Fyndiq Anmeldelser 3.580

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 959 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede, at de bestilte varer aldrig ankom, eller at leveringen var ekstremt lang, ofte flere uger. Der var også udbredt utilfredshed med produkternes kvalitet, hvor mange modtog varer, der ikke levede op til beskrivelsen eller forventningerne. Flere bemærkede, at varerne var af ringe kvalitet, ofte fremstillet i Kina, og at billeder på hjemmesiden var misvisende i forhold til det modtagne produkt. Dog var der nogle, der fandt gode tilbud og var tilfredse med prisen på produkterne, især når de købte reservedele eller specifikke varer, der var svære at finde andre steder. Enkelte kunder oplevede også, at leveringen var til tiden eller endda hurtigere end forventet, og at kvaliteten af de modtagne varer var som lovet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produktet, hvor mange rapporterer at have modtaget kopivarer,... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange rapporterede om ekstremt lange... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver negativ aspekter af order, hvor mange kunder rapporterer, at de aldrig har modtaget deres... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produktkvaliteten, hvor mange modtager varer af ringe kvalitet,... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om prisen, hvor nogle kunder fandt gode tilbud og sparede penge på varer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere

Det jeg bestilte kom aldrig, det var ikke blevet leveret til dem fra ekstern leverandør, det fik jeg af vide efter 5 dage. Så jeg måtte starte forfra hos andet firma.

Aldrig igen.. enormt lange leveringstid.. forsinket yderligere og ingen informationer undervejs. Kasse og produkt er fuldstændig revet fra hinanden og ubrugeligt. Selve spillet vi bestilte stod som.no... Se mere

2,0

Under middel

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Det gik hurtigt med leveringen og de er…

Det gik hurtigt med leveringen og de er supper goe til vores stole i bilen

20. april 2026

Hej,

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at produktet fungerer godt til dine autostole! 🚗

Mange tak fordi du valgte at handle hos os og for at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. 😊

Håber vi ses snart igen til flere gode tilbud! 🛒

Svindel og politianmeldt

Jeg bestilte et produkt, men blev tilsendt noget helt andet.

Jeg henvendte mig så til kundeservice hos Fyndiq, som kanske kort svarede mig, men de løste ikke problemet.

Det er nu 6 uger siden, og Fyndiq ignorerer mig nu.

Derfor har jeg politianmeldt Fyndiq for svindel.

Svar til Fyndiq:

I er fuld af løgn, men tak for mere materiale til retssagen.

I har ikke refunderet så meget som 1 krone. I har sendt mig det forkerte produkt og beholdt pengene.

9. marts 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at dette føles frustrerende, og at det skaber bekymring, når noget ikke er i orden med ordren.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi har undersøgt din sag, og at den ikke er blevet henlagt.

I dette tilfælde er en refusion allerede blevet behandlet, og da betalingen først var en reservation, vil dette ikke blive vist som en separat refusion på samme måde, men kun som om reservationen er blevet annulleret.

Hvis du stadig oplever uklarheder, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil med glæde hjælpe dig med at få styr på detaljerne yderligere. 🙏

Team Fyndiq

Det var en rigtig dårlig oplevelse

Det var en rigtig dårlig oplevelse, handler ikke der en anden gang.🤨
Mit køb svarede absolut ikke til annoncen og en måneds leveringstid, det kunne endda gå, men pakken var laser og pjalter da den endelig kom og ganske ubrugelig, men prisen fejlede bestemt ikke noget..😡

3. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at dette har været en dårlig oplevelse for dig – især da produktet ikke svarede til annoncen og desuden ankom i beskadiget stand.

Dette er naturligvis ikke den følelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører, både i Sverige, inden for EU og uden for EU, sælger deres produkter, men alle leverandører skal overholde kravene til både produktbeskrivelse og levering.

Vi vil også gerne præcisere, at den forventede leveringsdato altid er angivet i annoncen, og hvis en kunde ikke har modtaget sin vare, eller hvis noget er gået galt, er de altid velkomne til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig yderligere. 📦

Tak, fordi du fortalte os om din oplevelse – det hjælper os med at stramme vores krav og processer fremadrettet. 🙏

Vi håber stadig, at vi kan få chancen for at gøre det bedre i fremtiden!

