Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Se mere
Virksomheden har svaret
Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Se mere
Virksomheden har svaret
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Kontaktoplysninger
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Holland
- 085 20 83 162
- marketing@garagepark.nl
- garagepark.nl
Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer positief
Fijne gang van communicatie. Schoon toilet. Gemoedelijke sfeer op het park en een ruime mogelijkheid tot werkzaamheden in de box!
Aan te raden!

fantastische service!
duidelijke website, telefonisch goed bereikbaar, alles overzichtelijk, snelle oplevering en zeer nette boxen.

Besvarelse fra GaragePark
Tot nu toe prima service en afspraken…
Tot nu toe prima service en afspraken allemaal erg soepel .
Top

Besvarelse fra GaragePark
top goede severice echt fijn zo…
top goede severice echt fijn zo samenwerken

Snelle service
Snelle service . Top communicatie. Keurige beheerder .

Besvarelse fra GaragePark
Het ging mis bij de eindafrekening
Het ging mis bij de eindafrekening. Op de borg werden 2 bedragen ingehouden van in totaal meer dan €100. Een voor vervanging sleutel brievenbus terwijl aantoonbaar geen sleutel bij aangaan huurovk was verkregen en een bedrag aan vaste kosten electra. Ik heb 2 x een mail gestuurd met verzoek om opheldering en die zijn niet beantwoord. Telefonisch contact lukte ook niet. De plaatselijke beheerster reageert ook niet meer. Zeer teleurstellend

Besvarelse fra GaragePark
Top service, juiste prijs.
Langere tijd was ik al op zoek naar een garage om mijn auto in te stallen, echter was dit altijd te duur in de randstad. Tot ik Garagepark Noordwijk ontdekte, vriendelijk geholpen en de beheerder dacht met mij voor de juiste oplossing.

Mooie ruime garages
Mooie ruime garages. Alles zeer snel geregeld, Overdracht sleutel verliep ook heel snel.
Goede beveiliging op het Park.

Besvarelse fra GaragePark
Ik ben telefonisch als door de beheer…
Ik ben telefonisch als door de beheer goede te word gestaan en ontvangen, locatie is prima berijdbaar en natuurlijk nieuw, geen opmerking.

Besvarelse fra GaragePark
Zeer tevreden als nieuwe klant.
Zeer tevreden als nieuwe klant,
Alles werd keurig afgehandeld.
Goed georganiseerd. En veilige opslagplek. Buren kwamen zich netjes voorstellen. Ik heb er veel vertrouwen in bij dit garagepark te Etten-leur.

Prima!
Goede communicatie via de telefoon alsmede via de chat.
Snel antwoord en snel schakelen.
Zeer goed ontvangen en wegwijs gemaakt op locatie door de aardige beheerder.

Besvarelse fra GaragePark
Als netjes afgehandeld super blij mee…
Als netjes afgehandeld super blij mee met deze opslag ziet er allemaal netjes uit

Besvarelse fra GaragePark
Fijne, moderne garageboxen. Snelle service.
Ik was al een tijdje op zoek naar een ruime garagebox die ook inzetbaar is als werkplek en kwam toch iedere keer terug bij Garagepark. Zodra ik online een beschikbare garagebox had aangevraagd, was alles super snel en duidelijk geregeld. De week er op kon ik al direct gebruik maken van een moderne, nette, opgeruimde garagebox. Het garagepark is ook goed beveiligd en alarmsysteem en voorzieningen zijn ook eenvoudig en fijn in gebruik.

fijn ontvangst
fijn ontvangst, duidelijke overdracht en goede informatie. De box was mooi schoon. kon er gelijk in.

zeer netjes geholpen
zeer netjes geholpen, aanrader. Had eerst de verkeerde box gekregen maar was zeer snel opgelost.

Besvarelse fra GaragePark
Heerlijk snel en makkelijk geregeld
Heerlijk snel geregeld, duidelijke instructies. Makkelijke bediening en goed beveiligd.

Heel prettige ervaring.
Heel prettige ervaring.
Zeer luisterend oor naar wensen van klant en met klant meedenken. Snelle klantenservice en duidelijke afspraken.
Scherpe aangeboden garagebox ruimte en prijs verhouding, kunnen andere aanbieders van leren.
Aanbevelingen.

Virendelijk, snel en flexibel
Ontzettend snelle reactie, goede service en zeer flexibel met betrekking tot de opleverdatum. De box zag er als nieuw uit en bijzonder prettige en vriendelijke ontvangst door de parkbeheerder. Mijn complimenten

Besvarelse fra GaragePark
Snelle oplevering. Gewoonweg top!
Duidelijke prijzen, vlotte communicatie en snelle oplevering. gewoonweg top!

Besvarelse fra GaragePark
Læs mere om andre typer anmeldelser.