Købte gamer pc her, det er en fin pc og leveringen har relativt hurtigt, så kan helt klart anbefale.
Først efter flere opkald begyndte de at samle computeren. Jeg modtog den halvanden uge efter hvad de havde lovet på hjemmesiden. Åbenbart var deres normale tekniker syg, men de havde ikke tænkt på at... Se mere
Fin maskine, super service fra Simon. Leveringen tog lidt lang tid, og der var et par opsætningsfejl i maskinen. Totalt set var det en meget positiv oplevelse at købe en high-end pc hos game-... Se mere
bestilte computer mandag, den var leveret torsdag. upåklageligt. Ydermere fik jeg via mail tilsendt navnet på fragtfirmaet og ordrenummer, så jeg kunne følge lidt med. Havde så ik ligé fanget,... Se mere
Kantatevej 30 th, 2730, Herlev, Danmark
- Info@game-station.dk
- game-station.dk
Lige i øjet!
Super butik med gode priser og fornemme muligheder for at sammensætte computere med fin sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hurtig levering og produkter, der lever op til forventninger. Kan varmt anbefales!
Super service, både før og efter køb
Har fået en vældig god vejledning ved valg af pc.
Bring havde så godt nok smidt pc'eren "væk", men Simon tog hånd om sagen, og så kom den endelig frem.
Blev ikke skuffet, og føler jeg har fået en rigtig god pc til prisen.
Der blev anmeldt en defekt på bundkortet fra Asrocks side (en fejl fra intels side).
Simon har uden at blinke skiftet bundkortet, det tog vel max et kvarter.
Kan kun anbefale Game Station, og vil formentlig bruge dem igen.
Kresten
Super service og super hjemmeside super computer
Bestilte en computer, efter et par spørgsmål som blev hurtig besvaret via mail.
Da kabinettet ikke lige var hjemme og leverings tiden var ca. en uge, blev jeg tilbudt en anden som var lig med den jeg ville have, men jeg ville bare have den kabinet, så jeg mailede at jeg hellere ville vente.
Super service da jeg ventede blev jeg orienteret om status på hvornår han regnede med at det kom.
Super Hjemmeside nem at finde ud af og ser godt ud.
Super computer ingen problemer kører bare :)
Store anbefalinger her fra :)
Har endnu ikke pakket computeren ud da det er en gave der først gives væk den 1 juli:) Men pakken var indtakt da den kom, og leveret efter 2 dage.... Nemt og hurtigt.. Håber at min søn bliver glad for den....
God rådgivning og god service
God behandling og gode forklaringer, så alle kan forstå dem. Jeg stillede en række spørgsmål omkring hardwaren i maskinerne, som virkelig blev forklaret så jeg kunne forstå dem.
Den manglende stjerne skyldes leveringstiden. Er hård, fordi jeg blev fortalt jeg kunne regne med den mandag, hvor jeg først fik den tirsdag.
EN dag er rigtigt meget for en barnlig sjæl.

Besvarelse fra Game Station
super
har lige handlet med Game Station og det har været super :)
lidt lang leveringstid da jeg havde ændring i bestilling men kunne følge alt på ordre :) har fået en SUPER computer så tøver ikke med at anbefale dem til andre :)
God service og support
mangelde skærm adapter da jeg modtog pakke med skærm og pc, kontaktede simon og hentede den samme aften
Super online butik, med den bedste service
Købte en ordentlig monster PC. Selvom der var sket en lille fejl blev det rettet omgående.
Ikke så meget at sige andet end at det er den bedste Online Butik jeg nogensinde har handlet hos.
Den bedste service jeg har oplevet.
Og helt sikkert ikke sidste gang jeg køber en computer hos Game-station.
Og så er det endda billigere end noget andet sted jeg har fundet.
Venlig, ærlig og professionel service. Kan kun anbefales. Levering fungerede fint og min maskine lever op til forventningerne. Også god efterfølgende service vedrørende små ekstra spørgsmål.
Professionel
Hurtig levering, fed maskine, god support trods opstarts problemer, alt i alt anbefalelses værdig, sikker og god leverandør.
Perfekt
Bestilte computeren onsdag aften, og allerede samme aften var den pakket ned. næste dag ville den så blive sendt til Bring, som ville sende den videre, de nåde desværre ikke at komme med den fredag, men synes ikke det gjorde noget da jeg ikke synes man kan forvente at en pc er fremme fra sjælland på 2 dage, men den kom så tirsdag næste uge (mandag 2 pinsedag) og da jeg fik den kørte den bare perfekt er virkelig glad for min handle, super service hele vejen igennem.
Ganske fin med en mindre teknisk detalje
Forud for mit køb var game-station.dk (Simon) fin til at besvare mine spørgsmål til specifikke dele af hardwareudvalget.
Jeg bestilte pc'en en onsdag (torsag var helligdag) og modtag den mandag eftermiddag, dog 20 min før det lovede leveringstidsinterval (17-22) - dette betragtes dog ikke som værende game-station.dk's skyld.
