Ganni har ikke læst købeloven
Jeg er simpelthen så skuffet over den behandling jeg har fået af jer. Jeg plejer at købe rigtig mange ting i jeres butikker, fordi jeg generelt er virkelig glad for jeres produkter. Min kæreste købte en sort Barney's dress til mig til min fødselsdag, som han bestilte over nettet (pakket ind) og som han gav mig i gave lørdag den 26. marts 2016. Vi opdagede, at der var et stort hul i kjolen, som ikke sidder ved en syning, men midt på stoffet. På grund af helligdagene kunne jeg først indlevere kjolen om tirsdagen den 29. marts 2016. Jeg har rykket for svar fra butikken et par gange, og idag ringede de så tilbage og fortalte mig, at kjolen ikke er omfattet af reklamationsretten, fordi der ikke er noget galt med stoffet. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan det kan være rigtigt. Når man køber en ny kjole, har man da en klar forventning om, at der ikke er huller i den , og at man selvfølgelig kan få den byttet til en ny kjole uden samme fejl, såfremt der er noget galt med den. Min kæreste har jo ikke haft mulighed for at tjekke kjolen, da den var pakket fint ind og det kan vel i øvrigt heller ikke være rigtigt at man skal det. Jeg er så skuffet over behandlingen. Det kan ikke være rigtig, at en "trofast" kunde skal behandles sådan. Jeg er så skuffet.
Ganni har tydeligvis ikke læst købeloven, for der er omvendt bevisbyrde. Det vil sige, at det er Ganni, der skal bevise, at kjolen var fejlfri, da jeg modtog den og ikke omvendt.
Virkelig dårlig kundebehandling.
8. april 2016