1. Dyrefoderbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Gadekrydset, tager ansvar for hvad vi formidler, og for hver en krumme som vi tilbyder dig og din hund! Vi er seriøse når det kommer til ernæring, pleje og træning. Vi elsker hunde og katte, og ønsker dem kun det bedste. Vi går ikke på kompromis! Hverken på service eller kvaliteten af vores foder og tilbehør. I butikken Gadekrydset finder du udelukkende kvalitets-produkter. Vi gør vores ypperste for at vores kød og snacks kommer fra ”velfærdsdyr”, fritgående og fra Europa. Ingen kemi eller allergifremkaldende stoffer. Rene varer, Både råt og tørt. Vi kan vejlede dig i produkter, som passer nøjagtigt til DIN hund, uanset om den er sund og rask, om den døjer med allergier eller har problemer med bevægelses-apparatet. Hos os er ingen hunde kræsne, Eller småtspisende. Vi gør altid vores bedste, for finde det din hund vil elske at spise. Vores tilbehør i seler, liner og legetøj er alle uden lateral og børnearbejde. Og så gør vi en dyd ud af at videreformidle, så du som hundejer bliver bedre rustet til at gennemskue junglen af råd, som vi bliver bombarderet med fra alle sider. Hos os er det enkelt og gennemskueligt: "Du er, hvad du spiser, og det samme gælder din bedste ven." Vi glæder os til at se dig i Gadekrydset! :)

4,5

Åbner døren udenfor åbningstid

Fantastisk god service og et rigtig godt og solidt udvalg af alt hvad der er godt for hunden. Jeg skulle bruge foder til min hund (var løbet helt tør) og kom for sent ud af døren grundet travlhed på arbejdet, så jeg ringede og spurgte om de kunne holde åben en halv time mere, hvilket de gjorde. Det er god stil og god service. Tak Gadekrydset :-)

13. oktober 2023

Altid god service

Altid god, kompetent og smilende service! Kan anbefale at handle her. Stort udvalg og altid hjælpsomt personale.

14. november 2022

Super god service

Super god service. Smilende og venlig (selv da vores hund havde et uheld på gulvet).
Rigtig fint udvalg af både godbidder, foder og legetøj.
Hun var super åben overfor at vores hund måtte “snakke” med hendes hund (som var meget velopdragen) som hun havde inde i butikken

3. juli 2021

Helt igennem nærværende og pålidelig.

Helt igennem nærværende og pålidelig service.
Man føler sig virkelig velkommen hver gang man besøger butikken.

22. februar 2019
Gadekrydset-logo

Besvarelse fra Gadekrydset

Hej Martin
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er så glade for at høre at du kan lide at komme i Gadekrydset 😊
Mvh
Amalie

5 stjerner uden tvivl

5 stjerner uden tvivl. Meget professionelt, med god atmosfære for både kælderdyr og ejer. Uforpligtende, med tid til god vejledning. Butikken skal opleves! Det fremgår tydeligt at ejerne nøje har valgt deres sortiment, så det er bedst for dyrene samt butikkens fantastiske indretning.
Nem og brugbar webside, hvor man kan søge råd og skrive til butikken med hurtig svarrate.

3. august 2017

med professionelle ejere

En butik som sætter en ære i at kumme levere god rådgivning til sunde og glad hunde og katte. Altid fornøjeligt at kigge ind til lidt shopping med Bailey (hunden må komme med), eller en sludder. 5 stjerner herfra!

3. august 2017

Gadekrydset. Butikken over dem alle.

Gadekrydset er en fantastisk butik. Siden de åbnede har min familie og jeg købt en masse af alt hvad de sælger. Lige fra hunde mad eller om det er katte mad. Jeg som person kommer selv rigtig tit der nede ikke kun for at købe mad til de hunde/katte jeg kender men også til dem jeg ikke kender eller bare for at få en snak og blive klogere på de forskellige produkter de sælger. Jeg kan huske den dag de holdte deres version af Black Friday (De holdte Green Friday) der var jeg i butikken i 8 timer og fik hygget samt snakket og jeg syntes at den service der er i butikken er den bedste man hidtil kan finde. Den er endda bedre end hos en alm dyrebutik. Jeg har selv efter Green Friday invisteret penge i deres prøve poser og har et lille lager med forskellige prøve poser (kun til hunde) og i slutningen af det her måned kommer jeg også til at have en masse poser med katte prøve poser. Jeg gør det fordi jeg holder af den service der er i butikken og fordi jeg ønsker at reklamere for butikken på den bedste måde.

Her til sidst vil jeg gerne takke hele familien Gade (og Amalie's kæreste) for super skøn service og ser frem til en masse gode år med jer her på Amager. Tusind tak for alt jeres skønne hjælp <3

2. august 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)