Fysiotherapie VLAMBLOEM - Rotterdam Ommoord Anmeldelser 210

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik voelde me gehoord en begrepen door fysiotherapie Vlambloem. Zij gaan tot de kern van een probleem wat volgens mij heel veel klachten kan helpen verdwijnen. Ik ben me er ook van bewust geworden h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I would strongly recommend Wouter for anyone who needs a physiotherapist/miracle worker. My son had been experiencing back pains for several years, he had also seen a specialist in Australia who to... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kom al jaren bij Wouter en word altijd goed geholpen met mijn (door intensieve tennis) schouder- en armklachten. Mijn vrouw had langdurige rugklachten en door een aantal behandelingen door Wouter heef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De klachten die ik heb lijken sterk op "etalagebenen", echter onderzoek in het ziekenhuis gaf aan dat deze kwaal uit de rug komt. Meer dan 20 jaar heb ik rugklachten. Ik ben jaren lang bij versc... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fysioterapeut
  2. Fysioterapiklinik

Skrevet af virksomheden

Bij Fysiotherapie Vlambloem behandelen wij acute lichamelijke klachten, zoals een verzwikte enkel of pijn in de lage rug, knie, nek ..... maar ook klachten die al langere tijd aanwezig zijn. In de praktijk zien we dat mensen al maanden of zelfs al jaren met lichamelijke (pijn)klachten rondlopen. Dit worden in de volksmond " chronische klachten " genoemd. Maar wat zijn chronische klachten nu eigenlijk? Chronische klachten zijn klachten die langer dan 3 maanden aanwezig zijn. Het zegt dus iets over de duur van de klacht. Het zegt niks over de ernst van de klacht. Vaak wordt er bij chronische klachten wel gedacht dat de klachten voor altijd aanwezig zullen blijven. Dit is een verkeerde gedachte! Het zegt namelijk alleen iets over de duur. Het betekent niet dat een klacht niet opgelost kan worden! Dat een (chronsiche ofwel langdurig aanwezige) klacht nog aanwezig is, komt dus omdat de echte oorzaak nog niet is aangepakt. Was de oorzaak namelijk wel aangepakt bij de vorige therapeut of specialist, dan waren de klachten verholpen geweest. Op deze manier kan een simpele "acute" klacht (klacht die kort geleden is ontstaan) dus een chronische klacht worden, simpelweg omdat de bron niet is aangepakt. Deze "chronische klachten " vinden wij interessant, daar hebben we affiniteit mee en een hoop ervaring en het belangrijkste is dat er nog heel veel resultaat te boeken is.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer proffesioneel

Er wordt goed geluisterd naar mijn klachten! Dit is voor het eerst! En ik heb zeker al 6 fysiotherapeuten de afgelopen 30 jaar bezocht! De behandeling werpt meteen vruchten af. Ik ben al heel veel vooruit gegaan in bewegingen en de pijn is een stuk minder.Verder is de persoonlijke benadering bijzonder goed,voel me erg op mijn gemak.Ben heel blij dat ik hier ben terecht gekomen!

11. december 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fysiotherapie Vlambloem, een aanrader voor iedereen met lichamelijke klachten.

Al jaren heb ik last van mijn maag en slokdarm (zuur opgeven) van alle behandelaars hoorde ik steeds hetzelfde, wij kunnen niets voor u doen.
Totdat ik via mijn dochter van Wouter van der Meer hoorde dat hij wel iets voor mij kon betekenen. Ik dacht nooit geschoten altijd mis, dus maakte een intakegesprek. Na 3 behandelingen voelde ik al verbetering en ook mijn omgeving merkte dat ik beter in mijn vel komt te zitten. ook mijn huisarts wil op de hoogte gehouden worden van mijn resultaten bij "Fysiotherapie Vlambloem". Een aanrader voor iedereen, Ruud van Deursen.

10. december 2015

Van alle klachten af

Ik loop al een aantal jaren met flinke klachten in mijn schouder, nek en arm. Opgelopen door overbelasting. Ik was hiervoor wel eerder in behandeling geweest, maar nooit echt zonder langdurig succes. Wouter is in een paar weken doorgedrongen tot de echte oorzaak. Deze lag toch wat dieper dan ik dacht. Nu ben ik volledig van de klachten af en kan ik weer zonder pijn en klachten bewegen en sporten. Erg belangrijk voor mij. Daarnaast kon ik snel terecht, gaat het afspreken erg soepel en luistert Wouter goed naar wat je verteld. Ook is hij erg vakbekwaam, aardig en sociaal.

