garage-pris.dk Anmeldelser 15

3,3

1. Boligservices

Om garage-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

3,3

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Venlig og oplysende kontakt.

God telefonkontakt med relevante informationer og forløb indtil videre helt som lovet i annonce.

16. maj 2016

Hej Christian,

Tak for din fine anmeldelse, og de værdsatte 4 stjerner!

Stopper aldrig!

Jeg er så pisse træt af at blive ved med at blive ringet op af Garage-pris.dk... Det er 1.5 år siden jeg fik en pris og har siden bedt om at blive slettet i deres system nok 20 gange...Hver gang beklager de og siger at jeg nu er slettet i systemet men igen igen og igen i dag bliver jeg ringet op af dem.. Vil aldrig benytte mig af noget tilbud derfra igen.Burde være 0 stjerner.

14. april 2016

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Klavs, tak for din anmeldelse.

Jeg ville gerne slå dig op i vores system, men da du ikke har angivet et gyldigt referencenummer, har jeg desværre ikke mulighed for dette.

Når du efter din prisberegning bliver kontaktet af vores serviceafdeling, er det selvfølgelig for at tilbyde dig, at vi kan sætte et møde i stand med vores fagmand. Efterfølgende vil de eventuelt kontakte dig, blot for at høre hvordan mødet er gået, samt om du skulle have andre projekter, vi kan være dig behjælpelig med.

Jeg ville gerne følge op på, hvor mange gange du reelt er blevet kontaktet af vores medarbejdere, men dette har jeg desværre ikke mulighed for, når jeg ikke kan slå dig op i vores system. Men det er bestemt ikke meningen, at du skal have oplevelsen af, at de ringer til dig for ofte.

Hvis du ønsker, at jeg skal følge yderligere op på, om du er blevet slettet, må du meget gerne sende mig en mail på info@prisberegning.dk (mrk. mailen Claudia) eller ringe på telefon 70 22 80 14, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Jeg håber, at du efterfølgende har fået projektet udført, og at det er blevet præcis som forventet. Du ønskes en rigtig god dag.

Garage forlængelse/udbygning

Hurtig tilbud fra meget venlig og kompetent Tømrer og fin behandling fra Imentor

7. april 2016

Hej Lars,

Tak for den fine anmeldelse og de værdsatte 5 stjerner!

Okay

Meget ihærdig, men fattede hvis til sidst at jeg kun skulle bruge en murer.

26. januar 2016

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Thomas, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at der var booket ét møde med en murer ind i februar måned.

Når vores servicemedarbejder ringer til vores kunder efter prisberegningen, er det selvfølgelig for at tilbyde et møde med vores samarbejdspartner, hvor han tilser opgaven. Samtidig vil vores medarbejdere som en service spørge ind til, om du har andre projekter vi kan være behjælpelige med.

Jeg håber, at mødet med fagmanden gik godt, og at du efterfølgende modtog et fyldestgørende tilbud.

Du ønskes en god dag.

Hurtig tilbagemelding

Blev ringet op for aftale om mitprojekt, allerede på anden hverdag,
efter jeg selv havde forespurgt på nettet i weekenden.

Hilsen Arne Hansen

22. december 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Arne, tak for de værdsatte fem stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god og hurtig respons på din prisberegning.

Garagepris.dk

God samtale, men har ikke fået det aftalte tilbud

Det var en rigtig god oplevelse at tale med konsulenten, men jeg har dog ikke fået tilsendt tilbudet, som lovet.

11. december 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Carsten, tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at du havde en rigtig god oplevelse med vores konsulent. Jeg håber, at du efter din anmeldelse modtog tilbuddet.

Garagepris.dk

Hør dog efter hvad jeg siger...

Egentlig behagelig og hjælpsom person jeg talte med. Skulle bare hører lidt bedre efter. Hvis jeg ikke har tid til et byggemøde før april, skal i ikke booke møde i januar....

9. december 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Jan, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i mit system, at der rigtig nok, blev booket et møde til dig i januar måned. Jeg har efter din anmeldelse, givet beskeden videre til vores servicechef, som vil følge op på dette med den enkelte medarbejder, da det selvfølgelig ikke er tilfredsstillende.

Jeg går ud fra, at mødet er aflyst efterfølgende på baggrund af, at mødet blev booket ind forkert.

Da vi som formidlingsvirksomhed går meget op i god service, er det vigtig at vores medarbejdere både er lydhøre og hjælpsomme. Vi er derfor glade for at erfare, at du trods at mødet er blevet booket ind på en forkert dato, har fundet vores medarbejder hjælpsom og behagelig at tale med.

Jeg håber, at du efterfølgende har fundet en anden fagmand til at udføre dit projekt. Rigtig god dag til dig.

Håndværker mødte

Håndværker mødte aldrig op .

2. november 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Mickey, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at dit møde med fagmanden i første omgang blev udskudt.

Den fagmand som skulle være mødt op til mødet, er en af vores samarbejdspartnere og er ikke ansat hos os. Men når vi indgår et samarbejde med en fagmand, forpligter han sig over for både os og vores kunder til at møde op til kundemøder, og det er derfor overhovedet ikke acceptabelt ikke at være mødt op til aftalt sted og tid. Jeg følger selvfølgelig op på dette med vores samarbejdspartner.

Når det så er sagt, beklager jeg meget at vores samarbejdspartner ikke er dukket op. Jeg håber, at du efterfølgende har fået projektet udført.

Dejlig og høflig behandling

En dejlig og høflig behandling. Den 5. stjerne mangler kun fordi, der har været tidligere bøvl med en af garage-pris.dk udpeget håndværker, som udeblev fra mødet uden afbud. Fandt aldrig ud af årsagen.
Et tillidsbrud som lige først skal hele helt igen.

