Game Outlet Anmeldelser

3,0

Niks kopen daar!!! ik had een switch gekocht en komt defect aan meteen binnen 2 dagen retour gestuurd en rekenen 10 euro kosten (10% schoonmaak-/relisting kosten voor retourdeals/retro op het totaa... Se mere

Ze verkopen op Marktplaats en op hun website namaak Nintendo spellen voor originele Nintendo spellen. Voorbeeld is Rainbow Island (nes) en Mortal Kombat 2 voor de Super Nintendo game-outlet .nl... Se mere

Al een tijdje opzoek naar een goede deal voor een gaminglaptop. Via Tweakers bij Game Outlet terecht gekomen die een fraaie Asus Rog Strix Scar 18 laptop aanboden. Besteld, volgende dag in huis! In ee... Se mere

Ik heb nog nooit zo een vriendelijke klantenservice meegemaakt als die van game-outlet. Vandaag een neppe ps3 controller ontvangen die hun 2de hands hebben ingekocht. Mij werd verzocht de controller... Se mere

1. Videospilbutik
  2. Computer- og tilbehørsbutik

We willen graag iedereen laten beleven waarom gamen zo leuk is. Voor jong en oud, man of vrouw is er namelijk wel een leuke game te vinden. Een leuke race, aktie of avonturen game of liever een klassiek springspelletje, een nieuwerwets zwiepspel of lekker dansen en muziek maken! Daarom bieden we nieuwe games aan voor eerlijke prijzen en gunnen we gebruikte games een tweede leven. Geen hoge prijzen waar we kortingen op geven maar direct een aantrekkelijke prijs!

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slechte ervaring.

2 Weken moeten wachten op een ps4 game. Ik ben niet geïnformeerd dat de game niet meer op voorraad was hier moest ik na een paar dagen zelf naar vragen. Vervolgens wel excuses gekregen en dat het een paar dagen langer zou duren. Helaas was dit niet zo. Weer gemaild maar nu helemaal geen reactie. Na een paar dagen maar weer reactie gevraagd en nu eindelijk gekregen het heeft bij elkaar ca. 2 weken geduurd.

20. august 2018

Zeer tevereden

Zeer tevereden. Game eind van de dag besteld, de volgende dag geleverd. Duidelijk geinformeerd over de bestelling en levering.

20. juni 2018

Very impressed. Troy, Hemel was fantastic!

My husband took my sons Nintendo Switch back to the Hemel Hempstead store as it was failing to power up.
The Assistant Troy, was so helpful. I thought he might send it away to be repaired but no, he replaced it without quibble. Very friendly considering it was a hot Bank Holiday Monday!!
Really impressed!!! Would definitely recommend to friends.

7. maj 2018

Best place in town for games

Zeer tevreden met deze shop. Wanneer ik een game zoek dan kijk ik als eerste hier of ze de editie die ik zoek hebben. De prijzen zijn meestal scherper dan bij andere game aanbieders. Je bestelling wordt snel en netjes verpakt verzonden. En boven de 25 euro, dat zit je al snel met games, geen verzendkosten. Mocht er toch wat fout gaan of vragen zijn dan hoef je niet lang op een antwoord te wachten. Zo had ik een tijdje terug een Xbox 360 game besteld (pre-order) maar nog voor de release datum begaf onze Xbox 360 console het. We hebben die toen vervangen voor een Xbox One. Nu had ik natuurlijk niets meer aan die bestelde 360 game. Één mailtje was genoeg om mijn bestelling om te zetten naar de Xbox One versie. Onlangs heb ik hier ook FIFA 18 Ronaldo editie ge-pre-orderd en die werd netjes op de afgesproken dag, drie dagen eerder dan de officiële release datum, geleverd. Ook over de gebruikte games die je hier kan kopen zijn we heel tevreden. Vorige week was mijn broer jarig en hij wilde 2 wat oudere game hebben. Mijn zus en ik vonden ze allebei bij Game-Outlet. We hadden ze de volgende dag in huis en ze werken perfect! Dus we zullen zeker vaker hier bestellen.
ORD20955 (via account van mijn moeder)

5. oktober 2017

Goede aftersales support!

Goede aftersales support!

Na het bestellen van een product bleek een verkeerde versie te zijn gestuurd. Meteen netjes kunnen oplossen via de ingebouwde chat service van Game Outlet!

12. juli 2017

Betrouwbare webshop, goede service

Bestelling geplaatst, volgende dag al binnen! Netjes verpakt en lage verzendkosten. De tweede disc van de game die ik had besteld werkte niet helaas. Maar game outlet heeft kostenloos een nieuw exemplaar opgestuurd welke goed werkt, goede service dus!

6. januar 2017