Brian lavede et super fint og grundigt stykke arbejde hos os. Han fandt frem til fejlen og var derfor en stor hjælp for det fremtidige arbejde. Brian var utrolig behagelig at have gående og vores 3... Se mere
Vi har brugt Fyns Termografi igennem flere år, da de er hurtige til at hjælpe og pålidelige. Der er aldrig fejl i faktura, alt er som aftalt og disse afsende ved endt opgave, således det kan fakt... Se mere
Vi fik besøg af Brian, som startede med ærligt at sige, at han ikke kunne garantere, at han kunne fjerne problemet med manglene tryk på vandet, og så gik han ellers gang, og efter nogle timer, havd... Se mere
Lækagesporing på alle typer skjulte vand og varmerør. Ingen opgaver for store, ingen opgaver for små. Vi er altid på telefonen for at besvare spørgsmål og vejlede vores kunder. Vi dækker hele Fyn og øerne.
Fasanvej 26, 5672, Broby, Danmark
- 20144145
- Info@fynstermografi.dk
- fynstermografi.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Den bedste service og venlighed
Brian var utrolig behagelig at have gående og vores 3 hunde havde han også overskud til.
De bedste anbefalinger herfra.
Vi havde en kompleks og frustrerende…
Vi havde en kompleks og frustrerende sag med et skjult vandforbrug, som flere undersøgelser ikke havde kunnet finde årsagen til. Fynsk Termografi gik til opgaven med stor grundighed og vedholdenhed, og de arbejdede systematisk videre, selv da problemet ikke var åbenlyst.
De gav sig tid til at forstå hele forløbet og brugte de rette metoder til at indsnævre fejlen. I dag lykkedes det dem at finde årsagen: en defekt kuglehane til udendørs vand, som ikke lukkede tæt.
Det var en løsning, vi aldrig selv var nået frem til, og som havde været svær at opdage uden den rette tilgang og erfaring.
Vi er virkelig imponerede over deres faglighed, engagement og evne til ikke at give op, før problemet var fundet. Klar anbefaling herfra!!
/Oliver
God og hurtig service!
Michael kom hurtigt ud til os og fik præciseret hvor vandet løb fra. Skadesrapporten kom lige så hurtigt, så arbejdet kunne gå i gang. Tak for hurtig og god service!
Super service og kvalitet i top
Der er aldrig fejl i faktura, alt er som aftalt og disse afsende ved endt opgave, således det kan faktureres videre uden forsinkelser.
Vi er yderst tilfredse med alt fra kundekontakt til kvalitet af arbejdet.
God Service
God Service, hurtig tidsbestilling og resultatet var hlet efter forventninger
Tak for en god og behagelig service
Tak for en god og behagelig service
Kom som aftalt og var grundig og…
Kom som aftalt og var grundig og forklarende. God service.
God oplevelse at have Michael forbi til…
God oplevelse at have Michael forbi til at trykprøve og lave en sporing. Michael er ekstremt behagelig og går til opgaven med en stor professionalisme. Kan klart anbefale firmaet.
Søgning af vandbrud
Vi havde besøg af Michael som skulle finde et vandbrud på vores ejendom. Michael rykkede hurtigt ud, og efter lidt søgen fandt han bruddet. Et behageligt og professionelt stykke arbejde.
Fejlfinding
Hurtig og effektivt udført opgave.
Meget professionelt arbejde.
Personen var ikke i tvivl om hvad man skulle fokusere på. Fandt lynhurtig en løsning på problemet
Kan i høj grad anbefale firmaet til andre.
Fremragende service og vejledning
Fremragende service og behandling. Rykkede ud med det samme, vurdere problemet og var hurtigt med til at finde løsninger, der bare virkede. Kan kun varmt anbefale firmaet. Tak.
Super hurtig respons
Super hurtig respons, da vi skulle have lokaliseret vores utæthed i vores skjulte rør.
Venlig og imødekommende behandling.
Gjorde en ekstra indsats for at få rapporten afsted med det samme, allerede inden han forlod indkørslen, så vi kunne komme videre i vores forsikringssag.
Mine anbefalinger herfra.
Midlertidig Løsning
Havde et rør med dårligt flow. Cleanpipe var på besøg og kørte rens igennem i mange timer, og viste mig for meget skidt der var kommet ud. Selvom det ikke gav helt så meget som håbet, fik jeg en stigning i trykket og var egentlig godt tilfreds.
En uger senere var trykket desværre allerede faldet tilbage til det samme som før igen. Det er mange penge at give for noget der potentielt ingen effekt har.
Utæt vandrør
Jeg havde et utæt vandrør og gennem Lokalforsikring fik jeg besøg af Brian Strandberg fra Fyns Termografi.
Jeg oplevede en meget kompetent medarbejder.Han kom præcis til den aftalte tid. Informerede mig omhyggeligt om de tiltag han igangsatte og arbejdede koncentreret.
Jeg kan kun anbefale dette Firma.
Kan stærkt anbefales
Utrolig imødekommende person. Dygtig som sjældent set. Kan stærkt anbefales.
Virkelig behagelig mand vi havde på…
Virkelig behagelig mand vi havde på besøg, til at undersøge vandskade, det tog ikke lang tid, så havde han fundet utætheden, det tog heller ikke lang tid inden han kom
Rigtig god service
Tak
Den bedste anbefaling
Her fra får de alt den bedste anbefaling, ringede til dem og 1 time efter stod de i min indkørsel og kunne fortælle hvorfor vi har haft vandskade i 6 mdr. uden nogen kunne fortælle hvorfor.
Meget behagelig og beroligende medarbejder, som forklarede det til mig, så jeg forstod det.
De har styr på deres arbejde
Jeg har lige haft Michael Sahl ude at tjekke mine rør til vores pool
Han var hurtigt til at finde det defekte rør ved hjælp af gas sporing
Lave også en rapport med det samme så vi kan gå videre med det.
Vil til hver en tid tage fat i dem igen
De får 5 store guld stjerner af mig
🌟🌟🌟🌟🌟
Michael
6000 Kolding
Fantastisk service.kom hurtigt, fandt skaden og vældig søde.Kan kun sige godt og kan varmt anbefale dem. Tak for hjælpen hilsen Tina.
Fantastisk service.
Hurtig svar og udredning
Kompetente mennesker som ved hvad de har med at gøre.
Kan varmt anbefales.
Hilsen Tina.👍
Hurtig og god service
Hurtig og god service - kan ikke gøres bedre.
Konstaterede vand ud trængning. Fynstermografi kom 25 min. efter jeg havde ringet og fandt hurtig problemet og anbefalede også en løsning der straks blev iværksat. Bedre service findes ikke - dem ringer jeg gerne til igen.