Garnzonen Anmeldelser

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig service

Dårlig service
Forrige weekend var jeg i butikken i Køge og bestille noget garn, da de ikke havde nok i butikken med samme farvekode.
Jeg fik besked om, at de ville få garn hjem onsdag eller torsdag.
De noterede garnet, mit navn og nummer.
Mandag (10 dage senere) havde jeg stadig ikke hørt fra dem.
Jeg ringede derfor og lagde en besked på deres telefonsvarer, da opkaldet ikke blev besvaret.
I dag, tirsdag, ringede jeg og fik igen svareren. Jeg sendte dem derfor en sms.
De lukker om 10 min., så jeg forestiller mig ikke, at de ringer tilbage i dag.
Jeg ved ikke helt hvad man skal gøre, for at komme i kontakt med dem, udover at tage op til butikken. Hvilket jo er spild af tid, hvis de alligevel ikke har garnet.

Opdatering: Kan se, at de har læst min sms onsdag formiddag. I dag, torsdag eftermiddag har de endnu ikke kontaktet mig.

4. november 2025

Hjælpsomhed

Hos granzonen er der et stort udvalg og de er meget hjælpsomme både med at finde garn alternativer, men også hvis opskriften driller. Jeg har fået mange gode råd både som begynder strikker og nu lidt mere øvet, og man bliver altid godt behandlet med nysgerrighed for projektet og hjælpsomhed.
Jeg har brugt butikken meget de sidste 2 år og altid med et flot resultat.

12. juli 2024

Jeg har haft en af de bedste garn…

Jeg har haft en af de bedste garn oplevelser hos Garnzonen. Butikken leverer ikke kun kvalitetsgarn, men deres service og engagement er også helt i top. Her er mine indtryk:

Service: Personalet er venligt, hjælpsomt og altid smilende. De tager sig god tid til, at besvare spørgsmål og guide dig gennem deres store erfaring, udvalg af garn, alternative garntyper og strikkefasthed.

Kvalitet: Garnet er af høj kvalitet, og jeg har altid været tilfreds med mine køb. Stort udvalg af flotte farver og forskellige gode garn mærker.

Arrangementer: Garnzonen arrangerer spændende events og strikkecaféer med forskellige spændende temaer såsom grill, banko og yoga. Det er en fantastisk måde at møde andre garnentusiaster og udveksle idéer.

Jeg kan varmt anbefale Garnzonen til alle, der elsker at strikke eller hækle. De har virkelig skabt et fantastisk sted for garnelskere! 😊

14. juni 2024

Skal du i gang med strikke eller…

Skal du i gang med et strikke eller hækleprojekt, så kan jeg varmt anbefale at du handler i denne dejlige butik. Her er garn for enhver smag. Alt hvad du skal bruge til opgaven kan købes her. Man bliver mødt med smil og varme af de altid positive og hjælpsomme damer.

Som borger i Køge og omegn er det vigtigt, at vi bakker op om denne dejlige butik, så den forbliver i bybilledet

1. juli 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - jeg er ny i at strikke og fik en fantastisk betjening og vejledning plus de havde alt hvad jeg skulle bruge. Så nu er jeg “køreklar”. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

24. juni 2024

Den bedste garn forretning for evigt ❤️…

Den bedste garn forretning for evigt ❤️ dejlig betjening af smilende personale og dejlig råd om opskrifter ❤️ dejligt garn at strikke med og det er dejligt med de initiativer der er i forretningen med strikke aftner 😀😀😀😀😀❤️❤️❤️så skal du have kvalitets garn skal du købe det i garnzonen

21. juni 2024

Virkelig flot og indbydende butik

Virkelig flot og indbydende butik. Bredt og velassorteret udvalg i garntyper mm. Meget søde medarbejdere, der altid er fulde af gode råd og vejledning. De har altid et alternativ, hvis man ikke kan få lige det man skal bruge.
Vigtigst af alt er de altid smilende og imødekommende.
Et besøg værd. Det er med sikkerhed et "på gensyn", når man forlader butikken:-)

24. juni 2024

Rigtig fin forretning

Rigtig fin forretning, med mange lækre garner.
Personalet er altid smilende og imødekommende, uden at være for meget. Stort udvalg i garner, og god vejledning hvis man ønsker garnalternativer.

18. juni 2024

Forskellige lot nr - ringe service

Modtog mit garn og konstaterede, at det var tre forskellige lot nr. Henvender mig til Garnzonen for at gøre dem opmærksom på fejlen, men der er ikke så meget at komme efter. Det er bare ærgerligt.

Måske er jeg bare vant til at handle med større virksomheder, hvor servicen er en anden, men jeg synes det er noget træls. Vi havde i forvejen mailet frem og tilbage, da garnet først var udsolgt. Her var det vel oplagt at informere om, at man (alligevel) havde garnet på lager, men at det var forskellige lot nr og om jeg i så fald stadig var interesseret.

21. april 2022