Royal Dutch Gazelle Danmark Anmeldelser 53

3,5

Købt en Gazelle Paris C7+ Centermotor. Haft den en måned. Indtil videre en supercykel. Enkelt display, god affjedring, lækkert æstetisk design. Virkelig god kvalitet fra den førende hollandske cy... Se mere

Batteri og pedaler - Gazelle C Belt 28.000 kr. 1 år gammel 1.500 km ikke kørt vinter. Utrolig meget bøvl med batterikassen fra ny - den knirkede og larmede og en forhandler der ikke ville erkende det... Se mere

Har nu brugt min Gazelle Ultimate C380 flittigt i 6 mdr., hvor det er blevet til ca. 2300 km. Jeg kører primært ture på 30 - 40 - 50 km i både jævnt og kuperet terræn, grusveje og asfaltveje, og d... Se mere

Svingende kvalitet på cyklerne. Kender to som kører uden større problemer, mens to andre blevet leveret med hhv. defekt ve. pedal (direkte livsfarligt!!!) og defekt forskærm. Det burde ikke være m... Se mere

1. Producent
  2. Cykelværksted
  3. Cykelbutik

Royal Dutch Gazelle har produceret cykler i Dieren, Gelderland, Holland i mere end 125 år. Vores cykler er lette, af høj kvalitet og komfortable. Vi tænker altid på, hvordan vores design er smartere og teknologien til vores e-cykler endnu mere innovativ. Gazelle fremstiller omkring 250.000 cykler om året. Vi gør det med lidenskab og engagement!

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Har kun dårlige erfaringer med min…

Har kun dårlige erfaringer med min el-cykel. Købte den i 2017 og siden har det være reparation på reparation. Der hele tiden fejl på displayet. Baghjulet er skiftet. Batteriet er gået i stykker. Alle reparationer er dyre. Som almindelig cykel, der bruges til hverdag er den utilregnelig.

3. oktober 2019

God Gazelle elcykel

Købte en Gazelle elcykel hos Bike Concept i Grindsted i oktober 2018.
Dejlig cykel, der opfylder mine behov
Behagelig at køre på og en fin rækkevidde på batteriet. Nem at betjene - både gear og computer.

19. januar 2019

Jeg købte to Gazelle El-cykler i 2014…

Jeg købte to Gazelle El-cykler i 2014 til kr 18.500 pr. stk. Jeg forventede topkvalitet til den pris. Den ene har fungeret upåklagelig, men den anden cykel har løbende kun givet problemer. Dens "puls-motor" slår umotiveret fra. Cykel har været til justering gang på gang men uden det ønskede resultat. For nylig havde jeg igen cyklen til en reparatør, som fortalte mig, at den motor som cyklen var udstyret med generelt fungerede dårligt, og at den ikke længere blev produceret. Jeg kontaktede Gazelle direkte, men de ville kun give et nedslag på ca. kr 750, hvis jeg købte en ny motor. Cykel har kun kørt 1000 km ialt
Hvorfor kaste gode penge efter dårlige. Jeg køber ALDRIG en Gazelle cykel igen !!!

14. januar 2019

Aldrig mere en Gazelle el-cykel.

Købte i 2014 en ny Gazelle el-cykel, efter 4 år (5/2 2018) holder cyklen op med at virke, det viser sig efter nogen søgen hos cykelhandleren at det er motoren der er stået af, og en ny koster 4800 kr - surt surt surt ! - nå vi vælger at få en ny moter sat i, men nu her i sommeren 2018 begynder cyklen at larme med underlige lyde når man cykler på den, det viser sig nu at navet i baghjulet er gået, og at det vi koste 25oo kr at få lavet -
Altså en el cykel til 18000 kr i 2014 - skal man regne med at der skal ofres
Knap 7500 kr på i reparation om om lidt skal den også have nyt batteri !!!
Gazelle kind service oplyser blot at cyklen er over garantien så de kan ikke hjælpe - fin service - I fremtiden vil det være smartere at købe en billig el-cykel i Bilka- hos T Hansen eller Biltema - dem har man da bedre råd til at skifte ud !
Aldrig mere Gazelle —. M V H familien Schultz

