Ret impulsivt bestilte jeg en kimono, da jeg ikke anede hvad jeg skulle have på til en 80 års fødselsdag. Jeg havde ikke meget tid at løbe på, men til min store glæde, nåede jeg at modtage ordren.... Se mere
Dejligt sted at handle,super service og virkelig skønt udvalg af de smukkeste ting. Man kan altid finde noget ingen andre har 👍Jeg kan varmt anbefale at handle her👍
Købte kimono og levering var hurtig og varen flot. Der var lille slid på ryggen og jeg kontaktede garnhimlen, de svarede omgående og vi fik ordnet købet uden problemer og kun venlighed fra butikken.
Jeg har købt mange ting gennem tiden. Primært garn men også silkekimono og pyjamas, kurve og strikkeringe. Altid god service og skønne produkter til meget gode priser.
VI HAR BESLUTTET AT LUKKE GARNHIMLEN. Kære alle sammen ❤️ Efter lang tids overvejelse, har jeg valgt at vi lukker Garnhimlen. Vi har haft en rejse uden lige de sidste 10 år, og nu er tiden inde til at afslutte dette kapitel 🧶🥢 Beslutningen er taget udfra personlige årsager og har overvejende 4 væsentlige grunde: 1. Tonen BAG skærmen. Den er barsk og rå, og man ved aldrig, om der ligger en grim besked/kommentar/mail eller en 1 Stjernet anmeldelse på Trustpilot eller anonym tilsvining på Reddit. Som empat har jeg desværre aldrig udviklet den teflon, der skal til for at lade det fare, så det går direkte i hjertet og maven, og det kan jeg ikke længere holde til, hverken fysisk eller mentalt 🎯 2. Jeg har ikke strikket de sidste 2 år og brænder ikke længere for garn. Jeg mener i bund og grund at garnrester er det mest interessante og spændende man kan strikke med set udfra min personlige præference, mine værdier og holdninger til bæredygtighed og zero waste, og det føles forkert for mig at skulle sælge nyt garn, når det er resterne jeg brænder for, og som har værdi for mig 🧺➿️➰️🧶 3. Efter 10 år som selvstændig mangler og savner jeg en almindelig hverdag med 8-16 job. Med defineret fritid, med kolleger og uden konstant tilstedeværelse på sociale medier for at forblive relevant og ikke mindst en sundere work-life balance end man har som soloselvstændig 👭🤼🤸♀️🧘🏼♀️ 4. Som webshopejer foregår alt bag computer- og telefonskærm, og for mig er det nu blevet tid til at lukke skærmen i, lægge telefonen, løfte blikket og være tilstede i virkeligheden og i nuet - i det virkelige liv og i de nære relationer og ikke i det virtuelle univers 🖥📱📸 Livet er lige nu og lige her ❤️ Kærligst, Tine
Danmark
Garnhimlen har de mest fantastiske silkekimonoer, kaftans og pyjamas man kan forestille sig. Lavet af genbrugssarier.
Super fin kundeservice og hurtig levering 😊

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Bestilte 1 nøgle garn + lidt løs som strikkepind, måler ect. Da jeg skulle bruge garnet i et igangværende projekt, valgte jeg afhentning i boksen ved døren (butik lukket ned), og kørte så de 3 kvarter for afhentning. Da jeg kom hjem var det den forkerte garn i pakken. Skrev retur med det samme, at garnet ikke var det bestilte. Der kom svar retur, at man havde taget fejl af reol og ville ligge den rigtige garn ud i boksen. Da jeg ikke lige skulle på de kanter igen, skrev jeg at jeg først kom retur en specifik dato. Denne dato bekræftede jeg dagen inden. Da jeg ankom var der ingen garn. Jeg skrev mens jeg sad i bilen, og igen da jeg kom hjem. Nogle dage efter kom der besked at mine mails var røget i spam filter. Jeg fik pengene tilbage (13 kr), men i min verden er det simpelthen dårlig kundeservice. Først kan man godt gå igennem pr. mail, derefter ryger man i spam. Hvis man har problemer med spamfilter bør man måske tjekke det, hvis man har en igangværende sag, der ikke bliver svaret på. Og så kan der undre mig, at man ikke i stedet tilbyder at sende det nøgle garn, for den ulejlighed kunden har haft.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Pakkerne er pakket med kærlighed….Wow !!!
Tak

