Jeg bestilte rullegardin før jul og kan ikke længere få fat i Gardin-shop - hverken pr. mail eller pr. telefon. Pengene er hævet på min konto, men jeg har intet hørt eller modtaget!!! Jeg har nu... Se mere
Vi bestilte mørklægningsgardiner på mål og fik dem leveret 10 dage efter bestilling. De passede perfekt og var nemme at sætte op. Endvidere er deres hjemmeside nem og overskuelig, samt vi modtog e... Se mere
Over forventning. Har bestilt plissegardiner på mål og jeg må sige, at kvaliteten er over forventning. Bestilte de billigste; Basic, opal hvid. Vi har haft en del plissegardiner igennem tiderne og di... Se mere
Nemt at bestille på hjemmesiden og levering til tiden. Persiennerne var helt perfekte og rigtig fine. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål før købet og ligeledes hurtigt svar på spørgsmål efter l... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gardin.shop laver gardiner efter mål til dig. Vi har de bedste priser på persienner, lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner. Indtast dine mål på vores hjemmeside og beregn prisen på dine nye gardiner.
Theilgaards Alle 14, 4600, Køge, Danmark
- info@gardin.shop
- gardin.shop

Over forventning.
Over forventning.
Har bestilt plissegardiner på mål og jeg må sige, at kvaliteten er over forventning. Bestilte de billigste; Basic, opal hvid. Vi har haft en del plissegardiner igennem tiderne og disse er de pæneste og bedste vi endnu har haft. Målene passede snorlige.

Besvarelse fra Gardin.shop
Hurtig levering, men manglede beslag og mega forvirrende brugsanvisning.

Besvarelse fra Gardin.shop
Dejligt nemt og de passede på mål da de…
Dejligt nemt og de passede på mål da de bliv leveret

Ekstrem dårlig kundeservice!
Jeg har købt 4 stk plisségardiner hos Gardin.shop og hertil hørte der montering med i prisen.
Jeg spørger ind til hvordan det foregår og får at vide at jeg vil blive kontaktet af dem når gardinerne er klar på lager. Pludselig får jeg besked fra GLS at de vil levere varene og kontakter derfor igen Gardin.shop, som forklarer det må være en fejl da de selv leverer og monterer.
Men nej, gardinerne blev rigtigt nok leveret af GLS og da jeg kontakter Gardin.shop hører jeg intet?!
Yderligere havde jeg desværre bestilt ét af gardinerne i en anden farve og hørte derfor om hvad det ville koste at få ændret hos producenten. Dette bliver der heller ikke svaret på. Jeg har nu skrevet op til flere mails, over flere uger som ikke bliver besvaret og har STADIG intet hørt fra dem (jeg bestilte d.12 marts)?!
Hold Jer langt væk fra dette sted!!

Besvarelse fra Gardin.shop
Persiennerne blev sendt til den tid som…
Persiennerne blev sendt til den tid som jeg havde fået mail om
Det er meget smukke persienner og de passer perfekt.
Har intet at udsætte på gardin.shop.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos gardin.shop

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Fik rettet længden efter orden var afgivet. Ca 1 1/2 uge efter kom mine nye flotte rullegardiner.

Besvarelse fra Gardin.shop
God pris og levering til den aftalte…
God pris og levering til den aftalte tid.

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Har brugt gardin.shop to gange nu

Jeg er rigtig tilfreds
Jeg er rigtig tilfreds, hurtig levering og god kvalitet.
Og kundeservice ringer selv op når der er noget ikke bestilt helt rigtig.

Besvarelse fra Gardin.shop
Forfærdeligt sted at handle!!
Forfærdeligt sted at handle!!! HOLD JER VÆK.
Jeg bestilte et gardin d. 17/12 og fik så en mail på, at det ville blive sendt fra deres lager d. 24/12 og at jeg ville modtage det 1-3 hverdage efter. Nu står jeg her d. 7/1 stadig uden mit gardin. Og jeg har endda selv skulle kontakte dem og de kunne ikke engang give mig en undskyldning eller en eller anden form for rabat - DÅRLIG SERVICE!!! Og de kunne ikke fortælle mig, hvad der var gået galt. Og så får jeg det først på fredag (måske, man kan jo ikke rigtig regne med dem).
Levering tid
Slet ikke overholdt og betaling hævet før afsendelse
Utrolig fin og hurtig service.
Man finder hurtigt ud af hvad kvalitet er
Bestilte basis plisségardiner til hele under etagen. Første gang jeg ikke prøver fra jysk eller ikea. Hold kæft en forskel, og til samme pris. Kan anbefale det til alle. Super kvalitet og super ophæng.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Nem bestilling og hurtig levering. Super tilfreds med gardinerne på trods at de var billige. Eneste minus var pengene blev trukket inden afsendelse
Super lækker kvalitet,passede…
Super lækker kvalitet,passede perfekt.Kan kun anbefale Gardin.shop