1. Internetcafe

Velkommen til Odense's fedeste samt bedst udstyret Gaming Arena, hvor vi leverer en førsteklasses spiloplevelse! Udforsk vores avancerede computere, behagelige gamer-stole og et stort udvalg af populære spil. Deltag i konkurrencer, mød andre spilentusiaster, og nyd en atmosfære, skabt til gaming. Vores dygtige personale står klar til at assistere dig. Besøg os og løft din gamingoplevelse til nye højder!

Virkelig godt sted og service ud over…

Virkelig godt sted og service ud over det sædvanlige.

Vi har fornylig holdt vores søns 13 års fødselsdag der, for 10 unge gutter og det var en kæmpe succes. Der var styr på det, og drengene fik hjælp til at få gang i turneringer, så de alle kunne spille sammen. De fik god mad og drikkevarer, bragt til bordet, hvilket var et kæmpe hit for de unge mennesker. Virkelig venligt og imødekommende personale der gjorde alt for at give vores søn en god fødselsdag.

Det kan klart anbefales.

21. februar 2025

Hej Lonnie.

Vi er yderst glade for jeres besøg, og jeres fantastiske feedback.
Vi er glade for at vi levede op til forventningerne og mere til. Vi er galde for at have givet jer en fantastisk oplevelse, da vi stræber efter at give den bedste oplevelse til alle vores kunder.
Tak for besøget, Vi håber på at se jer i Arenaen, til en anden god gang.

Gaming Arena ApS

Gode computere, snacks og god mad. Klasse service, mega venlige og hjælpsomme gutter som arbejder på stedet, kommer helt sikkert igen!

13. oktober 2024

Hej Christian

Vi er glade for at have levet op til dine forventninger.
Tak for den gode feedback.

Vi glæder os til at se dig igen. :)

Gaming Arena ApS

bedste oplevelse og service i top

bedste oplevelse og service i top.
kan helt klart anbefales

18. august 2024

Hej Belal.
Tak for den gode feedback.
Vi glæder os til at se dig igen.

Gaming dream

Syntes de har god service du kan bestille på computeren snaks eller med og det kommer lige til bord maden er bedre end forventet og servicen er meget hurtig det kan jeg godt lide det kan helt klart anbefaledes

14. august 2024

Hej Thomas.

Vi er meget taknemmelige, for det gode feedback.
Forhåbentligt på gensyn, til endnu en god omgang gaming session.

Gaming Arena ApS

God service, god mad og et hyggeligt sted, at tage hen når man gerne vil Game.

13. august 2024

Hej Omar.

Vi er meget glade, for din positive feedback.
Vi håber på at se dig igen. :-)

Gaming Arena ApS

Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)