridisch loket.
Ik wil een ieder vragen die ook problemen hebben gehad met deze oplichter om een klacht in te dienen bij ConsuWijzer. Hoe meer klachten ze binnen krijgen dan pas kunnen ze optreden werd aan mij verteld. Zo kunnen wij deze oplichter stoppen.
Zeer slechte site! Oplichterij
Zeer slechte site!! Oplichterij.
Zeer slechte kwaliteit en wanneer je het wilt terug sturen, moet je het naar China sturen. Dit is absurd duur.
Niet bestellen hierop!!!
Grootte oplichters
Grootte oplichters
Nooit van hun iets kopen
Hun website moet dicht gaan
Pure zakzetterij!
Pure zakzetterij!
Wat is besteld heb trekt op niks. De stof is helemaal geen kwaliteit. De xs is xl ipv xs.
Je kan het niet terugsturen want de kostprijs om het terug te sturen is even duur als het product zelf. Zogezegd een bedrijf uit Nederland maar je moet het helemaal naar Azië terug sturen
Nooit raadpleeg ik nog deze Site!!
Oplichting
De naam vermoedt dat het bedrijf in Amsterdam is gevestigd maar de kleding komt uit China en het product wat je ontvangt is totaal anders dan wat je dacht gekocht te hebben. Omdat de foto's op de site totaal niet kloppen. Retour sturen? Bijna onmogelijk omdat het naar China moet op eigen kosten.
Accepteer het niet is mijn advies. Wettelijk gezien sta je in je recht. Wanneer een artikel duidelijk afwijkt van de foto heb je het recht om kosteloos te retourneren.
Super slechte China troep
Super slechte China troep
Voor retour moet jezelf de kosten betalen naar China
Ze hebben hun Insta site door vele slechte reviews veranderd en alle opmerkingen weggehaald
Kleding komt niet overheen in de details met de foto op de website
Slechtste winkel ooit!!
Dit is zo slecht.
Ten eerste was ik 40 euro kwijt. Ik moest 3 weken wachten op mijn pakketje, en nu ook nog eens de slechtste kwaliteit die ik ooit heb meegemaakt.
Zelfs shein heeft betere kleren, en dan nog goedkoper.
Dit is 40 euro niet waard.
dit is gewoon oplichting
Fraudeurs …
Na een verkeerd product dat is geleverd bestellen ze het juiste product maar was te laat ze vroegen te wachten .met terug te sturen van het product dat je zelf moet betalen maar dat ze terug zullen betalen en dan niet doen omdat het te laat is (op hun instructies)
Na 3 weken wachten op mijn bestelling…
Na 3 weken wachten op mijn bestelling en tot mijn verbazing... zeer slechte kwaliteit en om het terug te sturen moet ik meer betalen dan wat ik gekocht heb, kortom misleidende verkopen. Het is tijd om aangifte te doen bij de autoriteiten wegens oneerlijke verkopen.
Oplichters
Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen. Even wat feiten onder elkaar:
1. Wat te mooi om waard te zijn lijkt, is het in dit geval ook.
2. Een customer service waarbij de mails via een AI-assistent lijken opgesteld.
3. Een levertijd van 10 tot 14 werkdagen, wat uiteindelijk nóg langer heeft geduurd.
4. Nadat ik een mail met een klacht heb gestuurd, kreeg ik een (wéér door AI geproduceerde) mail terug met dat ik een 'fantastische' deal kreeg voor een teruggave met korting op een ander product. Nee, vriendelijk bedankt.
Stelletje oplichters. Koop hier asjeblieft niks.
1 ster is nog te veel
"1 ster is nog te veel – oplichters!
Ik heb echt geen woorden voor dit bedrijf. Mijn pakketje kwam pas na 3 weken binnen, en de kleding bleek rechtstreeks uit China te komen, waardoor de maten totaal niet kloppen. De broeken, waar ik een maat L van heb besteld, komen maar tot mijn kuiten in plaats van mijn enkels.
Een retour aanvragen was een complete ramp. Het duurde letterlijk anderhalve week voordat ik eindelijk een retourlabel kreeg, nadat ik constant werd bestookt met mails of ik de kleding toch wilde houden in ruil voor korting. Nu ik het eindelijk kan retourneren, blijkt dat ik €50 moet betalen voor de retourzending van de setjes. Wat een oplichterij!
Het contact via e-mail voelt alsof ik met een AI-robot spreek: onpersoonlijk en enkel gericht op winst. Dit is de eerste keer dat ik zo'n slechte ervaring heb met een webshop. En om het nog erger te maken: afmelden voor de nieuwsbrief is onmogelijk. Het e-mailveld is zogenaamd niet goed leesbaar, waardoor je niet kunt controleren of het correct is ingevuld. Toen ik hierover mailde, kreeg ik een standaardantwoord dat ik slechts een eenmalige aankoop had gedaan en nergens aan vastzit.
Kortom, dit is zonder twijfel de slechtste webshop die ik ooit heb meegemaakt. Bespaar jezelf de ellende en bestel hier NIET!
Læs mere om andre typer anmeldelser.