Gavebudet Anmeldelser

3,1

Jeg indløste et gavekort til en biografbillet, hvor der tydeligt stod at man kunne bruge det i 3 biografer i Aarhus C: Øst for Paradis, Aarhus Bio og VUE. Gavekortskoden virker så ikke inde på Aa... Se mere

Lige nu er der en fejl på siden så siden kun fører til Rønne cinemore og kan derfor ikke logge ind og finde mine billetter. Billetterne kan være lidt langsomme om at komme frem. Man kan ikke... Se mere

Fik et gavekort på to biobilletter. Skulle kunne bruges i nordisk films biografer. Vi slår specifikt op at de kan bruges i Randers, møder op og bliver afvist. Det samme sker i palads i Københav... Se mere

Kunne vi give 7 stjerner, var det sket :) :) Køber gerne vores firmagaver her igen. Vi købte biografbilletter til alle vores medarbejder. Der var corona, men vi købte dem for at støtte op omk... Se mere

Gavebudet formidler salg af gavekort for biografer i hele Danmark og på Færøerne. Du kan købe gavekortene i biograferne, på biografernes hjemmesider eller på vores hjemmeside. Gavekort købt online kan leveres elektronisk eller i spændende indpakninger leveret med GLS. Gavebudet leverer ikke alene gode oplevelser til private men også B2B.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mit gavekort er udløbet i juni hvad…

Mit gavekort er udløbet i juni hvad skal jeg gøre mvh Bente

1. juli 2021

Hej Bente,

Du skal blot kontakte vores kundeservice på info@gavebudet.dk og oplyse os koden på dit gavekort - så forlænger vi gyldigheden.

Opdater gerne din anmeldelse her når du har været i kontakt med os - om oplevelsen var til 1, 2, 3, 4 eller fem stjerner.

Med venlig hilsen,
Gavebudet

Jeg må sige 'fremragende service'!

Jeg må sige 'fremragende service'!
Jeg fik i disse corona-tider ryddet op i skufferne, og så fandt jeg gavekort fra Gavebudet.dk på 3 stk. biograf billetter incl. sodavand/popcorn. De var desværre bare udløbet.
Jeg skrev til Gavebudet.dk om der var mulighed for stadig at bruge dem, velvidende at det sikkert var et 'firkantet' system med regler der sagde, at når de er udløbet er de udløbet, og det kan vi ikke gøre noget ved, punktum.

Men nej, jeg mødte på mailen en meget serviceminded og imødekommende supporter, Max, som hjalp mig igennem. De var fleksible og hjælpsomme og endda med meget hurtige svar, selv her under krisen.

Nu kan vi - efter samfundet er kommet i gang igen - tage i biffen og nyde en god film.

Jeg må sende mine bedste anbefalinger til Gavebudet.dk og Lido biograferne i Vejle. Jer vil jeg bruge fremover!

Stay safe!

1. april 2020

Imponerende ringe produkt.

Imponerende ringe produkt.

Bio-voucher kan ikke anvendes til køb af biobilletter på nettet hos Nordisk Film. Når man kontakter Nordisk Film, oplyses det at man ikke kan anvende Gavebudets vouchers på nettet, og man kan kun bruge dem ved fremmøde i biografen. Man skal derfor håbe, at der stadig er billetter til den ønsket forstilling, når man møder op i biografen, når man ønsker at bruge Bio voucher fra Gavebudet.dk, hvilket er total uacceptabelt for kunderne.
Jeg kan derfor ikke anbefale Gavebudet.dk til køb af Bio vouchers, da det giver kunderne unødig meget besvær.
Køb et andet sted!

16. januar 2020

Hej Christian,

Jeg beklager at du grundet Nordisk Films ændring af deres serviceniveau har haft en dårlig oplevelse der.

Vi rykker jævnligt Nordisk Film for svar på hvornår de opdateret deres systemer eller deres bestillingsmuligheder så det atter er uproblematisk at indløse gavekortene også hos dem.

I mellemtiden er der mere end 60 andre biografer gavekortene kan anvendes i helt uden problemer - du kan enten betale med gavekortene online på biografens hjemmeside - eller du kan bestille dine billetter på biografens hjemmeside og betale med gavekortene når du afhenter din bestilling i biografen.

