MANGLENDE SAMVITTIGHED - OG MÅSKE OGSÅ MANGLENDE FAGLIGHED. !! I maj måned 2024 havde jeg besøg af…
I maj måned 2024 havde jeg besøg af Morten der er indehaver af Bellevue Gardiner & Markiser.
Jeg havde netop erhvervet ny ejendom, hvor der var monteret en markise på godt og vel 5 meler i længden og ca. 3 meter i bredden.
Jeg ville have en fagpersons blik på hvorvidt det var fornuftigt at købe nyt stof til markisen, hvilket der på ingen måde var tvivl om i relation til kommentarerne fra Morten.
Den nye dug blev efter ca. en måned leveret og monteret. Der blev efterfølgende behov for at få justeret / tilrettet på det købte produkt, hvorefter jeg betalte produktet ultimo juni 2024.
Ved starten af maj måned 2025 er det nødvendigt at hidkalde Morten, idet dugen i den grad " krøller " når den skal rulle ind / ud.
Morten kommer for at besigtige, og nu er hans kommentar efterfølgende at de arme der nu engang er på markisen, her er wirene slidte, hvilket efter hans udtale er årsag til at dugen " krøller ", en forklaring der er total ny overfor mig. !!
Men Morten mener herefter at han - hvis jeg køber helt ny markise - vil reducere med 25% af prisen jeg betalte i 2024 for den nye dug.
En særdeles smart kommentar, hvorfor ikke give den fulde dekort på den betaling jeg havde betalt i 2024. !!
Med denne kommentar følte jeg mig nødsaget til at rette henvendelse til en anden leverandør af markiser.
Denne person besigtigede efterfølgende min markise, og hans kommentar var meget klar og entydig:
Disse wire i armene er så slidte at jeg ALDRIG ville sælge en ny dug til markisen, med mindre jeg som kunde underskrev at jeg var informeret om nævnte. !!
Iøvrigt bliver jeg samtidig oplyst at det ikke mere er muligt at få nye wire monteret.
Med denne besked fra anden leverandør, tilstiller jeg Morten Bellevue Gardiner & Markiser en mail 30. april 2025, en mail han indtil nu på ingen måde har responderet på. !!