Garnnøste Anmeldelser

4,8

Kjempefornøyd med service og pris. De tok kontakt og fulgte opp min bestilling, når en farge jeg hadde bestilt hadde gått ut. De ville hjelpe meg når jeg hadde problemer med Postnord og levering.

Hyggelige priser og raske til å sende, men transportselskapet dere bruker, tar mange omveier og ventetiden faller derfor lang. Opptil to uker har det tatt å få en pakke til Risør.

Mye var utsolgt så jeg fikk ikke kjøpt like mye som jeg ønsket, men det jeg bestilte gikk enkelt og greit og kom rett hjem på døra etter kort tid. Veldig bra levering 😊

Min første opplevelse var ikke helt god, for nettsiden deres var fryktelig. Dette er nå rettet opp i, og den fungerer bra. Utrolig hyggelig og hjelpsom betjening👌🏼

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Garnnøste - En kreativ garnbutikk. Vi har Drops garn og Viking garn. For oss er det viktig at det er lykke i hvert nøste.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Hyggelige priser og raske til å sende

24. april 2020

Besvarelse fra Garnnøste

Dette er ikke bra nok for oss. Dette skal vi undersøke med transportøren.

Veldig lekkert garn.

Jeg er veldig fornøyd med leveringen, selvom det tok en uke fra produktet var pakket til jeg mottok det. Utrolig lekkert garn.

21. april 2020

Besvarelse fra Garnnøste

Dette er ikke godt nok for oss. Dette skal vi undersøke med transportørene ;)

Frakten var veldig dyr

Frakten var veldig dyr. Kvaliteten på garnet er som forventet.

14. marts 2020

Besvarelse fra Garnnøste

Dessverre er det ikke vi som bestemmer frakten :) Det er det transportøren som avgjør :)

Fikk fort tilbakemelding på at det var…

Fikk fort tilbakemelding på at det var lite garn igjen da jeg bestilte.
Bra.
Ikke fått melding på at regningen er kanselert. Ikke bra.
Veldig lite garn igjen. Går ikke å bestille garnpakker. Ikke nok garn.
Veldig dårlig.
Dårlig generelt med garn. Pr. nå vil jeg ikke bestille derfra.

5. marts 2020

Besvarelse fra Garnnøste

Dette jobber vi med. Så vi håper at vi snart skal ha alt på plass :)