1. Dametøjsbutik
  2. også i
  3. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb Ganni modetøj til kvinder fra den officielle webshop.

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vil gerne have min penge tilbage, tak.

Jeg venter stadig på at få mine penge tilbage og har ventet en måned nu. De bad mig vente 14 dage, gjorde jeg og kontaktede min bank, men de har slet ikke modtaget nogle penge. Jeg har kontaktet Ganni 5 gange nu og ingen respons. Det er mange penge for mig I sidder og ruger på, jeg vil meget gerne have mine penge tilbage!
Vil for alt i verden aldrig købe fra deres egen hjemmeside igen. En skam så prestigefyldt et brand skal have så elendig en kundeservice og tilbagebetalingssystem. Nu må vi se hvor længe der yderligere går.

6. juli 2021

Forfærdelig service

Forfærdelig service! Jeg har købt et par støvler fra deres hjemmeside. Efter at have brugt dem gennem 5 måneder hvor de konstant smitter farve af på mine strømper, valgte jeg at reklamere på støvlen. Men de ville på ingen måder tage den retur og sagde at sådan var den lavet. Jeg mener bestemt ikke at en støvle til 2500kr skal smitte af og slet ikke når man ikke bliver oplyst omkring det. For havde på ingen måder købt de støvler hvis jeg vidste det kunne ske. Min veninde havde købt samme støvler dog Illum med samme problem. Illum var SÅ venlige at give pengene tilbage for skoen trods ganni stadig ikke så det som en reklamation . Værste kvalitet til dyre priser!

29. april 2021

Så skuffet over servicen

Så skuffet over servicen. Bestilte og betalte en skjorte. Over et døgn efter kommer der en meddelse om at min ordre er annulleret da de alligevel ikke havde varen på lager. Så lidt styr på lagerbeholdningen bør sådan et brand ikke have 🤨

5. februar 2021

Ganni har ikke læst købeloven

Jeg er simpelthen så skuffet over den behandling jeg har fået af jer. Jeg plejer at købe rigtig mange ting i jeres butikker, fordi jeg generelt er virkelig glad for jeres produkter. Min kæreste købte en sort Barney's dress til mig til min fødselsdag, som han bestilte over nettet (pakket ind) og som han gav mig i gave lørdag den 26. marts 2016. Vi opdagede, at der var et stort hul i kjolen, som ikke sidder ved en syning, men midt på stoffet. På grund af helligdagene kunne jeg først indlevere kjolen om tirsdagen den 29. marts 2016. Jeg har rykket for svar fra butikken et par gange, og idag ringede de så tilbage og fortalte mig, at kjolen ikke er omfattet af reklamationsretten, fordi der ikke er noget galt med stoffet. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan det kan være rigtigt. Når man køber en ny kjole, har man da en klar forventning om, at der ikke er huller i den , og at man selvfølgelig kan få den byttet til en ny kjole uden samme fejl, såfremt der er noget galt med den. Min kæreste har jo ikke haft mulighed for at tjekke kjolen, da den var pakket fint ind og det kan vel i øvrigt heller ikke være rigtigt at man skal det. Jeg er så skuffet over behandlingen. Det kan ikke være rigtig, at en "trofast" kunde skal behandles sådan. Jeg er så skuffet.
Ganni har tydeligvis ikke læst købeloven, for der er omvendt bevisbyrde. Det vil sige, at det er Ganni, der skal bevise, at kjolen var fejlfri, da jeg modtog den og ikke omvendt.
Virkelig dårlig kundebehandling.

8. april 2016

Elendig kundeservice og flabet medarbejder!

Ringede til Ganni's kundeservice for at høre, hvor langt min bestilte jakke var. Jeg havde først fået en forkert størrelse så jeg skriver på retursedlen, at jeg gerne vil bytte den til en anden størrelse. Jeg ringer så til Ganni's kundeservice for at høre hvor langt den nye jakke er. Ekspedienten svarer at sådan fungerer returservicen ikke hos Ganni så jeg skal gå ind på deres hjemmeside og bestille en ny jakke, og betale for den endnu en gang! Jeg spørger om det betyder at jeg i princippet skal lægge ud for jakken to gange, og til det svarer ekspedienten meget flabet: "ja, det er jo ikke min skyld at du har bestilt den forkerte størrelse!"
Den størrelse jeg skal have er ovenikøbet udsolgt på hjemmesiden, så det er ikke muligt for mig at få jakken.
Det er pinligt for et mærke som Ganni, at de har flabede og inkompetente ekspedienter siddende i deres kundeservice. Det stemmer langt fra overens med det image Ganni ellers påråber sig. Jeg vil helt klart ikke anbefale folk at handle på Ganni's hjemmeside.
Derimod har jeg fået en god betjening i Store Regnegade i indre København, hvor jeg fremover vil handle.

12. maj 2014

Jeg føler mig snydt - dårlig kvalitet til dyre penge

Jeg har handlet i Ganni butikken på gammel Kongevej og føler mig taget ved næsen. Jeg har købt en dyr angorabluse som fælder så meget at den er ubrugelig. Jeg har klaget flere gange og har senest fået at vide, at deres "tekniske afdeling" har vurderet at blusen "ikke fælder mere end man kunne forvente". Hvis det er tilfældet mener jeg at der ved køb bør fremgå en advarsel om at materialet blusen er lavet i fælder voldsomt og at man derfor må tage særlige forholdsregler hvis man vil købe blusen - fx specialrens af sin vaskemaskine, som ikke kan bruges efter vask af blusen. Jeg har en bluse med ca samme indhold af angora af mærket "Day" - til sammenligning fælder denne bluse stort set ikke og har ikke været noget problem for mig at bruge. Alt i alt en ubehagelig oplevelse som jeg må advare andre om - den dårlige kvalitet og mangel på forståelse for problemet hos Ganni er ikke værd at spilde tid og penge på.

3. marts 2014

Utrolig behagelig service

Jeg har ofte handlet i Ganni i Guldsmedegade i Aarhus, og er altid blevet med mødt af en utrolig behagelig service. Personalet, der ofte kun tæller en person, har altid god tid til en og er utrolig hjælpsom med at finde den rigtige størrelse m.m. Man mødes altid med et smil og et overskud der smitter, så man altid forlader butikken i et godt humør.

11. oktober 2012

Er dette din virksomhed?