Gardinbussen
God kvalitet men dårlig service God kvalitet men dårlig service Gardiner i god kvalitet og stort udvalg Vores montør overholder ikke sine aftaler og siger ikke, hvis han ikke kan komme el... Se mere
Få gratis råd og vejledning. Hos os kan du helt uforpligtende bestille et gratis besøg af vores gardinbus. Vi medbringer omkring 2000 prøver og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.
Skelmarksvej 4, 2605, Brøndby, Danmark
- 70201084
- www.gardinbussen.org
- gardinbussen.org
Alt fint
Alt fint- venlig, til aftalt tid og virkelig fine gardiner. Tak :)
Super god service og mega effektive
Jeghar haft besøg af René Lantow 2…
Jeghar haft besøg af René Lantow 2 gange og hver gang har det været en meget positiv oplevelse med karakteren 10 ud af 10 mulige. RENÉ er meget venlig og serviceorienteret og har leveret en super kvalitet. Gardinerne hænger perfekt og jeg er meget glad for resultatet Jeg kan varmt anbefale Gardinbussen som leverandør af Gardiner.
Poul Erik Christiansen, Fredensborg
Fantastisk service…
Jeg har købt elektriske rullegardiner hos firmaet. Og det har været en fantastisk oplevelse. Både da medarbejderen Mikkel kom og målte op, samt gav tilbud. Og da dem der fremstiller gardinerne havde sendt de forkerte blev det straks rettet.
Og i dag kom Mathias forbi og satte gardinerne op, og da jeg efter han var gået, opdagede en lille fejl ved den ene ladeport, kom han straks tilbage og rettede fejlen.
Sidst, men ikke mindst, flyttede firmaet uden beregning ladeportene, så de mest bekvemt for mig.
Tak for en rigtig god behandling. Jeg anbefaler jer gerne til andre.
Super god kvalitet og professionel leverandør
Vi havde besøg af flere, der skulle komme med et bud på en gardinløsning til en fair pris. Mikkel var forbi et par gange, og allerede fra første besøg, kunne vi mærke, at vi nok vil ende med at handle med ham. Kvalitet, pris og leveringstid hang alt sammen rigtig godt sammen. Kun positive ord herfra
Perfekt levering og top professionel og…
Perfekt levering og top professionel og dygtige håndværkere betjening fra start til slut
Er meget glade for resultatet
God kvalitet men dårlig service
Gardiner i god kvalitet og stort udvalg
Vores montør overholder ikke sine aftaler og siger ikke, hvis han ikke kan komme eller ringer, hvis han bliver forsinket. (Vi har taget fri dage hvor han skulle komme)
Monter gardiner for langt inde i rummet, så der kommer lys ind af siden og det ligner de svæver fra væggen, men de blev flyttet ind og vi har nu huller i loftet
Gardiner er smalle i breden og dækker ikke for vinduet. Montør erkendte ikke fejlen, prøvede at sige “vi piller bare bagstopperne af” det gjorde ikke gardinet bredere…
Kan absolut ikke anbefales
Rigtig god og kompetent vejledning fra…
Rigtig god og kompetent vejledning fra sælgeren.
Dejligt at det er samme person der kommer og sætter gardinerne op.
En rigtig god oplevelse og fine gardiner. Derudover er det skønt at Gardinbussen også kommer tidligt om morgen og altid informerer 1/2 time før ankomst.
Så kan varmt anbefale Gardinbussen.
God vejledning og superservice…
Dejligt at få sådan en god vejledning og superservice fra Mikkel til at få nogle rigtig flotte gardiner. Alt gik som aftalt.
Vi har fået de smukkeste stofgardiner i…
Vi har fået de smukkeste stofgardiner i vores stue/spisestue, samt gardiner til vores Velux vinduer. Vi er meget tilfredse med det flotte resultat og meget glade for den gode service vi oplevede med Mikkel. Der var god kommunikation hele vejen og alt blev lavet som aftalt. Varm anbefaling herfra.
Holder hvad de lover
Jeg er simpelthen så glad for mine nye persienner!
Oplevelsen med at få dem installeret var bare fantastisk takket være den dygtige fagmand, der hjalp mig.
Selvom det var nødvendigt med specialfremstillede persienner til mine store butiksvinduer, var prisen det hele værd.
Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og kan kun anbefale Oscar, som ikke kun er professionel, men også utroligt venlig og hjælpsom.
Vi er meget glade for Gardinbussens service, opsætning osv. Det kan vist ikke gøres bedre!
Vi er meget glade for Gardinbussens
Mikkel leverer topservice
Mikkel leverer topservice. Mikkel var forbi op til flere gange, fordi vi havde svært ved at vælge. Tålmodig, smilende og serviceminded hver gang! I dag fik vi endelig vores gardiner op og de er top smukke. Tak til Mikkel!
Mikkel har været super behagelig
Mikkel har været super behagelig, dygtig, tillidsfuld og god til at komme med løsninger uanset ens prisklasse er man sikker på at få den samme behandling. Det er super godt tænkt at det er den samme mand hele vejen fra at give tilbud til at sætte op. Jeg giver Mikkel min varmeste anbefaling.
Servicemindet montør/konsultent
Vi har været meget tilfredse med både service og produkt!
Super kompetent betjening og service
Super kompetent betjening og service. TAK Mikkel.
Super god konsulent
Min mor fik en super god rådgivning og behandling fra deres konsulent Mikkel Thomsen. Rigtig dygtig ung mand, som var god til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til min mors nye lejlighed. Da min mor var indlagt den dag gardinerne skulle op var Mikkel meget hjælpsom med at komme på en tid som passede ind i mit skema, i stedet for på den aftalte tid.
Det tog ikke Mikkel mere end et øjeblik at hænge lamelgardinerne op, og det ser rigtig fint ud.
Det eneste minus ved gardinbussen er priserne. Det var meget dyrt at købe to sæt lamelgardiner.
Levede ikke op til mine forventninger
Jeg købte et lamelgardin hos Gardinbussen. Gardinet levede ikke op til mine forventninger. Jeg køber ikke hos Gardinbussen igen.
Godt til prisen
God service mindet konsulent som vejledte fint fra start til slut.
Kan anbefale alle at bruge den rigtige gardinbus…”Gardinbussen.org” næste gang I skal have sat gardiner op. De har en del mærker og har osse lidt billigere løsninger hvis der ikke er så mange penge at gøre godt med 😊
God service fra start til slut
Havde en af deres sælgere ud for og demonstrere forskellige farver ud fra mine ønsker.
Fik så efterfølgende et tilbud. Blev så ringet op af den pågældende sælger René og fik et endnu billigere tilbud på gardiner i samme materiale. Fik dem leveret og da jeg ikke lige kunne se, hvordan de skulle monteres var den pågældende sælger René utrolig flink og tilbyde rabat på monteringen af dem og klarede den på 30 minutter som lovet. Det er en god service.