9. december 2015
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg tevreden met de manier van behandelen

Na in de afgelopen jaren diverse behandelaars te hebben gehad, ben ik terecht gekomen bij Wouter van Fysiotherapie Vlambloem. Ik heb al vanaf jongs af aan last van heup/bekken/rugklachten. Alhoewel deze nu nog niet helemaal weg zijn, is Wouter wel steeds aan het zoeken hoe mijn klachten het best behandeld en daarmee verminderd kunnen worden. Mooi daarbij vind ik dat Wouter hierbij naar het hele lichaam kijkt en niet alleen op de plek van de klachten: ik vind dit een heel goed uitgangspunt omdat het lichaam één is en alles met elkaar in verbinding staat!

22. oktober 2015

Zeer tevreden.

Na een aantal maanden met pijn te hebben gelopen in m'n schouder, was ik zeer verrast hoe snel Wouter de oorzaak en plek had gevonden waar de pijn vandaan kwam. Hier is hij mee aan de slag gegaan en wordt nog steeds behandeld maar ik merkte al na de eerste behandeling verschil bij mij. In mijn geval is het niet echt pijnloos wat hij doet maar heb het er allemaal voor over omdat ik ook zeer zeker vooruitgang merk. Ook legt hij heel goed uit wat hij gaat doen en waarom omdat je niet echt erover na denkt dat er spieren zijn op plekken die met elkaar in verbinding staan hij pakt deze allemaal aan en werk ook veel met pleisters zodat de behandeling nog door werkt. Mijn beoordeling is vier sterren tot nu toe omdat ik nog steeds in behandeling ben en dit al na vier behandelingen als resultaat. Verder zijn ze daar super vriendelijk en houden ook wel van een geintje bovendien staat de koffie klaar en voel je je er al snel op je gemak.

22. oktober 2015

Op de goede weg.........

Ben al zeker 7 jaar bekend met rug en nek klachten, dus ook ook veel verschillende behandelaars gehad. Bij Fysiotherapie Vlambloem wordt er naar je geluisterd en wordt er gekeken waar de klachten vandaag komen. Het geeft mij een beter beeld van mijn lichaam en soms ben ik verbaasd om te horen waardoor de 'pijn' komt. Ik ben nog niet pijnvrij, maar ik ben zeker op de goede weg!

12. oktober 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met klachten blijven lopen is niet nodig.

Na meerdere fysiotherapeuten te hebben bezocht ( ik was het vertrouwen in fysiotherapie eigenlijk al kwijt) kwam ik terecht bij Wouter van der Meer van fysiotherapie Vlambloem. Hij is iemand met een andere kijk op fysiotherapie en pakt de behandeling heel anders aan met prima resultaat. Daar waar andere fysiotherapeuten probeerden de symptomen van mijn rugklachten te bestrijden, wat niet of slechts tijdelijk hielp, wist hij tijdens het eerste bezoek de oorzaak van mijn klachten in beeld te brengen. na een paar behandeling was en ben ik nog steeds klachtenvrij. Ook nu ik knieklachten heb, doet hij weer zijn uiterste best om me zo snel mogelijk op de been te helpen met goed resultaat. Wouter zorgt er altijd voor dat je zo snel mogelijk bij hem terecht kan en zijn persoonlijke benadering en vakbekwaamheid kun je niet anders als prettig ervaren. Kortom een aanrader voor iedereen die al te lang met klachten loopt en zoekende is naar een top fysiotherapeut met een eigen visie, een mooie praktijk en ook nog eens hele vriendelijke mensen aan de balie!

19. september 2015

Goede fysio!

Deskundig en goede behandeling.
Kijkt naar het geheel om de bron van de klacht te verhelpen.

3. september 2015

Top en relaxte behandeling

Ik voelde me meteen op m'n gemak. Worden goede vragen gesteld en
goed geluisterd om de klachten vast te stellen. Na 2 behandelingen al
goed resultaat. Heb geen problemen om hier bij fysieke klachten nogmaals aan te kloppen.

