Order was placed a week ago, but no update received since. The email address on the site responds with 550 High probability of spam (message not delivered) and the phone number does not work at all. I... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een koffer besteld. Geld meteen afgeschreven. Bevestigingsmail qua verzending ontvangen zonder track & trace of een afleverdatum. Wel een mail dat alles verzonden is en voor hun is afgehandeld. Nu een... Se mere
Heb nog steeds mijn bestelling niet, telefonisch onbereikbaar, smoesjes over familie omstandigheden, maar ik krijg mijn spullen gewoon niet, zit al een week op mijn spullen te wachten, zou al verz... Se mere
Virksomheden har svaret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfect product voor ons doel
Voor ons werk is het belangrijk dat de koffers waterdicht en gas dicht zijn ivm stank hierbij moeten ze ook nog steak zijn doordat ze anders kapot gaan tijdens vervoer
De koffers voldoen perfect an deze eisen
Prima, winkel zoals ik het verwacht.
Eigen merk beschermkoffer besteld. Is weliswaar minder sterk dan een originele Pelicase, maar kost dan ook een kwart en ik verwacht een dergelijke mate van bescherming niet nodig te hebben.
Zoek je gewoon een goede beschermkoffer voor normaal gebruik, dan is dit een interessantere aanschaf dan 1 van de dure (expeditiekwaliteit) merken.
Zeer praktische en kwalitatief
2 verschillende koffers gekocht om te testen als koffers voor medische materialen. Sinds 1 week in gebruik, nu al geslaagd.
Snelle afhandeling van de leverancier. top.
Schitterende service
Het product voldeed niet alleen volkomen aan de beschrijving en de foto, maar de service was ook nog eens bliksemsnel.
Donderdagnacht besteld en met bankkaart betaald, en zaterdag voormiddag al geleverd............
Proficiat zou ik zeggen
Groeten
laurent Claessens
Goed
Goede en correcte afhandeling van bestelling en leverproblemen.
Goed produkt en goedkoper dan bij de fotovakhandel
De tas Bilora Digi Star gekocht voor mijn Nikon D7100. Een tas, geschikt voor mijn digitale spiegelreflexcamera en een extra objectief en batterij. Handige, lichte compacte tas in een fijn stevig formaat om mee te nemen onderweg. Het nadeel van veel tassen is vaak dat tassen te groot en te zwaar zijn om mee te nemen lopend of op de fiets. Dat heeft deze tas niet. Een aanrader.
Slechte service
Heb een rugzak besteld (met een levertijd van 1-2 dagen) en vooruit betaald. De bestelling bleef staan op betaling ontvangen. Na 3 werkdagen contact opgenomen en na 2 werkdagen alsnog geen reactie ontvangen over de status van mijn bestelling. Gearcase.nl ook telefonisch niet kunnen bereiken.
Met op volgens de website woorden als snel thuis bezorgd en het op voorraad zijn van het bestelde artikel valt de service tot dusver tegen.
super mooie koffer om al mijn spulletjes mee te nemen
Fijne koffer lekker handig om alles in een keer mee te nemen. Loop je niet met al die losse dingen te slepen.hij heeft ook nog goeie looksen allemaal vakjes die je zelf groter of kleiner kan maken.
Super service, snelle levering en goede producten
De koffer had ik super snel binnen en het ziet er erg goed uit. Toen ik een vraag had gesteld kreeg ik erg snel reactie erop.
De spullen zijn niet te duur en je het goede service, wat wil je nog meer.
Twijfelachtig tot slecht.
Maandag 13 januari 2014 twee assortiment koffers bestelt, het is nu vrijdag namiddag, wel orderbevestiging maar nog niks ontvangen, geen verzendbevestiging, geen bericht van niet op voorraad, taal nog teken, terwijl ze er op hun site prat op gaan dat ze binnen 1 á 2 dagen leveren.
Toch maar naar een andere leverancier de volgende keer?
Prima service
Ik heb via de site een cameratas angeschaft en dat is prima bevallen. Goede keuze, snele levering: zeker aan te bevelen.
Erg blij met mijn tas
Mijn laptop, camera, e-reader en fleswater passen er perfect in!
uitstekende service
ik ben erg tevreden over het product en ik kreeg ook snel een email terug toen onverhoopt mijn bestelling een dag later kwam
be/n erg tevreden en ga zeker meer bestellen hier
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.