6. august 2018

Købte Gazelle Arroyo C7 den 11-9-2015…

Købte Gazelle Arroyo C7 den 11-9-2015 for kr. 15.499,-
Den 24-5-2018 falder batteriet sammen efter 2780 km og MAX 50 opladninger...
Cykelhandleren gør, hvad han kan for at forhandle et nyt batteri hjem, og Gazelle mener de strækker sig laaangt, når jeg bliver kompenseret med et nyt batteri til ½ pris....
Jeg har selv fat i Gazelle pr messengerl/telefon og får gjort opmærksom på, at kvaliteten IKKE er i orden, når batteriet kun lige holder ud over garantiperioden. Batteriet er ALTID opladet i stuetemperatur, tages med ind når det er koldt, er aldrig "klatladet" og bliver ladet op med det samme, det går tomt.
Så vedligeholdt efter anvisning !!
Det kan iflg. Gazelle ikke være deres problem, da garantien er udløbet.
Begge fælge "bobler". Fælgene er malede på alubund. Desuden ruster pedalerne ved pedalarmene.
Ja, det går så heller ikke under garanti, for den er jo overskredet med ½ år....
Min konklusion må være, at Gazelle cykler er produceret til at holde nøjagtig 2 år og derefter må kunden blot acceptere, at man lige så godt kunne have købt en langt billigere cykel eller et andet cykelmærke.
I Gazelle tilfældet kan man ikke just sige at pris og kvalitet hænger sammen !!
Min almindelige Batavus cykel ,der er 19 år gammel, er i bedre stand end den dyre Gazelle elcykel, jeg købte i september 2015.
En gang Gazelle aldrig mere Gazelle......

16. juni 2018

Gazelle cykler er IKKE KVALITET

Gazelle cykler er IKKE KVALITET.

Jeg har købt min mor en meget dyr Elcykel , som jeg troede skulle være en rigtig god el-cykel, hvad jeg ikke vidste var, at cyklen ikke kan trække noget som helst. - En BILKA Cykel til 1/5 af prisen, trak LANGT bedre, for bedst at beskrive cyklen, føles cyklen mere som en normal cykel, som bare er en meget TUNG cykel, for motoren er virkelig elendig og trækker INGENTING, hverken op, eller ned af bakke.

Cyklens historie:
Min mor klagede over cyklens manglende trækkraft, og cyklen blev afleveret til reparation, hvor man ikke fandt nogen umiddelbare fejl på cyklen, og at hvis hun stadig var utilfreds, skulle hun ha' købt en knallert i stedet.

Fantastisk professionel udmelding, når man giver så mange penge for et produkt, som bliver leveret ud fra et katalog, som overhovedet ikke kan slå en konkurrende cykel til 1/5 af prisen.. Ufatteligt Gazelle overhovedet vil sælge sådanne skodcykler.

Jeg har selv erfaring med Bosch motor og batterier, og må sige, det skrammel Gazelle sælger, er IKKE hovedpinen værd.
Vi står tilbage med en cykel, som ikke bliver brugt, da ingen gider cykle på så tung og dårlig en cykel, og som ikke kan sælges, af samme grund.

Min endelige konklusion, er at jeg holder mig LANGT væk fra Gazelles meget DYRE og elendige El-cykler. Havde 0 stjerner været muligt, ja så var jeg slet ikke i tvivl.

16. maj 2018

Aldrig mere en el-cykel fra gazelle

Aldrig mere en el-cykel fra gazelle. Købte i 2011 en gazelle orange pure innergy el-cykel...pris ca 14.000 kr. I 2012 fik jeg batteriet skiftet første gang... et år efter anden gang.... da det så gik dødt dækkede garantien pludseligt ikke mere. I 2017 er min mand ude og se en ny cykel hos en cykelforhandler. Mens han prøver cyklen, fortæller jeg forhandlere om min dårlige oplevelse med min El-cykel. Forhandleren tager kontakt til gazelle, men de påstår nu, at jeg aldrig har haft min cykel indleveret til reperation, men at jeg kunne købe et nyt batteri hos dem. ...og de indrømmede endda, at de godt nok havde haft store problemer med den model. Jeg mailer herefter mine kvitteringer på udskiftning af batterier...men har aldrig fået svar tilbage. Min cykel har hermed kørt ca 400 km.... altså har jeg haft en el-cykel der kører 1 km. Pr. 35 kr. Jeg føler mig frygteligt bondefanget. Jeg kan ikke en gang sælge min cykel trods det, at den ser ud som ny.

