10 uit 10
Het is een geweldig bedrijf. Ze zijn makkelijk te bereiken en bieden een goede service. Ik had het oprecht niet beter kunnen wensen.

Besvarelse fra Gamebirds
Gamebirds is dé webshop voor liefhebbers van Pokémon kaarten en simracing. Wat begon als een kleine Pokémon-webshop is uitgegroeid tot een veelzijdige winkel voor Trading Card Games en hoogwaardige simracing producten. Sinds maart 2026 hebben wij ons assortiment uitgebreid met simrace spullen en professionele coaching, gedreven door onze passie voor iRacing. Of je nu op zoek bent naar boosterboxen, Elite Trainer Boxes (ETB’s) en Pokémon boxen, of jouw simrace setup wilt verbeteren en snellere rondetijden wilt behalen, bij Gamebirds ben je aan het juiste adres. Kwaliteit, passie en persoonlijke service staan bij ons altijd centraal.
Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra Gamebirds
k was op zoek naar een nieuwe sim setup, maar wist nog niet precies wat ik wilde. Toen kwam ik in contact met Justin, en hij heeft mij ontzettend goed geholpen bij het vinden van een setup die perfect binnen mijn budget past. Uiteindelijk ben ik gegaan voor het merk Asetek.
Dus ben je op zoek naar een nieuwe setup? Neem dan zeker contact op met deze jongens. Ze weten waar ze over praten en staan altijd klaar om je te helpen!

Besvarelse fra Gamebirds
Ik heb een coaching sessie afgenomen en dit beviel mij erg goed.
Hij wist duidelijk waar hij het over had en zag meteen mijn lap times terug lopen.
Ik zou dit zeker aanraden.

Besvarelse fra Gamebirds
Vriendelijk en snel verzonden alles kwam netjes binnen

Besvarelse fra Gamebirds
Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Gamebirds! De service is echt top, snelle levering, netjes verpakt en altijd met zorg behandeld. Wat me vooral opviel is de enorme variatie aan Pokémon-producten. Of je nu op zoek bent naar losse packs, sealed producten of accessoires, ze hebben het allemaal. Alles is overzichtelijk en duidelijk geprijsd, en er zit altijd wel iets tussen wat je verrast.
Echte aanrader voor elke Pokémon-verzamelaar of
verkoper die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik bestel hier zeker vaker!

Besvarelse fra Gamebirds
Heeft nette prijzen, reageert snel en zorgt voor snelle levering. Kortom: prettige ervaring!

Besvarelse fra Gamebirds
Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd👍👍