Sinds dat ik het gebruik nu al bijna 2…
Sinds dat ik het gebruik nu al bijna 2 jaar nıg steeds zo verliefd op de lashes zal nog veel bestellen
Galaxy Lashes, waar schoonheid grenzeloos is. Ontdek onze unieke collectie wimperextensions, ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Met hoogwaardige producten en een passie voor perfectie, streven we naar een ongeëvenaarde klantbeleving. Laat ons jouw wimperreis begeleiden naar buitengewone schoonheid.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle bezorging. Wat een mooie wimpers natuurlijke look en een hele goede lijm plakt snel en blijft dagen lang goed zitten. Top! Ben er zo blij mee drm nog een ander setje besteld
Ik vind persoonlijk de lijm niet goed. Het plakt niet onmiddellijk en daarnaast blijven de wimpers niet op zijn plek. Vervolgens als ze eruit gaan heb je plak wimpers wat best moeilijk verwijderbaar is.
super handig dit, binnen no time zitten je wimpers erop. love IT !!! wil niks anders meer.
Hele fijne wimpers. Goede prijs en uitstekende kwaliteit. Snel verzonden! Erg blij mee
Goed kwaliteit wimpers, lijken net wimper extensions maar deze wimpers zijn niet zo schadelijk. Blijven lang zitten ook!
Super snelle service. Lashes zijn van mooie en sterke kwaliteit, lijken net extensions op je oog. Ze waren gemakkelijk aan te brengen, heb er dagen van genoten op vakantie. Zeker een aanrader!
Als een drukke werkende moeder is mijn dagelijkse routine een race tegen de klok, en ik heb geen tijd voor gecompliceerde make-up routines. Daarom ben ik zo blij met mijn ontdekking van Galaxy Lashes! Deze wimpers zijn een game-changer. Met een paar simpele stappen breng ik ze aan en ben ik klaar om de deur uit te gaan. Ze voelen luxueus aan zonder te zwaar te zijn, wat essentieel is voor mijn lange dagen. De variëteit is geweldig – ik kan kiezen voor een subtiele look voor op kantoor of iets dramatischer voor een avond uit. Plus, ik kan ze hergebruiken, wat zowel tijd als geld bespaart. Ik krijg regelmatig complimenten over hoe wakker en verzorgd ik eruitzie, ondanks mijn hectische schema. Galaxy Lashes helpen mij om me zelfverzekerd en professioneel te voelen, elke dag weer!
Snelle levering zoals beloofd op de website, de kwaliteit van de lashes is in het echt precies zoals op de foto's, love it!
Snel geleverd en super makkelijk aan te brengen. Goede kwaliteit lashes!
Geweldig!!
Ik draag geen makeup, met deze wimpers zie ik er elke dag toch goed uit. Makkelijk, snel en niet duur. Zeker een aanrader.
Geweldig!! De wimpers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen! Ook vind ik het echt veel beter dan extensions want het beschadigd je wimpers niet.
Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Galaxy Lashes en de kwaliteit van de wimpers!! Echt geweldig. De wimpers blijven bij mij echt lang op. Meestal blijven ze 10 tot 11 dagen mooi en daarna haal ik ze er zelf af en zet ik een nieuwe set op!