Geco City Cars Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben 72 jaar. Ik woon in Hellevoetsluis. Er kwam een vriendelijke man bij mij thuis die alles uitvoerig met mij besprak qua mogelijkheden. Ik kon bij huis proefrijden in het door mij gewenste model.... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eerst werd de verkeerde kleur geleverd en even gezegd hij is nu niet verzekerd hé voor Pasen. Alles dicht wachten vol stress want ik woon niet in een allerbeste buurt. Alarm erop laten zetten. 5 stan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met mijn Geco city car, is echt een top autootje en ook nog een perfecte service had mijn autootje een week heeft iemand me spiegel eraf gereden, baalde er mega erg van maar binnen 1 week h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijne beleving om met hun zaken te doen. Afspraken perfect nagekomen. Ik Als ondernemer kan alleen maar zeggen dat ze service hoog in het vaandel hebben en dat er veel bedrijven een voorbeeld... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler
  2. Scooterforhandler

Skrevet af virksomheden

Geco Citycars is gespecialiseerd in kleine mobiliteit en biedt een breed scala aan elektrische voertuigen. Van city cars en brommobielen tot mini transport en scootmobielen, wij zijn toonaangevend op het gebied van elektrische mobiliteit. Onze voertuigen zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te zijn, perfect voor stedelijke omgevingen. Met een focus op gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid, streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen voor hun mobiliteitsbehoeften te bieden. Bij Geco Citycars geloven we in de toekomst van elektrisch rijden en zijn we trots om een bijdrage te leveren aan een schonere wereld.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mijn groene Geco

Alarm erop laten zetten. 5 standen waren afstelbaar ingevoeligheid. Ik kon hem bij alle standen als ik zou willen ombouwen. Verder rijd hij fantastisch, kan aan de laadpaal voor ,,€150. Nieuwste model. Je voelt je weer vrij en niet gehandicapt in de geco city !

16. april 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn EK4 rijdt ons waarheen nodig is op zeeuws en Belgisch platteland …

Mijn sterren gegeven zijn op een aantal zaken gebaseerd ,hoofdzakelijk beloften ,die niet kunnen worden waargemaakt ,allereerst het accupakket dat moet worden ingereden , logisch ,de beloofde actieradius zal zoals in de keuze bij de bestelinformatie word vermeld niet haalbaar zijn , 40/80 zal ongeveer maar hooguit 70 zijn en 80/160 ongeveer hooguit 110 zijn (met rustig rijden en niet teveel tegenwind , is best voldoende , maar de beschrijving en de werkelijke actieradius is een andere , jammer dat het geen lifepo4 accu’s zijn ,verder prima wagentje de EK4 ook mijn partner is zeer blij met de wagen ikzelf ook , wel was jammer dat opeen aantal”las”punten van het framework delak was losgelaten en wat roest was , glad gemaakt en gecoat met een soort rubber dat voor kabels word gebruikt , zodat het niet verder kan corroderen ,verder heb ik nog steeds geen handleiding gekregen ,meerdere malen beloofd ,op de pagina ook nog steeds niet zichtbaar , wel wat jammer omdat jezelf allerlei dingen moet gaan ontdekken (ik ben nooit zo blij met verassingen die plots gebeuren ) verder nu na meer dan een maand hiermee te rijden ,bevalt echt goed ,.

9. april 2025

Top bedrijf !!!!

Zo blij met mijn nieuwe City Car …. Lekker door de stad scheuren, overal parkeren, geen wegenbelasting.
Snelle service, goede uitleg, super vriendelijk.

18. marts 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering en super goed geholpen! Raad dit bedrijf zeker aan ze zijn zeer professioneel en de communicatie is uitstekend!
Ondertussen al 2 maanden lang heel veel plezier van mijn Geco city car!
Ga zo door Geco city car!

17. marts 2025

Was een topervaring

Was een topervaring! Snelle levering ondanks ik in Maastricht woon en super fijne communicatie. Telefonisch goed en snel te woord gestaan.

24. januar 2025

Besvarelse fra Geco City Cars

Bedankt voor uw review, veel veilige kilometers toegewenst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geco E-Go gekocht met topservice!

Ik wilde graag de Geco E-Go kopen, maar had hier nog wat vragen over. Deze heb ik in de avond gesteld via de chat. Waar ik verwachtte dat ik de volgende dag antwoord zou krijgen, was er binnen 10 minuten iemand online die de vragen zeer vriendelijk beantwoordde. Het was even een gedoe omdat ik niet in staat was om naar Alkmaar te komen voor een proefrit, maar uiteindelijk een aanbetaling van € 500 gedaan en omdat dit autootje (brommobiel) op voorraad was werd hij binnen een week persoonlijk afgeleverd. Samen met de eigenaar een proefritje gemaakt en hij heeft nog even laten zien waar alle knoppen voor dienden etc.. Kortom, de man was bijzonder vriendelijk, heeft ruim de tijd genomen om de vragen te beantwoorden via de chat en de telefoon en hij kwam zijn afspraken na, prima dus! Petje af voor de service! Wat betreft het autootje (brommobiel) zelf; in het begin even wennen, want het voelt minder luxueus dan een echte auto. Maar na een paar keer er in te hebben gereden, ben ik gewend en vind ik het heerlijk om er stadsritjes mee te maken. Voor mij een top-aankoop dus!

30. januar 2025

Besvarelse fra Geco City Cars

Bedankt voor uw review, wij wensen u nog veel rijplezier

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goede service, vriendelijk het enigste nadeel was dat ze niet binnen de afgesproken tijd afleverden, maar uiteindelijk kwam het goed

28. januar 2025

Beste,

Bedankt voor uw positieve reactie.

Veel plezier met uw aankoop.

Team,

Geco City Cars

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zeer lang moeten wachten spijtig dat ze…

Zeer lang moeten wachten spijtig dat ze ook geen lange kabels hebben van die type stekker

26. januar 2025

Beste Bjorn,

Bedankt voor uw bestelling van de Laadkabel.
Excuses dat uw zending wat vertraging had opgelopen.

Groet,

Team Geco City Cars

Geweldige zaak.

Geweldige zaak.. snel antwoorden op vragen en de man en zijn zeer makkelijk in de omgang, niks is te gek en alles goed geregeld. levering van de auto was precies volgens afspraak!
Bedankt

24. november 2024

Helemaal top!

Helemaal top! Een geweldige City car besteld en helemaal tevreden.
En ik moet zeggen, geweldige service!

13. november 2024

Prachtige City Car

Prachtige City Car. Mooi formaat en nooit meer last van de hoge parkeerkosten, ideaal voor in de steden. Super goede service en uitleg. Kortom, zeer tevreden en zou het bedrijf aanraden.

6. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.