Virkelig hurtig forsendelse 😊
Elsker jeres lille tak i fakturaen, og jeres klistermærke på posen, det gjorde mig glad 🥰
Det gør at jeg helt sikkert handler hos jer igen 😊

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Bestilte mine varer omk. klokken 14.30 og dagen efter klokken 8 fik jeg besked om at mine varer lå klar til afhentning. Super fin service

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Fantastisk god service og stor hjælpsomhed. Venlig tilbagemelding på min skriftlige henvendelse.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Ja... Garnhimlen.dk svare ikke. For 10 dage siden skrev jeg, da de ikke følger markedsføringsloven på deres tilbudspakker. (De skriver ingen returret, hvilket man har, når man handler online)
Ville egentlig gerne købe noget, men var ikke helt sikker på farven var helt rigtig, men læste da heldigvis at de mener de ikke behøver at tage retur....
Nu bliver den sendt videre til Forbrugerombudsmanden, da jeg ligesom har forsøgt i venlighed og interesse for deres produkt at gøre dem opmærksom på lovgivningen.
Update, da jeg ikke kan kommentere... Hvad tænker I trustpilot er til? Det er jo lige præcis til at man kan advare andre. Derfor 1 stjerne... Jeg har jo ikke haft en oplevelse der er god udover at i har produkter jeg godt kan lide.

Kære Garnhimlen.dk
Det er ærgeligt, at man først kan få din opmærksomhed ude i det offentlige rum - men om ikke andet tydeliggør du jo selv, hvad dine kunder risikerer - som osse beskrevet i min primære anmeldelse.
Helt som forventet, svarer du prompte “HATEmail” hérude - ( istedet for bare at gøre som alle andre butikker, nemlig dagligt, at svare på arbejdsmails, hvilket havde været så meget lettere og behageligere for alle).
På nuværende tidspunkt er min høflige tålmodighed desværre brugt op, for der er en hårfin balance imellem at føle sig “glemt” og føle sig til grin!
Hvis jeg forstår dit modsvar korrekt…...henlægger du AKTIVT mine mails som værende spam?…”pga min dårlige tone” eller?🤔 …Det er simpelthen lavt. Jeg har tværtimod været ekstra “høflig/ordentlig/venlig og tålmodig” (dine ord) undervejs, altså i månedsvis!!….for at tage hensyn til dig, pga din mail om, hvor svært det hele er! Jeg kan desværre ikke vedlægge mine mails hér, som dokumentation til andre læsere, fordi mange af dem indeholder mit tlf nummer, ( hvilket ikke er tilladt på TP), men hvori jeg skriver, om du er sød at ringe! tilbage, så jeg ved, at der overhovedet er hul igennem og der ikke er sket en fejl, siden jeg ingenting hører pr mail.
Men nu, du har “tvunget” mig herud i det offentlige rum for at få mine penge retur, kan du jo passende fortælle mig OG potentielle kunder, hvor længe, DU synes, er god stil for rettidig tilbagebetaling? Jeg synes ihvertfald, at 7 uger er ALT for længe med udsigten til aldrig at høre fra dig! Og uanset, om jeg så hávde skrevet til dig i en “hadsk” tone, kan man da ikke bare vælge at ignorere at tilbagebetale folk deres penge for returvarer, du har modtaget! ….Ikke, hvis man vil vedblive med at have en forretning!
… så, som svar på dit spørgsmål….. jeg “får det kun bedre” ved at få mine 500kr retur, ELLER at du evt osse lige ringer til mig med en troværdig forklaring på, hvad der er kikset helt siden marts,(Ultimo januar, hvis det hele tælles med)…bare sådan “menneske til menneske”.
Jeg afventer et par dage med at afmelde dit nyhedsbrev, så du har mulighed for at finde min mail/tlf/kontonummer uden at skulle gennemsøge dit spamfilter, håber det er en hjælp, ( ellers se den ordre, som hedder 77196, der står det ihvertfald i kommentarfeltet)
Til info er jeg sjældent rasende, faktisk er du den første, jeg ikke giver 5 stjerner på TP🤷🏻♀️
Men rigtig God dag til dig osse,
Mvh Merethe Knudsen
5/8
Tak for dit svar, så ved jeg i det mindste, at det ikke er “personligt”, at mine +20 høflige forespørgsler ikke er besvaret. (Det er ikke uvæsentligt).
Om du vælger at optimere din kundeservice, ( istedet for at kommentere på mit humør🤷🏻♀️😊), dvs, bruge mine foreslag om at benytte en kundetelefon og få styr på dit spamfilter, er op til dig.
Retfærdighedsvist skal nævnes for andre at pengene er sendt idag.
Hav en god dag.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Har helt samme problem som en anden skriver
Bestilt og betalt garnvinde og spoleapparat
Hører intet
Hvis de er i restordre eller lignende så skriv dog til folk hvorfor de ikke modtager varen. Det er da det mindste.
Eller vente med at trække pengene til varen er på lager
Får kun autosvar når jeg skriver.
Det har ikke noget med “hate “ eller “hævn”at gøre
Men reaktion på utrolig dårlig service
Gad vide hvorlænge man skal vente?
Lene Gürtler

