1. Leverandør af industriudstyr

Gaardbye Supply ApS er din globale partner inden for tekniske løsninger til industrien. Vi leverer produkter til en bred vifte af industrier, herunder fremstillingsindustrien, CNC-branchen, medicinalsektoren, logistik – og mange flere. Som din eksterne indkøbsafdeling er vi specialister i at finde og levere tekniske artikler, der opfylder selv de mest specifikke krav, altid med fokus på kvalitet og effektivitet. Vi er desuden forhandler af udvalgte produkter og brands fra nogle af de førende leverandører, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelig leveringssikkerhed. Derudover tilbyder vi omfattende support og sparring inden for CNC-maskiner og digitalisering af produktion. Vi hjælper med løsninger inden for dataopsamling, ESG-rapportering og produktionsoptimering, så din virksomhed kan forbedre sine processer og opnå bæredygtig vækst. Med Gaardbye Supply ApS får du en samarbejdspartner, der forstår dine behov, og som leverer innovative løsninger til virksomheder over hele verden.

4,5

Rigtig god oplevelse med Gaardbye…

Rigtig god oplevelse med Gaardbye Supply ApS. Hurtig respons, god service og levering som aftalt. Det er rart med en leverandør, der bare får tingene til at fungere. Kan klart anbefales.

9. december 2025

Tusind tak for de fine ord - Det er virkelig værdsat 🙏

Professionel tilgang til tingene

Professionel tilgang til tingene. Rigtig god service, og har de ikke varen finder de det.
De får 5 stjerner fra mig.
PS. Prismæssigt er de yderst konkurrence dygtige.

2. december 2025

Tusind tak Martin - Vi er enormt glade for samarbejdet 🥇

Super service, hurtig levering og meget professionel.

5. december 2025

Super fedt at høre Martin - TUSIND TAK 🙏

Super fin service og hurtig behandling.

Super fin service og hurtig behandling.

Freddie har styr på sine ting og er god og hurtig til at finde det man spørg på til den rigtig pris.

Ingen opgave er for lille eller stor

15. september 2025

Besvarelse fra Gaardbye Supply ApS

Dejligt at høre Henrik - Vi er virkelig glade for de fine ord, og står altid klar til at hjælpe ☺️

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser, og hurtig levering

1. december 2025

Besvarelse fra Gaardbye Supply ApS

Tusind tak Kim - Dejligt at høre I er godt tilfredse, og vi glæder os meget til det videre samarbejde ☺️

Fantastisk imødekommende og…

Fantastisk imødekommende og serviceminded.
Rart at opleve en virksomhed der lytter til ønsket og leverer uden en masse unødigt omsvøb, og til den rigtige pris.

14. november 2025

Besvarelse fra Gaardbye Supply ApS

Mange tak Christian - Det er vi virkelig glade for at høre, og vi er enormt glade for samarbejdet 🙏

En service man kun får få steder

En service man kun får få steder. Bestilte nogle LED lamper og smører fedt. Varen kom før tid, og kvaliteten på lamperne kan beskrives “som man lavede det i gamle dage”. Total i orden.

3. april 2025

Hej Simon,

Det er vi virkelig glade for at høre - TUSIND TAK 👍

Helt kanon service

Helt kanon service. Fik råd og vejledning der levede 100 procent op til forventningerne.
Hurtig levering er prikken over I’et.
Kan klart anbefales!

28. marts 2025

Hej Mia,

Tusind tak for anmeldelsen - Vi sætter stor pris på samarbejdet og glæder os til at hjælpe dig næste gang.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

1. april 2025

TUSIND TAK - Det er dejligt at høre 💪

Freddie Ourø Gaardbye, Gaardbye Supply ApS

Hurtig levering og fantastisk service

Gaardbye supplere hurtig levering og fantastisk service.

Jeg vil klart bruge dem igen.

Kim Kirkegaard

2. april 2025

Hej Kim,

tusind tak for den flotte anmeldelse - vi glæder os til det videre samarbejde 🤝