Honestly my favorite trading website i’ve spent +1500€ and have never been dissapionted with my experience. I’ve also sold stuff of my own and it easy to withdraw money. // Ærligt mit favorit tradin... Se mere
Siden er ikke, hvad den har været. Kundeservicen er elendig. Jeg har haft problemer med at blive verificeret, og der går typisk 1–5 dage mellem deres svar. Derudover er det forskellige medarbejdere,... Se mere
Eneste rigtige sted at købe skins. Ofte billigere end køb af buff-balance diverse steder og langt sikrere. Udvalget er stort nok til, at det kan konkurrere med at købe skins privat. - Igen slår gamerp... Se mere
Jeg havde haft nogle tekniske problemer, hvor jeg sent fredag aften skrev ind for at få hjælp. Jeg havde forventet at få svar i løbet af denne uge, men allerede lørdag morgen havde Daniel svaret på... Se mere
Introducing GamerPay - your go-to platform for a secure and easy way to buy or sell Counter-Strike items trusted by more than 300.000 users. Whether you are looking to buy, sell, or simply browse Counter-Strike items, GamerPay has you covered. Our user-friendly interface ensures a seamless trading journey for gamers worldwide. GamerPay charges a 0% sales fee, and skins are sold directly from your own Steam inventory. Say farewell to hidden, hefty fees and hello to a fair marketplace that ensures you maximize the value of your in-game items. Buyers can look forward to finding items at an average discount of more than 30%. Build your dream loadout today - GamerPay has more than 75.000 items available that you can browse. Not happy with the price? Place a bargain, negotiate with the seller, and potentially secure an even better deal. At GamerPay, safety is our top priority. Every transaction is tracked through the Steam API, providing validation for all trades to eliminate the risk of scams. GamerPay is based in Denmark, and we are PCI, PSD2, and SCA compliant. Our data processing partners are located within the EU or in the US with companies that have joined the US Privacy Shield agreement. This ensures that your data is stored safely. Say goodbye to scams, hefty fees, and sketchy encounters online – join GamerPay today and experience the pure joy of safe, fair, and easy P2P trading.
Copenhagen, Danmark
- support@gamerpay.gg
- gamerpay.gg
Svarer typisk inden for 1 måned
Simpel, intuitivt og effektivt!
Handel af skins er let og simpelt, man føler sig sikker hele vejen igennem. Jeg havde aldrig brugt gamerpay før og det var nemt at lave et tilbud på det skin jeg ønskede mig, men jeg synes var lidt for højt prissat og det gik smertefrit!
Kan klart anbefales til handel af skins på den sikre måde!

Besvarelse fra gamerpay.gg
Godt og sikkert sted at handle
Godt og sikkert sted at handle. Go for it.

Nemt og sikkert😍
Nemt og sikkert😍
Mange ord behøves ikke altid når man er er meget tilfreds 🔫

Besvarelse fra gamerpay.gg
Gamerpay gg passer på svindlere
Gamerpay gg passer på svindlere i stedet for ofre.. støt aldrig sådan et firma.
Min kone fik hacket sit visa kort og vi har sporet forbruget til gamerpay, De vil ikke hjælpe os med at få vores surt tjente penge retur, men har valgt at tilbageholde oplysinger om svindlerne
Man må undres over at man kan bruge et visa kort som ikke stemmer over ens med hverken navn eller nationalitet på den der benytter kortet i gamerpays netbutik, samme gamerpay konto bruger kort fra flere forskellige lande uden de stopper misbruget… underlig forretning policer som vidner om at omsætningen er vigtigere end hvor pengene kommer fra.
Hvis i har så godt styr på sikkerheden som i siger kan jeg se der er to ting i bør gøre
1 annullere købet der er foretagende med det stjålet kort
2 tilbagebetale pengene
Dette da i jo med jeres sikkerhed til enhver tid kan se hvem der har brugt kortet og hvad pengene er brugt til, hertil har i jo en vare som er digital og relativt let kan fratages en bruger således at købet kan tilbagebetales uden at laste hverken kortets ejer eller en evt. sælger i jeres system.
Vi kan naturligvis bevise at MitID ikke er godkendt fra mig eller min kones side samt at en af jeres brugere har misbrugt både kredit kort og MitID til at stjæle penge som er brugt i jeres virksomhed..
Om alting er handler dette jo hvordan man håndtere sådanne situationer som “ansvarlig” virksomhed og her kan jeg på ingen måder anbefale hverken børn eller voksne at bruge jeres platform til køb eller salg.

Besvarelse fra gamerpay.gg
Lidt langsom hjemmeside men eller perfekt
Lidt langsom hjemmeside, men eller er alt som det skal være.

Lige til
Meget lige til .. kundeservice svarede inden for to timer gentagende gange. Købte 4 skins og havde dem inden for to timer. Verificering var også nemt, brugte mit kørekort og 12 timer efter var den i hus. Kun gode ting at sige !

Besvarelse fra gamerpay.gg
Har både købt og solgt på GamerPay
Har både købt og solgt på GamerPay, det har fungeret rigtig godt og kan varmt anbefale at bruge dem til CS2 skins!

Sikker og nem
Virker til at være sikker at handle på, har købt derfra et par gange. Pengene kom ind på siden med det samme og jeg modtog mine skins sikkert og hurtigt. Eneste minus er at man ikke rigtig kan anullere hvis man har solgt noget. Så er man bare nødt til at vente 24 timer.

Besvarelse fra gamerpay.gg
Jeg er så imponeret over siden
Jeg er så imponeret over siden, jeg vil købe mere her

Besvarelse fra gamerpay.gg
Jeg synes deres side er nem og der er…
Jeg synes deres side er nem og der er gode priser.
Så synes jeg det er smart at man kan sælge direkte fra egen inventar.
Har både solgt og købt uden problemer indtil videre

Det fungere sku bare
Det fungere sku bare, det dejligt med det hele do!
Hurtig service
Meget simpel og nem at bruge
Hurtigt, nemt og bekvemt.
Hurtigt, nemt og sikkert. Du får besked når der er nogen som er interesseret i dit skin eller når du har fået købt en skin og trade ligger klar.
Virkelig god hjemmeside til at sælge…
Virkelig god hjemmeside til at sælge skins, har personligt selv solgt et par skins derinde det hurtigt og nemt. Dog er det lidt besværligt med verificere id hvis man er halv spas som mig
Jeg nød gamerpay.gg
Jeg nød gamerpay.gg, og det fungerede godt for mig. Alle mine handler gik godt.