Anbefale ikke garant i Søborg.
Vi var i garant butik i søborg i April måned til at bestille en gardine. Vi fik at vide, at det er bedre at din ansvarende mand må komme forbi for at måle gardine. Han kom efter en uge efter vores bestilte på butik. Vi bedt butik chefen om at aflevere kvittering de samme dag, hvor vi bestilte varen, men han sagde, det ikke er nødvendeligt.
Jeg opfølger sagen efter flere uger ved at ringe til butiken, hvor ingen tog telefon. Efter flere forsøgt uden held, kontaktet kundeservice til at få hjælp. Jeg kontaktet kundeservicen, fik at vide at chefen er sygemeld og sagen må opfølge med andre. Kundeservice lovede at de ville ringe tilbage med konkrit svar, som aldrig blev sket.
Imens jeg var dybt forustreret om sagen, kontaktet igen og igen til butiken med lille håbe til at finde chefen. Endelig fandt jeg ham. Han kunne ikke finde ud, hvad der var sket med sagen. Han ringet tilbage og sagde, at målemand måtte ringe til os, der han muligvis glemt at dokumentere vores gardin, hvilket er usandsynlig.
2 spørgsmål: 1)hvem var ham? Da han ikke dokumenterer at han var hos os hjem for at måle gardin, hvem var ham. Jeg er i tvivl om, at han var fra jer eller ej. Hvis han var fra jer, hvorfor han ikke havde gjort dokumentation? Hvordan kunne I bekræfte at han var fra jer?
2) Har ikke haft forpligt til at opfølge sagen? Det er gået over 2 måned uden at få svar.
Det er det væreste tankegang for mig, mens jeg tænker at en gik rund i mit hjem med min tilladse, uden nogen fra butiken ved om, hvorfor han gik ud eller opfølge til en order fik ikke bragt i orden.

Besvarelse fra Garant Udlejning A/S