Vi ventede 3 uger på vores briketter, og så kunne han kun levere det ved vejen, for han kom med en palleløfter, og ikke terrængående, som de ellers skriver... Det var både første og sidste gang vi h... Se mere

Jeg bestilte i vinters tørt bøg fra fyns træ og modtog fugtigt brænde som dannede store mugpartier overalt. Jeg målte fugtighed på 45 % på mange stykker træ, selv 2 måneder efter leveringen. Jeg besti... Se mere

Havde bestilt øventørrede ask i midt oktober, 1 måned senere og ingen levering. Jeg ringer flere gange, skriver emails. Bliver ignoreret indtil jeg kommer med en frist eller aflyser bestilling. Fler... Se mere

Jeg fik for 14 dage siden leveret træ af Claus. Han ødelægger så solcellelamper og stensætninger i min indkørsel. Jeg er ikke hjemme. Jeg har i nu 14 forsøgt at få en aftale med ham i stand om en m... Se mere

1. Leverandør af optændingsbrænde

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fyns Træ Aps leverer savet og kløvet kvalitetsbrænde samt flis til stoker og have, der er produceret udelukkende af dansk træ.

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

super

Aftalt levering på tid og sted.
Ringede i forvejen og spurgte om der var lagt en presennning klar, da der var regn i sigte.

7. september 2011

Rigtig god service!

Vi er imponeret over den service "fyns træ" udviste da de først ringer og fortæller at træet bliver forsinket og senere da det skulle ankomme bliver vi ringet op og derefter sms om ankomst!
Prisen er desuden lavere end hvor vi tidligere fik fra! Træet ser godt ud p.t men ved jo ikke endnu hvordan det er da vi ikke er begyndt at fyre med det endnu!

6. september 2011

Udemærket træ, let forsinket

Leveringen af træet blev udskudt et par gange, men der var altid fin og ærlig information undervejs. Træet skal lige ligge lidt inden det kan bruges, men det havde jeg fået at vide på forhånd.

31. august 2011

God rådgivning og betjening

Kan klart anbefale fynstræ. Har kun fået fin og god betjening fra starten af bestillingen til træet ankom på min adresse. Det er ikke sidste gang jeg bestiller træ der.

29. august 2011

Alt som aftalt - igen

Jeg har handlet mange gange hos Fyns Træ, har altid fået en god service, har altid fået, hvad jeg har bestilt og blev hjulpet ud af en slem knibe sidste vinter. Desuden er Claus behagelig og imødekommende at tale med. Det sætter jeg stor pris på!

25. juli 2011

træ før aftalt tid

Fint afleveret. Dejlig med en besked i postkassen. Blev afleveret en dag før aftalt, så jeg havde ikke gjort klar.

8. juni 2011

Perfekt

Jeg kan meget varmt anbefale Fyns Træ. Service i top - både af Claus og Henrik. Høj brændekvalitet. Stykker i den ønskede størrelse. Pæne stykker der er nemme at stable. Alt i alt levede de op til mine forventning, så jeg vil bestemt handle brænde hos Fyns Træ fremover :O)

17. maj 2011

Gode intentioner,godt træ, men lidt koks i logistikken

Bestilte træ for anden gang. Også denne gang problemer med sidsteøjebliks-ændringer i leveringstidspunktet. Det er alså ikke godt nok at sende en mail aftenen før lovet levering næste morgen kl. 6.30 - jeg opdagede det først ved 7-tiden, hvor jeg allerede var blevet irriteret over forsinkelsen. Heller ikke næste leveringstidspunkt blev overholdt, men overskredet med 45 min. Det er træls, når man samler folk til at hjælpe med stablingen!
Træet ok, men jeg havde bestilt bøg, og ikke iblandet ca. 30% ask, som vi fik. Der var dog som kompensation givet godt mål.

16. april 2011

god Service

Vi fik hos fyns træ en god service og pris, hvilket gør at vi også til næste vinter vil hente vores brænde her.

8. april 2011

Troværdig

Aftalen blev holdt og træet var af den kvalitet der blev annonceret med - og til en fornuftig pris.

7. april 2011