Problemet er altså isoleret til Nordisk Films biografer og det skyldes at de har fjernet muligheden for at bestille på deres hjemmesider.

Det ligger desværre udenfor vores kontrol.

Heldigvis kan vores gavekort stadig indløses i flere biografer end noget andet biografgavekort i Danmark - selv hvis man fraregner Nordisk Film som en mulighed.

Endnu engang - jeg beklager din dårlige oplevelse hos Nordisk Film. Vælger du en af de mange frie biografer i Danmark - eller CinemaxX kædens biografer - så får du med garanti en god oplevelse.

Ingen service.

Har fået gavekort til Atlas Biograferne, de gælder åbenbart kun et år.
Ringer til Gavebuet, får oplyst de vil ringe tilbage til mig, da gavekortet kan bruges 90 dage efter udløb 23/12-19.
Men der bliver ikke ringet tilbage, skønt jeg igen har ringet og rykket for svar.

14. januar 2020

Hej Heidi,

Jeg beklager at du har oplevet dårlig kommunikation. Skriv direkte til mig på glt@gavebudet.dk så skal jeg sørge for at du får en god oplevelse i Atlas.

Slet ikke anbefalet!!!!

Fik 3 biobilletter plus sodavand/popcorn gavekort til min fødselsdag - og har glædet mig til at bruge dem til at se Star Wars film!

Har været ind både i kino.dk og Nordisk Film bio hjemmeside og deres gavekort skal bruge 12 - 17 karakterer, men mine gavebudet gavekorte har kun 10 karakterer!!!

Så har jeg betalt selv for billetterne i stedet for at bruge mit gavekort - ingen forklaring på gavebudets hjemmeside om hvordan man skal indløse gavekortet eller hjælpe til det!!!

19. december 2019

Hej Amanda,

Jeg beklager på Nordisk Films vegne for den dårlige oplevelse du har haft da du ville anvende et værdibevis fra os i en af deres biografer.

Årsagen er at Nordisk Film for ikke længe siden fjernede muligheden for at du kan bestille billetter hos dem - nu SKAL du købe på deres hjemmeside.

Det havde været OK hvis de samtidig havde sørget for at du på deres hjemmeside samtidig kan betale med alle de typer gavekort som de accepterer at modtage - her under værdibeviser fra os.

Der er de desværre bare ikke endnu med deres teknik. Vi har spurgt dem hvornår de kommer dertil - det venter vi på svar på...

I mellemtiden kan du gøre to ting:

1. Vælge en af de mange frie biografer (eller CinemaxX) der ikke tilhører Nordisk Film. Her vil du enten kunne betale med dine værdibeviser på hjemmesiden - eller blot bestille på hjemmesiden og betale med dine værdibeviser i biografen.

Der findes ikke mange pletter på danmarkskortet hvor du ikke i en fri biograf eller hos CinemaxX vil kunne få en oplevelse fuldt ud - og i mange tilfælde bedre - end den du vil kunne få i Nordisk Films biografer.

2. Hvis du VIL i en af Nordisk Films biografer kan du købe dine billetter på deres hjemmeside og få dem refunderet hvis du i biografens billetsalg afleverer dine værdibeviser inden forestillingen starter. Vær opmærksom på at der ved helaftensfilm som Star Wars o.l. kan være et restbeløb som du selv skal betale da det ikke er en almindelig forestilling.

Vi beklager bøvlet du har haft. Det tager udgangspunkt i at Nordisk Film har ændret deres serviceniveau uden endnu at have et IT-system der kan sikre den gode kundeoplevelse.

Skriv til os på info@gavebudet.dk - så anviser vi dig en biograf tæt på dig hvor du helt ubesværet vil kunne indløse din gode oplevelse i overensstemmelse med vores målsætning.

/Gavebudet.dk

Virkelig elendigt

Virkelig elendigt. Ingen vejledning i hvordan man fx. indløser billetter til biograf. Koder er for korte ift. biografers angivelser - elendigt! Virker fusket. Gå uden om dem....