29. april 2018

Indtil videre ganske tilfreds med mit …

Indtil videre ganske tilfreds med mit køb hos Design cykler
købte en chamonix med forhjuls motor til 15500 med 13'5 batteri
Kun kørt ca 1500 km siden løbet i feb men der har ikke været nogen problemer til nu
Cyklen kører faktisk fremragende.

24. november 2017

Gazelle el-cykel

Jeg købte en forholdsvis dyr el-cykel af mærket Gazelle for 4 år siden, til en pris af ca. 18.000 kroner. Cyklen har på nuværende tidspunkt kørt ca. 2500 kilometer. For ca. 14 dage siden "døde" cylen og jeg henvendte mig til min cykelhandler for at søge hjælp. Det viser sig efter nogen søgen at motoren, som sider lukket inde i forhjulet, er "stået af". Et nyt forhjul vil koste ca. 5.000 kroner. Et beløb som jeg synes er rigtig dyrt set i forhold til hvor gammel cyklen er og hvor mange km den har kørt. Jeg kontakter på mail importøren af Gazellefor at høre hvad jeg skal gøre og forklarer hvad der er sket med cyklen. Til min store overraskelse får jeg en meget kort mail tilbage hvori der blot står, at garantien er udløbet og de beklager. Jeg er helt på det rene med at garantien er udløbet, men en så alvorlig produkt fejl, som jeg ikke på nogen måde har del og lod i! Jeg føler mig i den grad snyt af Gazelle og jeg kan kun på det kraftigste fraråde nogen som helst at købe en cykel af mærket Gazelle. Man risikerer at stå uden cykel efter ikke så lang tid. Jeg har efter samråd med min cykelhandler, som jeg i hele forløbet har haft en udsædvanlig god kommunikation, og som mener jeg er blevet rigtig dårligt behandlet, været nød til at købe en ny cykel. Og naturligvis er denne el-cykel ikke en Gazelle, jeg har fået en ny, som har en bedre gananti og det skulle efter signe være væsentlig nemmere at få reservedele, hvis det bliver aktuelt. Men køb aldrig en Gazelle det er en seriøst dårlig investering.

7. juli 2017

Har nu købt 3 Gazelle cykler. Og de er gode - rigtig gode at køre på !!

Jeg synes lige at jeg vil skrive en god anmeldelse af Gazelle cyklerne.
Jeg er ikke aktionær eller cykelhandler - faktisk er jeg pensionist uden stor formue.. Bl.a. derfor skulle jeg sætte mig godt ind i sagerne m.h.t. stel geometri d.v.s. pasform og køreegenskaber samt vægt. Så jeg kunne vælge den helt rigtige cykel til netop mine behov : Holdbarhed og kvalitet samt gode køreegenskaber.
Jeg har cyklet i mere end 45 år så jeg ved at det er meget vigtigt at en cykel passer godt - så man kan køre langt på den uden at få ondt i leddene.
Jeg har en Gazelle Chamonix s27 som passer mig 100% - Jeg har en lang ryg og korte ben og så er jeg blevet opereret 3 gange i underlivet i 2011, så jeg havde faktisk opgivet at cykle.
Min kone skulle have en el cykel - en let en af slagsen - så vi købte en Gazelle Orange Plus Innergy vægt 23 kg fra 2014 - det er en suveræn elcykel. Den er let og den kan køre også uden motorassistance hvis batteriet løber tør.
Endelig er der min yngste datter - til hende har jeg købt en Gazelle CitiZen S9 - 2016 modellen. Skøn cykel. Meget enkel. Sådan ! og tak for det - Gazelle.

8. april 2016

Løber fra sit ansvar - bruger forhandler som ikke følger købeloven

Jeg har købt en Gazelle elcykel hos Holbæk cykler. Den er født med en fejl, - forhandler og en repræsentant fra Gazelle har begge forsøgt at reparere cyklen, men uden held. Gazelle erkender at cyklen ikke kan repareres, og at jeg må få en ny, eller lade købet gå tilbage. Jeg vælger det sidste, men forhandler vil ikke tilbagebetale mig det fulde beløb som købeloven klart foreskriver. Gazelle har forsøgt at tale forhandler til fornuft, men uden held. De ved således at forhandleren ikke følger købeloven, men tager ikke konsekvensen og afbryder samarbejdet med forhandleren. Tilbage står jeg med en defekt cykel, hvor både forhandler og producent løber fra sit ansvar.

18. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (53 anmeldelser)