Min gearmate var gået i stykker og jeg har virkelig fået god service og hurtige svar på mail, kæmpe anbefaling herfra👍

Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Se mere

Jeg har købt en CarPlay skærm hos Geargoods. Selve skærmen er fin, men kvaliteten svækker. Lyden kradser, ikke særlig høj lyd, fungere skidt til opkald, aux virker ikke, ingen bas i lyden. Ærgelig opl... Se mere

1. Butik med tilbehør til biludstyr

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!

3,5

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Kommunikation og logistik duer ikke

Kommunikation og logistik duer overhovedet ikke...
Jeg bestilte 3 ting i november
1 . Levering i november
2 levering i december
Afventer stadig 3. Levering
Og det er okay, hvis man så i det mindste fik noget information , men nej, det duer det absolut ikke til
Nul stjerner..
Hold jer langt væk

2. februar 2026

Ville ikke anbefale det

Firmaet er dårlig til at svar tilbage. Jeg skrev til dem d.27/12-25 om returnering, men har aldrig hørt fra dem.

14. januar 2026

Hej Josephine

Vi har desværre ikke modtaget nogen mails fra dig under dit navn. Vil du derfor venligst kontakte os på info@geargoods.dk, så sørger vi for at sætte gang i returneringen med det samme.

Jeg er MEGET tilfreds med min GearMate

Jeg er MEGET tilfreds med min GearMate. Den virker som den skal.

8. januar 2026

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med din GearMate og at den fungerer som den skal.

GearGoods

Annulleret ordrer, penge stadig trukket fra konto

Jeg bestilte en Apple CarPlay skærm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok når det er juleferie. Men søndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med min Apple CarPlay skærm annulleret. Okay jeg tænker jeg får mine penge tilbage om lidt. Nej nej, pengene er stadig trukket fra min konto, ordren er annulleret og man kan ikke komme i kontakt med dem.

6. januar 2026

Hej Oliver

Jeg beklager, at du har haft denne oplevelse med os.

Vi er dog glade for, at vi har kunnet løse problemet for dig, og vi beklager selvfølgelig den gene, du har oplevet i forbindelse med din ordre og tilbagebetaling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Jeg bestilte en Gearmate 2.0

Jeg bestilte en skærm til bilen, efter at have set en reklame på Facebook. Efter et par dage havde jeg dog endnu ikke hørt noget om min bestilling. Da jeg opdagede, at pengene allerede var trukket fra min konto, blev jeg lidt knotten og kontaktede firmaet – men uden at få svar. Nogle dage senere rykkede jeg igen.

Samtidig tjekkede jeg Trustpilot, hvilket jeg normalt plejer at gøre før jeg handler med et nyt firma. Der var både gode og dårlige anmeldelser, som handlede om både produktet og firmaet bag.

Kort efter tikkede der dog en mail ind fra firmaet, som beklagede den manglende kommunikation – den skyldtes sygdom. De lovede straks at tage affære og tilbød som kompensation en reduktion af prisen.

Et par dage senere modtog jeg min pakke, og produktet – en Gearmate 2.0 – levede fuldt ud op til mine forventninger. Det var nemt at sætte op og fungerede præcis, som jeg havde håbet.

Jeg føler mig godt behandlet.

5. november 2025

Jeg har bestilt en skærm hos jer og den…

Jeg har bestilt en skærm hos jer og den er ikke blevet sendt som i lover på jeres hjemmeside.
Ydmere har jeg skrevet til jer uden svar så bliver da ærligt lidt bekymret.
I reklamere også med telefontider på jeres hjemme side men der er intet nummer at finde.

27. oktober 2025

Fantastisk kundeservice

Bestilte et produkt til bilen fra GearGoods, og alt gik bare glat. Hurtig levering, god kvalitet og varen var præcis som beskrevet. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom, da jeg havde et lille spørgsmål om hvordan man tilsluttet den til telefonen, men det var fordi jeg glemte at slå Carplay til på telefonen. Kan helt klart anbefales!

25. oktober 2025

Gearmate 2.0 er en værre gang skrammel…

Gearmate 2.0 er en værre gang skrammel 1149kr smidt ud af vinduet. det eneste der virker er kortet og det først efter kontakt med firmaet for at få hjælp til forbindelsen mellem tlf og skærm. Når man går fra bilen virker ens telefon ikke før man har slettet Bluetooth opkoblingen til skærmen. Alt i alt den dårligste oplevelse jeg har haft længe.
PS. Brugsanvisningen er værdiløs, og man kan IKKE få support via telefon på trods af der står telefontid på hjemmesiden.

17. oktober 2025

Jeg ville gerne give flere stjerner

Jeg ville gerne give flere stjerner
Men der gik lidt lang tid
I forhold til hvad man skrev på hjemmesiden
Jeg fik fat i ejeren
Han fik ordre min forsendelse
Og sage jeg ville få nogle penge tilbage
Det fik jeg Tak for det

22. august 2025

Dårlig kvalitet.

17. august 2025

Hej,
Vi er rigtig kede af, at du har haft denne oplevelse med vores produkt. Hvis du ikke allerede har været i kontakt med vores kundeservice, vil vi meget gerne hjælpe dig hvis du har haft udfordringer under opsætningen. Vi ønsker, at du får en god oplevelse med produktet.

GearGoods Kundeservice