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Det her var perfekt!. Tilbud på garn (som er svært at bestille i USA - har prøvet - told, ekstra udgifter øv, -havde jeg bare vidst at Garnhimlen 8 km fra mig havde det garn jeg sådan har forelsket mig i. Her handler jeg helt bestemt igen. Super service super hurtigt super konkurrencedygtig pris. Det lå faktisk klar selv om jeg bestilte det i weekenden allerede i dag til afhentning. Godt gået Garnhimlen, jeg er imponeret.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Den bedste oplevelse at handle hos Garnhimlen. Fik leveret fra dag til dag, og lige præcis de varer jeg ønskede.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Har handlet med Garnhimlen gennem flere år og til min fulde tilfredshed. Det er slut nu efter at jeg i februar bestilte et særtilbud på garnvinde og krydsnøglesæt i træ, til levering sidst i marts. Da det ikke kom forsøgte jeg at rykke via mail, som blev besvaret med et autosvar, hvorefter jeg flere gange forsøgte at ringe, men tlf blev ikke taget og jeg fik at vide at nr. ikke var i brug. Fik så en kort melding om at varen først kunne leveres sidst i april, men det var stadig ikke muligt at komme i kontakt med firmaet på nogen måde og ingen besked derfra…….og jeg har stadig ikke modtaget hverken varer, eller besked.
Jeg mener jo at hvis varen ikke kan leveres må firmaet jo returnere mine penge, men intet sker, og jeg handler der aldrig mere, ej heller anbefaler den “gode” forretning til nogen.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Gode varer til konkurrencedygtige priser, hurtig forsendelse. Er sted jeg elsker at pusher garn og tilbehør.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Handler ofte hos Garnhimlen. Altid hurtig levering og god service.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Super god behandling opleves altid hos Garnhimlen. Hurtig ekspedition og hurtig levering. Anbefaler gerne andre at handle hos Garnhimlen.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Alt godt. Mega hurtig forsendelse. Med en lille overraskelse =)
De genbrugte skobokse til fragt, i stedet at bruge nye bokse hver gang. Godt initiativ.

Jeg har af og til handlet hos Garnhimlen. Altid uden problemer 🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Jeg har handlet flere gange hos Garnhimlen. Der er altid god service og hurtig levering

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Skønneste oplevelse! Jeg bestilte 2 strikkekits i julegave til mor og svigermor, som virkelig faldt i god jord :) Hurtig levering og den sødeste personlige hilsen med i pakken <3 Kan klart anbefales.