25. september 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Per, tak for din fine anmeldelse.

Det er selvfølgelig rigtig beklageligt, at fagmanden i første omgang ikke dukkede op. Men jeg er glad for, at du fandt vores service dejlig og høflig. Jeg håber, at mødet med den anden fagmand gik rigtig godt.

komplet utroværdige

Nu er der gået over 1 måned, hvor man ikke har hørt noget om nogen ny garage. Intet er kommet ud af dette - ren spild af tid. Jeg vil foreslå man selv kontakter en murer og undgår denne hjemmeside - så har du i det mindste mulighed for at få bygget noget!

1. september 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Magnus, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at du efter din anmeldelse, har benyttet dig af vores prisberegner igen, samt at du efter din første prisberegning, allerede havde modtaget vores samarbejdspartner's kontaktoplysninger to dage efter.

Vores service fungerer sådan, at når du benytter dig af vores prisberegner, vil du efterfølgende blive kontaktet af vores servicemedarbejder, som har mulighed for, at sætte et møde i stand med en fagmand. Den fagmand der så kommer ud til dig, er vores samarbejdspartner og er ikke ansat hos os, hvorfor vores service udelukkende beror på, at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Jeg er dog ked af at høre, at du har oplevet vores koncept som utroværdigt første gang. Men jeg håber at dit møde med vores samarbejdspartner gik godt, og at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud.

Du ønskes en rigtig god dag.

Garage-pris.dk

Effektiv markedsføring, nu er der op til håndværkeren at forbedre bedømmelsen

jeg har jo kun aftalt et møde, jeg synes at det er for tidlogt at anmelde

27. august 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Knud, tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har haft benyttet dig af vores prisberegner.

Da vores formidlingsservice udelukkende beror på, at skabe den indledende kontakt mellem kunde og vores samarbejdspartner, kan du sagtens bedømme din oplevelse af vores service allerede forinden mødet - da fagmanden der kom ud til dig, er en af vores samarbejdspartnere og ikke er anset hos os. Som servicevirksomhed går vi meget op i god service, og derfor betyder vores kunders tilbagemeldinger om bl.a. den opfølgende samtale rigtig meget for os.

Jeg håber, at dit møde med vores samarbejdspartner gik rigtig godt, og at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud.

Fint service

En hyggelig konstruktiv samtale.
Hurtigt aftalt møde med fagmand.
Kan varmt anbefales.

23. juni 2015

Hej Grazyna,

Tak for de fine fem stjerner og den varme anbefaling.

Rigtig god dag til dig!

Yderst venligt personale

Meget flot service. Er blevet kontaktet 2 gange og begge gange med stor imødekommenhed og velvilje.
Helt sikkert et sted jeg kan anbefale at handle.

17. juni 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Henrik, tak for de værdsatte 5 stjerner.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du fandt servicen helt i top og tusinde tak for din anbefaling!

Skuffende koncept

Jeg blev ringet op, og fik egentlig en fin samtale med sælgeren, som jo egentligt bare gerne ville have booket en aftale med en håndværker. Det var også fint, men de kunne kun tilbyde en pris fra en enkelt håndværker. Princippet med sider som dette, og som andre tilbyder, er efter min menng, at få tilbud fra 2-3 håndværker, så man har et sammenlignings grundlag. Jeg spurgte under samtalen ind til dette, men deres argument, var at de havde et godt forhold til enkelte håndværkere, og man derfor skulle bruge dem for at finde en håndværker man kan stole på. Jeg mener dog stadig, at jeg havde fået mere ud af selv at slå den pågældende håndværker op på trustpilot, se om han har gode anmeldelser, og så selv få 2-3 håndværkere ud og give et tilbud.

Så konklusionen må være, at jeg ikke kan se den store fordel i at de skal have en del af de penge jeg bruger på min håndværker. Hellere selv kontakte dem, og få den rabat han giver til garage-pris.dk.

Jeg har spurgt efter nogle referencer på at de tidligere har brugt netop denne håndværker, så jeg kan tjekke hans kvalitet, men jeg har ikke modtaget svar, nu 4 dage siden efter forespørgsel.

1. juni 2015

Besvarelse fra garage-pris.dk

Hej Anders, tak fordi at du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Jeg kan se i mit system, at du efter din prisberegning på vores hjemmeside, er blevet kontaktet af vores kundeservicemedarbejder, som ville høre mere om dit projekt, samt tilbyde dig et uforpligtende og gratis møde med vores samarbejdspartner.

Vores service fungerer sådan, at vi formidler kontakt mellem en kunde og en fagmand. Du har ret i, at der findes andre services, hvor man modtager 2-3 tilbud, og dem kan man selvfølgelig sagtens bruge ud over vores. Og man er selvfølgelig også velkommen til at indhente andre tilbud selv, hvis man har lyst til dette. Meningen med vores service er udelukkende, at det skal være en nem og hurtig måde at komme i kontakt med en lokal fagmand.

Vi har desværre ikke mulighed for, at oplyse tidligere kunder vi har formidlet videre til vores samarbejdspartnere, da vi har tavshedspligt. Men så snart du har modtaget vores samarbejdspartners oplysninger pr. mail, er du meget velkommen til at kontakte ham, for eventuelle referencer eller anmeldelser.

Når det så er sagt, så er jeg selvfølgelig ked af, at du har oplevet vores koncept som værende skuffende. Det er bestemt ikke meningen, vores service beror blot på at hjælpe med at skabe den indledende kontakt til en fagmand.

Jeg håber, at du efterfølgende fandt en fagmand, der kunne give dig et konkurrencedygtigt tilbud.

Hurtig kontakt

Der blev hurtigt lavet en aftale, super

23. april 2015

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det er værdsat!