Gaver til Alle Anmeldelser 20

1,8

HOLD JER LANGT VÆK!!!! Billige produkter der hurtigt går i stykker. Som en anden har anmeldt herinde, har jeg ligeledes fået en halskæde i gave herfra som gik hurtigt i stykker og fik samme svar “det... Se mere

GAVER TIL ALLE/DIN NAVNEHALSKÆDE Handel ikke med dette firma, bestilte en vare og pengene blev trukket med det samme, men hørte intet om levering. Har skrevet mange mails og ringet mange gange uden... Se mere

Jeg har modtaget en nøglering, med rigtigt initial på og intet ødelagt. Skriften kan sagtens læses. Nøgleringen lå i en lille fin pose, som beskytter den for ridser. Dog var leveringen virkelig då... Se mere

disse 3 websites: indgraveringsgaver.dk gavertilmor.dk gavertilalle.dk er samme ejer. Bestiller du her skal du virkelig gøre en indsats for at få det du har bestilt Jeg har bestilt varer h... Se mere

1. Gavebutik
  2. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gaver til Alle- Gaver til ham, gaver til hende, gaver til mor, gaver til far, gaver til kvinder og mænd. Hurtigt levering og stor udvalg af gaver til alle..

1,8

Under middel

GAVER TIL ALLE/DIN NAVNEHALSKÆDE

GAVER TIL ALLE/DIN NAVNEHALSKÆDE
Handel ikke med dette firma, bestilte en vare og pengene blev trukket med det samme, men hørte intet om levering. Har skrevet mange mails og ringet mange gange uden svar og ved opringning gik den direkte på telefonsvarer. Efter 2 uger fik jeg besked på at varen var færdigbehandlet men aldrig at den var sendt, så blev ved at rykke for enten min vare eller pengene tilbage, intet skete og efter 5 uger skrev jeg, at jeg nu ville anmelde det som tyveri, så kom der endelig besked fra Dao at pakken var på vej. Utroligt at det skal være nødvendigt.
SÅ HANDEL MED DETTE FIRMA FRARÅDES

12. juli 2023

Dårlig service

For det første svare de hverken på mail eller telefon. Har bestil gave for min søn til kæresten.
Så står med to skuffede personer 😔😔 er fanme ik ok man ik får det man bestiller og så fra en butik i Aalborg..
Kommer pakke skal jeg nok ændre det.

1. februar 2023

Min datter har købt en gave til 488…

Min datter har købt en gave til 488 gennem firmaet. Først er der lang ventetid på
Afsendelse og da pakken endelig kom frem har kuverten Tom. Der rettes kontakt til DAO og forgæves kontakt til firmaet hvor hun har købt gaven for alle sine surt optjente penge. Ingen respons på hverken mail. Eller telefon. Nu står jeg tilbage med en meget ked datter som ikke havde gave til sin mor men
Også har mistet hendes penge. Uden at kunne komme i kontakt med firmaet på nogle
Måder. En rigtig stor ØV oplevelse🥺

21. december 2022

Godt produkt, langsom levering

Dog var leveringen virkelig dårligt, men rigtig god service, som svarede hurtigt tilbage på mail.

22. december 2022

UTROLIG DÅRLIG SERVICE

UTROLIG DÅRLIG SERVICE!
Modtog en kæde der ikke holdte meget mere end end uge, skrev til dem i forsøget på at finde en løsning på dette - intet svar.... Har endda forsøgt 3 gange, hvilket slet ikke burde være nødvendigt!

ALDRIG ALDRIG ALDRIG HANDEL MED DEM!!! 🤬

8. juli 2020

Ville finde et andet sted at handle

Bestilte et smykke herinde som kom til tiden som lovet. Desværre var der bundet en knude på guld halskæden og den var knækket. En temmelig flad fornemmelse at have givet 500,- for noget som er en vare der skal laves specielt til en da smykket skulle indgraveres. Har skrevet til dem hvad vi kan gøre ved det men nu her en uge efter har jeg stadig ikke modtaget noget svar.

15. maj 2020

SKAM jer

Bestiller d. 16. hvor der står 2-4 dages leveringstid. Skriver i ordren jeg SKAL bruge gaven d. 22., så jeg skal modtage den inden, ellers skal ordren annulleres. Jeg hører ikke fra dem og d. 19. får jeg et genereret pakkekode og de trækker pengene d. 20. Jeg tænker super, sikke en service, for det er en speciel smykke til pigernes elskede mormor på hendes 70 års fødselsdag og så vigtigt for mig. Tjekker dog tracking nummer og der sker intet. Undrer mig, for se må jo ikke trække pengene før varen er sendt... Skriver flere gange til dem, men først d. 21. ringer de til mig og siger de er syge og de kan ikke nå at sende den... skam jer og skam jer endnu mere over i først vil tilbageføre pengene om 10 dage og skam jer over at lyve for mig!

21. april 2020

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

HOLD JER LANGT VÆK!!!!
Billige produkter der hurtigt går i stykker. Som en anden har anmeldt herinde, har jeg ligeledes fået en halskæde i gave herfra som gik hurtigt i stykker og fik samme svar “det kan nemt laves den skal bare trykkes sammen, hvis du vil have en ny må du selv betale fragten”. Det er så gjort men så kommer der nye undskyldninger omkring at kortet er spærret, selvom betalingen er sket via mobilepay som han selv bad om. Simpelthen den dårligste service nogensinde!

25. marts 2020

Vær forsigtig her

Jeg har bestilt varer hos dem for 12 dage siden. Har kontaktet dem telefonisk flere gange samt på SMS og har udover meget lidt høflige svar på dårligt dansk INTET modtaget overhovedet. Hverken svar, beklagelser over langvarig levering og da SLET ikke set skyggen af det jeg bestilte

Update
Efter at ha været ualmindeligt emsig lader det til at jeg 14 dage efter bestilling endelig kommer til at modtage det jeg bestilte.
Levering 1-2 dage.....min bare

Undlad at købe her med mindre du har en engels tålmodighed og orker at skulle rykke efter din bestilling flere gange

6. februar 2020

Rigtig dårlig service fik en halskæde…

Rigtig dårlig service fik en halskæde som holdt i en uge, hvilket jeg mailede til dem hørte intet fra dem, efter en måned hvor de ikke har ladet høre fra sig ringer jeg til dem hvor en mand siger det nemt kan laves det er jo bare en ring som skal trykkes sammen så det vil de sende til mig men efter endnu en måned ikke at have modtaget noget, smsede jeg til dem det er der ikke svaret på i nu efter to uger. Det er rigtig dårligt.

7. november 2019

meget dårlig oplevelse

jeg fik en halskæde i gave fra gaver-til-alle.dk efter 2 mdr Fald der en sten af og sælger mener jeg skal betale porto for at få den lavet eller jeg kan købe en lim og lave den selv. + at jeg ikke kan få lov at snakke med chefen eller en anden medarbejder. han snakke meget udenom og afbrud mig flere gange. vores samtale blev afbrudt fordi at ham jeg snakke med skulle til middagspause da han synes det var vigtigste end at få en tilfreds kunde. han sagde på et tidspunkt i samtalen at han ment at min kærste skulle ringe i stedet for mig da han ment at ham var lettet og snakke med.

28. februar 2018

Er dette din virksomhed?