30. august 2015

Deskundig

Mijn ervaring met Wouter van der Meer (Fysiotherapie Vlambloem) is prima, goede behandeling en deskundig advies.
Hij is zeker aan te bevelen.
Truus

27. august 2015

Nooit meegemaakt!!!!!

Ik ben blij eindelijk is de ruimte te krijgen om te beschrijven wat Wouter van der Meer voor mij betekent
Ik heb jarenlang een bijna chronische (inmiddels)rugpijn,én door mijn beroep,én door mijn operaties,geen normale rugpijn maar echt af en toe in en in zo heftig...ik ben geopereerd uiteindelijk in België en dat bracht wel een enorme verlichting,maar ik bleef,omdat ik moest werken,mijn beroep uitoefenen(kapster)en ik werkte voor mezelf,maar het was op den lange duur water naar de zee brengen,werken ,dus heel de dag staan,om helemaal krom naar huis te waggelen,of om op zoek te gaan naar wéér een andere fysio...om vervolgens weer te werken(met pijn)enzovoorts enzovoorts,om hele weekenden,als ik dus vrij was, plat, te gaan...erg gezellig ook,totdat ik van mijn zusje te horen kreeg,probeer Wout es,alleen maar goeie verhalen over hem gehoord...na enig verzet besloot ik,want ik had alle soorten fysio inmiddels al gehad,toch naar Wout gegaan,en geloof me,ná 1 keer.....ongelofelijk..wat hij met me deed.wat hij met mijn rug deed was heel anders dan ooit,hij pakte niet gelijk mijn rug aan,maar mijn lies,en heup en bil...?!?!Wat een verlichting...echt geweldig....kan soms mijn geluk niet op,ik functioneer en zo snel als het gaat wil ik ook bij hem gaan sporten
Ik zou het soms van de daken willen schreeuwen,zo blij ben ik met hem!!!
Iedereen die ik kende,die ook maar iets zei over ,hernia,pijn in knieen,pijn in heup,pijn in nek,of what ever....echt iedereen stuur ik meteen naar Wout(soms tot vervelends toe,want ik blijf maar aandringen :) ),en met mij zijn zij allemaal in en in tevreden,meer dan zelfs,ik ga gewoon voor een ''onderhoudsbeurt '' af en toe,daar voel ik me heerlijk onder
Ik kan nog wel uren doorgaan over hoe oké Wout wel niet is,maar ik zou zeggen....Gáááaáá,en overtuig jezelf
En Wout......DANKJE.....mijn leven is een stuk draaglijker geworden
Marleen

20. august 2015

Minder Pijn

Sinds ik bij Wouter van der Meer onder behandeling ben heb ik veel minder pijnstillers nodig. Doordat hier met een andere werkwijze wordt gewerkt, heb ik weer vertrouwen dat het goed gaat komen.
Hij bespreekt alles goed met je, en heeft een prettige behandel methode.
Ik ben heel blij met hem en zal hem zeker aanraden aan al mijn bekenden.
Waarvan er inmiddels al een paar ook onder behandeling zijn bij hem met goed resultaat.
Corry

19. august 2015

Vlambloem for President!

Fysio Vlambloem ervaar ik als een no-nonse praktijk waar in alle openheid en eerlijkheid gekeken wordt naar zinvolle behandeling(en) in plaats van naar het aantal behandelingen dat wordt vergoed door de zorgverzekeraar.
De visie van Vlambloem is m.i. gericht op het (her)ontdekken van je eigen mogelijkheden ondanks je opgelopen beperkingen inplaats van het inzetten van diverse -vaak overbodige- hulpmiddelen. Over de zin en duur van de behandelingen zijn prima afspraken te maken en er wordt zeer duidelijk uitgelegd wat de zin is van een bepaalde (be)handeling en de duur ervan. Verwacht wordt dat je zelf in de perioden tussen de behandelingen actief werkt aan herstel en duidelijk aangeeft wat je ervaringen zijn. Warme en begripvolle benadering, maar tegelijk ook heel helder en zakelijk. Knap staaltje efficient vakwerk in een overigens prachtig ontworpen en vormgegeven praktijk.

19. august 2015

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden..in een woord geweldig...ik heb een zware operatie gehad ..aan me rug..met behoorlijk wat complicaties!wouter begeleidt mij hier uitstekend in...ik ben meer dan tevreden.

18. august 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.