Ved levering virkede DVD-drevet dog ikke, hvilket jeg hurtigt fandt ud af skyldtes at strømkablet til drevet ikke var tilstlutte, så det gjorde jeg selv - altså ved at åbne maskinen og pille lidt! Men ikke alle ville selv kunne/turde gøre det, så derfor trækker jeg en enkelt stjerne for denne forseelse.
Fik min nye gaming pc
Fik meget hurtigt min nye gaming pc, den var sat op super fint, kabler m.m. var stripser super, og det hele så meget fint ud.
der var lige en lille bug i bundkortrt og ram, men snakkede med Simon, kørte nogle tests og konstaterede vi nok måtte skifte bundkortet og ram, fik de nye dele 2 dage efter og skiftede dem selv (har selv lavet mange computere i mit firma, så ingen problem), fik sat de nye stumper i og alt ser ud til at virke som det skal nu :-)
Simon er en super fin fyr, der gør en forskel når det kommer til service.
Tak for super handel og virkelig god service Simon.
3D-MARK 06 = 30500
3D-MARK 11 = 5656
Super pris, fornem support, overskuelig hjemmeside
Har været fast kunde hos MM-Vision med mine venner, og er stadig meget tilfredse med dem. Men så hørte jeg om Game Station og måtte ind og kigge mig omkring.
Deres priser lå rigtig godt under MM-Visions, de havde gode muligheder for at samle den computer, man ønskede og så ringede jeg forgæves til kundeservice, men blev så ringet op kort efter og fik muligheden for at stille nogle hardware-relaterede spørgsmål og svarene var meget troværdige. Nu afventer jeg levering, ser frem til et forhåbentligt godt fremtidigt forløb... :)
OPDATERING: Efter at have hørt, varen skulle blive leveret tidligst sidst i sidste uge, eller mandag/tirsdag i denne uge, viser det sig at den ikke når at komme frem idag (tirsdag) alligevel.
Dette kunne let være et irritationsmoment, hvis ikke det var fordi Game-Station.dk har været gode til at forklare om årsagen og holde én opdateret omkring nuværende status.
Så længe man står ved ens fejl (eller samarbejdspartneres fejl, da dette var firmaet der bringer pakkerne ud) og holder mig som kunde informeret om, hvad der er galt og hvor længe der kommer til at gå, så kan jeg langt lettere acceptere det.
Derfor holder jeg også fast i min karakter :)
Rigtigt rigtigt god service
Her finder man et firma der ved hvad de snakker om og altid haer en ekstraordinær god service
Service ud over alle forventninger
I kan trygt handle hos game-station. Jeg købte mig en "red bean" og er rigtigt godt tilfreds med dens performance. Uden tvivl "The best smack for the money".
Dog var der skår i glæden da der begyndte at opstå grafikfejl. Efter megen diagnosticering kom vi i fællesskab frem til at bundkortet måtte være skadet under transport. Så måtte den en tur tilbage til Sjælland.
Men servicen har været i top hele tiden - selv en sen søndag aften, da desparationen var størst, var der hjælp at hente.
God service trods alt
I udgangspunktet er jeg meget tilfreds med min oplevelse med Game Station, på trods af at jeg endte med at annullere min handel.
Det var nemlig ikke Game Station eller produktets skyld jeg annullerede min handel. Det var ene og alene på grund af Bring, som ikke lykkedes med at få leveret pakken fra Game Station til mig (den var blevet væk!!!).
Men reaktionen fra Game Station var prompte, jeg fik lov at annullere handlen uden problemer og i nden for kort tid var betalingen tilbageført og jeg var trods alt tilfreds med servicen.
Jeg handler gerne hos Game Station igen, men ikke så længe de benytter Bring til levering...
Imponerende service
Jeg kan varmt anbefale Game Station. Jeg havde nogen forskellige spørgsmål om tilpasning og levering som hurtigt blev afklaret på live chat.
Til trods for at jeg lagde bestillingen omkring kl 16, blev maskinen alligevel leveret dagen efter.
Det er når der er problemer at man oplever god service
Jeg havde meget forsinket og efter flere forsøg fået leveret en pakke fra Bring. Den må have været udsat for nogle hårde omlæsninger, for da jeg satte strøm til computeren ville den ikke tænde. Ret irriteret gik jeg ind på game-stations hjemmeside for at finde en e-mail at klage til. Men jeg fandt i stedet en chat, hvor jeg prøvede lykken, og til min store overraskelse fik jeg svar inden der var gået 6 sekunder på en tirsdag aften ved halv ni-tiden. Simon i chatten hjalp mig over et par timer til at få prøvet nogle forskellige ting for at finde ud af hvad der var galt, og sluttelig fandt vi ud af, at grafikkortet var defekt. Det er nu blevet ombyttet, og alt fungerer.
Game-Station.dk er efter min mening en genial forretning for alle os, der har en smule forstand på PC'er, men ikke nok til at turde rode os ud i at bygge PC'en selv. Man kan vælge bedre komponenter, hvor man ønsker det, og prisen for en kvalitetsvare er langt bedre end de færdigbyggede løsninger fra de store mærker.
Jeg giver mine bedste anbefalinger, om end jeg ville vente med at bestille noget, til der - som Simon lovede mig - kommer et alternativ til Bring i leveringen.