19. december 2019

Hej Carsten,

I mellemtiden kan du gøre to ting:

/Gavebudet.dk

Super god og hurtig kundeservice

Jeg købte et biografgavekort til min søn, desværre fik vi smidt det væk. Jeg regnede med, at der ikke var noget at gøre, men skrev til Gavebudet alligevel.

6 minutter senere fik jeg en mail med gavekortet vedhæftet som PDF. Det er sgu god kundeservice.

11. februar 2019

Udmærket service

Fordi jeg havde glemt at opgive mit husnummer, tog det noget tid om at få tilsendt gavekortet. Da jeg blev gjort opmærksom på at det var derfor, var de hurtige om at sende et nyt, uden omkostninger. DET er god service :-) Måske vil jeg foreslå at man skal slå husnummer ind for at komme videre i bestillingen, til ære for distré hoveder som mig.

22. januar 2019

Hej Julia,

Dejligt at det endte godt - og tak for dit forslag som vi vil implementere ifm. en kommende opdatering af butikken :)

/Gavebudet

Uheldigt, men håndteret rigtig godt!

Fik et gavekort på to biobilletter. Skulle kunne bruges i nordisk films biografer. Vi slår specifikt op at de kan bruges i Randers, møder op og bliver afvist. Det samme sker i palads i København.
Samarbejdet var ophørt og derfor kan vi enten betale billetterne kontant eller gå hjem igen. Super træls og dårlig stil af biograferne.

Henvendte os til gavebudet, som undskyldte mange gange og tilmed gav et plaster på såret. Hurtig og seriøs hjælp, det er god stil!

Ting går galt, sådan er det. Det er håndteringen af det som viser hvem man kan stole på.

1 stjerne fordi vi ikke kunne bruge gavekortet, 4 for super kundeservice.

27. oktober 2018

Hej Mogens,

Desværre oplever vi undertiden hos Nordisk Film disse sporadiske afvisninger af gavekort som de faktisk er kontraksligt forpligtet til at modtage.

Det glæder os at sagen imidlertid endte med at blive en alt i alt god oplevelse i en anden biograf.

Vores slogan er 'vi leverer gode oplevelser' - og det gør vi alt der står i vores magt for at give substans - også når det er vores forretningspartnere der har haft en uheldig dag :)

Føler mig snydt

Har modtaget gavekort til to film inkl. 3D og helaftensfilm og snold for kr. 150,- købt for kr. 399,-. Problemet er bare, at der ikke spilles nogen 3D eller helaftensfilm i de biografer, vi kan benytte. Gavebudet har solgt en vare der ikke findes. Til sammenligning koster en billet i vores bio kr. 80,-

15. april 2018

Hej Lisbeth,

Gaven du har fået kan i biografer over hele landet anvendes til at få adgang til helaftensfilm - incl. 3D visninger - uden at du skal betale ekstra. At der i din lokale biograf ikke gik helaftens/3D film på det tidspunkt hvor du ønskede at indløse din gave er naturligvis ærgerligt - men det styrer filmselskaberne - ikke vi :)

Vi har også billigere gaver på hylderne der kun giver adgang til almindelige forestillinger - men her har giver altså syntes at du skulle have det bedste.

Biobillet

Jeg fik et gavekort i julegave, som jeg valgte at bruge i Vig bio. Gavekortet kostede 309 kr., og det var til 2 biobilletter og 100 kr. til snold. Jeg kom til at betale 30 kr. ekstra for billetterne, som ellers kun kostede 85 kr. pr. stk. Altså får man kun for 240 kr. for et gavekort, som har kostet 309 kr. Det er bare ikke i orden. Vil aldrig købe noget hos Gavebudet fremover.

7. februar 2017

Hej Ulla,

Gavekortet du indløste i din hyggelige lokale biograf i Vig kunne også indløses f.eks. i københavnerbiografer hvor den almindelige billetpris er på kr. 105,- så her havde 'pengene passet'.

For så vidt angår gavekort til biografen i Vig vil jeg opfordre til at købe nogen af de 'lokale pakker' som kan købes på biografens hjemmeside. De gælder kun til Vig Bio og er grundet deres lavere normalpris billigere end de landsdækkende pakker.

Misvisende priser

Vi var 2 personer der skulle i biografen og se en film kl 21.15 på en hverdag. De koster 115 kr. stk. hos big bio plus 10 kr. billetgebyr. Så jeg skulle betale 240 kr. for, at resevere de 2 billetter. Herefter ser jeg, at gavebudet er partnere med Big bio og ser de har et gavekort der lyder på 289 kr. som indeholder 2 billetter og 2 popcorn og sodavands billet. Fint tænkte jeg, 49 kr. ekstra for 2 popcorn og sodavand, det er cirka det biografen tager for det (hvis ikke mere), det køber jeg. Efter købet, får jeg mine koder og indtaster dem på big bio siden. Her får jeg mig noget, af en overraskelse: Billetterne jeg købte på gavekortet, gælder kun for 100 kr. stykket. Så jeg skal faktisk betale (15*2=30 kr. + 10 kr. gebyr) 40 kr. YDERELIGERE, så jeg nu har betalt 329 kr., altså 89 kr. mere for popcorn og sodavand, som jeg jo ikke vil have i starten, for 2 BIOGRAFBILLETTER? Undskyld, hvad sker der?

Kunne det måske tænkes, at det var en planlagt måde, at tjene ekstra penge på ekstra gebyrer/ tillæg? Hvis ikke dette er tilfældet, virker det også meget mærkeligt, at ham der får gavekortet skal betalte "noget som helst" da et gavekort jo er tiltænkt en komplet oplevelse.

15. december 2016

Hej Christian,

På det tidspunkt hvor du skrev dette var BIG Bio's normale billetpris kr. 100. Dvs. at du blev opkrævet ekstra fordi det var en film med forlænget spilletid, el. lign.

Vil man undgå at modtageren af en gave bliver opkrævet ekstra bør man derfor købe en af de pakker som indeholder 'All Inclusive'-billetter (i modsætning til billet til 'Almindelig forestilling).

Disse pakker koster naturligvis mere end de andre - men modtageren af gaven risikerer altså ikke at blive opkrævet ekstra.

Om det i en given situation er billigere eller dyrere end at købe de omfattede billetter og produkter 'i løs vægt' - det vil variere fra biograf til biograf og fra film til film.

Hensigten med gavepakkerne fra Gavebudet er imidlertid ikke at det skal være rabatpakker. Pakkerne skal være et godt indhold i en god gave som man kan individualisere med personlig hilsen, spændende gaveindpakninger, etc.

/Gavebudet

Dålige oplysninger om ekspeditionstid på hjemmesiden, sjusket forsendelse.

Gavekort købt via Grenå Kino's hjemmeside. Manglende oplysning om ekspeditionstid på hjemmesiden som også virkede rodet.
Eneste porto valg på hjemmesiden var a-post a kr.19 så forventningen var at gavekortet ville komme hurtigt. På fakturaen står der "hurtigst mulig" hvilket ikke gav ret meget info. Da vi ikke har modtaget gavekortet efter nogle dage forsøger vi at kontakte kundeservice og venter i telefon kø. Da vi får kontakt til en medarbejdere henviser hun til sin kollega og lover at kollegaen vende tilbage. Det skete ikke den dag vi henvendte os. Vi har i mellemtiden fået kortet og kan ud fra poststemplet se, at det er stemplet den 21/4 med den rigtige porto MEN ikke er mærket som A-post hvilket forklare den lange leveringstid. Rigtig dårlig oplevelse.

Update: Jeg har ændret min anmeldelse efter at vi er blevet ringet op af en medarbejder fra gavebudet.dk. Det var en god dialog, hvor der blev spurgt ind til hvor de kunne forbedre sig. Oveni har vi modtaget en flot kompensation for den dårlige oplevelse.

25. april 2016

Hej Søren,

Det glæder os at det endte med at blive en god oplevelse på trods af knas med Posten.

Vi planlægger flere forsendelsesmuligheder således at vigtige forsendelser kan leveres med track and trace :)