Gelatorajissimo Anmeldelser 9

2,2

2,2

Under middel

Ekspedienten slog 4 is ind i stedet for…

Ekspedienten slog 4 is ind i stedet for 3. Kunne ikke refundere pengene, kunne ikke give tilgodeseddel. Kunne kun give os ekstra varer. Men med 3 store is havde vi ikke brug for mere. Et opkald til chefen gav dog et tilgodebevis.
Så kunne vi sætte os over til de meget beskidte og spise vores is

27. april 2023

SPYT I ISEN

Vi besøgte Rajissimo i Dragør d. 16/4-23 ved en 15-tiden. Vores is var lækre - lige indtil den unge pige bag disken gentagende gange stod med sin egen ske og dyppede i forskellige is fra montren , vel at mærke EFTER hun havde haft skeen i munden!

Vi sad inde i isbutikken og spiste vores is, og sad derfor lige over for disken, og kunne se, at pigen minimum dyppede sin ske 6 gange i de forskellige is - endda mens hun havde øjenkontakt med os…

Det er jo SÅ klamt og uhygiejnisk som noget kan været, at hun står og spiser direkte fra montren. For derefter at lave scoops af is fra selv samme montre til betalende kunder. Ad, ad, ad! Hun kunne i princippet ligeså godt have nyst over min mad🤢🤢

Min mand konfronterede hende og siger “Det kan være, du skulle skifte din ske ud, når du står og smager af de forskellige is”. Pigen virker fuldkommen ligeglad og svarer bare “ja” ..?!

Der går herefter 5 min., og min mand henvender sig så til en ung mandlig medarbejder, og spørger efter manageren. Den unge medarbejder siger, at det er ham, og min mand forklarer, hvad der er sket. Den unge mand siger, at han vil tjekke op på det, og om min mand er sikker på, at der blev brugt samme ske. Både min mand og jeg var 100% sikre og den unge pige bekræfter det jo selv med sit “ja”… Min mand siger derefter, at de bør kassere isene og skifte ud med nye, eftersom det er ekstremt uhygiejnisk at stå og spise direkte fra montren - og så sælge selv samme is til betalende kunder..!

Under hele episoden undskylder eller beklager personlaet ikke én gang, men virker derimod fuldkommen ligeglade om fødevaresikkerheden….

Vi er personligt meget undrende over for, hvordan man som virksomhed kan være så ligeglad med fødevaresikkerhed! Vi kommer højst sandsynligt aldrig til at sætte vores ben der igen - føj…

16. april 2023

Prøv at høre…

Prøv at høre.
For det første, har min veninde og jeg haft en traumatisk oplevelse, hos denne forfærdelige CHUUROS bar.
Vi bare ude og hygge, og ville have noget til at mætte vores sultne maver med. MEN.
Da det endelig øjeblik kom, modtager vi hvide IKKE sprøde CHUUROS. Og for at gøre det endnu værre, var der INGEN sukker (som vi havde bestilt), og de tog hele 52 kr for det!!!!!!!!!
Anbefaler på INGEN MÅDE, dette nonsens.
Vi fortjener en refundering ;)

15. januar 2022

Ikke bæredygtig - dårlig kakao...

Ok sted, men meget meget langt fra bæredygtig. Det værste er at man får serveret ALT med ENGANGSSERVICE - når man sidder indenfor?? Vi var 4 personer.

- 4 plastisk gaffler
- 4 plastik knive
- 4 engangskrus
- 4- plastiklåg

Lige til at smide ud i resaffald. Goddag mand økseskaft.

Og så er kakao'en er virkelig ringe, til gengæld er den billig...

Jeg troede virkelig folk inkl gæster i Dragør forventede højere standard af deres cafe'er.

4. oktober 2021

Hår i isen

Var forbi butikken i Rødovre centeret forleden dag med min kæreste. Min kæreste ville have en mellem softice, men fik at vide at det kunne man ikke få. Kun stor eller lille. Jeg beder i mellemtiden om en vaffel med 2 kugler. Men da jeg beder om flødeskum og syltetøj kan jeg ikke få det, for de har ikke tændt for maskinen i dag. Klokken var dog 15 om eftermiddagen. Burde det ikke være en del af opstartsproceduren?
Da vi så kommer udenfor hvor man må spise (pga. mundbind), så finder jeg et mørkt sort hår inde i midten af den ene af mine iskugler. Både min kæreste og jeg har lys leverpostej hår, så det var ikke en af vores + håret sad godt fast inde i kuglen.
Det bliver ikke der vi køber is næste gang vi er i centeret.

16. juni 2021

Hvor ulækkert...

Gelato Rajissimo Rødovre Centrum.
Er i Rødovre Centrum 08.10.18,
ser for første gang,
den nye forretning,
Gelato Rajissimo.
Står ca. 3 meter fra disken,
og kigger på alt det lækre de har. Priserne er i den dyre ende (*sammenlignet med Bakken).
Jeg lægger mærke til,
den unge pige bag disken.
Hun står med en plast ske i munden, dem man får til isen.
Pludselig kommer plast skeen,
som hun havde i munden,
ned i isen, hvorefter hun smider skeen med is ud.
Det da godt nok ulækkert,
Gelato Rajissimohar.
Jeg skal ikke have is fra jer,
med andres mundvand.
Jeg har også lagt mærke til,
en ung pige der står og piller ved sine negle, og nulrer hår.
Om det den samme unge pige,
ved jeg ikke, men ulækkert er det.
Men selvfølgelig,
hvad man ikke ved,
har man ikke ondt af.
Nu stod jeg så bare og så det...

8. oktober 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto