3,6

Middel

Alles behalve correcte behandeling

Alles behalve correcte behandeling. Na aankoop van een aqualine waterfilter waarbij duidelijk geen verschil is dan kraanwater hebben ze mij niet verder geholpen! 7 maanden geleden gekocht en het blijkt niet te filteren. Een product van 300 euro mag wel minstens een beetje verschil geven als kraanwater. Schandalig!

25. november 2025

Alles vlekkeloos verlopen

Alles vlekkeloos verlopen, maar 4 sterren in plaats van 5 om twee redenen. Ik kreeg geen mail met bevestiging van bestelling (later wel van het verzenden van de bestelling), en van veel producten staat wel het type maar niet het merk bij de omschrijving, wat meer informatie over het product opzoeken lastiger maakt.

10. november 2023

Super fijn geholpen met mijn bestelling…

Super fijn geholpen met mijn bestelling via de telefoon. Binnen no time een waterfilter besteld. Hele fijne shopping experience zo.

Overigens een hele aardige jonge vent de eigenaar van Gasmask. Niet verwacht dat hij minimaal 30 minuten voor je vrij maakt adhv een gesprek.

Bestelling was ook snel in huis.

Raad iedereen aan hier te bestellen.

13. juli 2023

Onwijs blij met mijn aangeschafte aqualine waterfilter. Wordt elke dag intensief gebruikt.

Daarnaast top service door een snelle levering en persoonlijk advies. Absolute aanrader!

27. marts 2023

Top klantenservice

Een rugzak die ik bij gasmask.nl had gekocht was na nog geen jaar normal gebruikt te hebben, doorgescheurd op de naad. Ik nam contact op met de klantenservice en na het sturen van een paar foto's om het probleem aan te duiden stelden ze mij zelf voor het product voor mij te vervangen.

Heel vlotte, correcte en vriendelijke communicatie van de klantendienst die mijn probleem op een gepaste manier hebben opgelost. Zeer tevreden!

28. marts 2023

bestelling FUHSDNKQU

Bedankt voor de snelle levering van het NBC CBRN beschermingspak via DPD. Ik wilde testen of jullie site betrouwbaar is in onzekere tijden en ben voornemens meer te bestellen.

Is het een idee om een reviewmogelijkheid toe te voegen op jullie Facebook pagina en om een webshop keurmerk aan te vragen?

13. marts 2022

Er dette din virksomhed?