Team Fyndiq

Jeg bestilte nogle højkvalitets…

Jeg bestilte nogle højkvalitets Phillips one blade barber blade af rustfrit stål der desværre var lidt ru ellers var de gode

10. april 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse med os – det er dejligt at høre, at du generelt er tilfreds, selvom barberbladene ikke helt levede op til dine forventninger. 🪒

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, det hjælper os med at forstå, hvordan produkterne opleves i praksis.

Håber du finder noget endnu mere præcist næste gang du besøger os! 🚀

Team Fyndiq

Har handlet hos jer flere gange er…

Har handlet hos jer flere gange har altid været tilfreds..

7. april 2026

Hej,

Dejligt at høre, at du har handlet hos os flere gange og altid har været tilfreds – det sætter vi stor pris på! 🛒

Mange tak for din tillid og for at dele din oplevelse med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til flere gode tilbud snart! 🚀

Team Fyndiq

En nem og fin bestillingsform.

En nem og fin bestillingsform.

Hej,

Dejligt at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem og problemfri! 🛒

Mange tak for at du handlede hos os og for at du tog dig tid til at give feedback – det betyder meget for os. 😊

Vi håber at se dig igen snart for flere nemme fund! 🚀

Team Fyndiq

Der mangler den orange del til den venstre øre

Der mangler den orange del til øresneglen så jeg kan bruge den i venstre øre og den er ikke kommet endnu til trods for at jeg klagede over det med det samme, så det er meget dårlig service jeg kan ikke bruge min vare før den kommer

31. marts 2026

Hej,

Vi forstår virkelig din frustration – det er ikke okay, når noget mangler, og du ikke kan bruge dit produkt som tilsigtet.

Vi kan se, at du og leverandøren allerede har en igangværende sag vedrørende dette, og de vil hjælpe dig videre i processen, så det bliver løst.

Vi beklager ventetiden og at oplevelsen ikke var som forventet, og vi arbejder løbende sammen med leverandørerne for at fremskynde og forbedre deres håndtering af klager. 📦

Tak, fordi du hørte om dette – det hjælper os med at sikre, at lignende situationer håndteres bedre i fremtiden! 🙏

Vi håber, at du snart modtager et fuldt funktionelt produkt.

Team Fyndiq

Bestilte en beroligende koala bamse

Bestilte en beroligende koala bamse. Ventede 3 uger og modtog desværre et produkt som ligner noget fra temu og virker desuden heller ikke. Skuffet og led ved pengene.

30. marts 2026

Hej,

Vi forstår virkelig din skuffelse – det er ikke okay at vente i tre uger og derefter modtage et produkt, der ikke lever op til forventningerne.

Vi forbyder strengt salg af ulovlige varer, såsom piratkopier, og vi sætter høje standarder for hver leverandør for at opfylde både juridiske krav og den kvalitet, der er lovet i reklamen.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører, både i Sverige, EU og uden for EU, sælger deres produkter, men vi tager ansvar for at følge op, når noget går galt.

Vi vil virkelig gerne hjælpe dig yderligere med dette, så vi beder dig om at kontakte vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen og sikre, at du får den rigtige løsning. 📦

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at sætte endnu højere standarder for vores leverandører i fremtiden. 🙏

Vi håber at kunne gøre denne oplevelse til noget bedre for dig.

Virker ikke

Ordrebekræftelse c4af5aed
Jeg var så glad da jeg fandt disse, men vidste ikke, at de ville være så ringe.
Lang leveringstid, og dårlig kvalitet.
Fjernbetjeningerne virker ikke. Det var ren spild af pengene. Jeg fraråder og fortryder dette køb.

Hej,

Tak fordi du kontaktede os, og vi forstår virkelig godt, at dette er både frustrerende og skuffende. Dette er aldrig den oplevelse, vi ønsker, at du skal have, når du handler hos os.

Vi kan se, at du og leverandøren allerede har et igangværende problem vedrørende din ordre, og de vil hjælpe dig videre i processen med at finde en løsning.

I tilfælde som dette samarbejder vi med leverandøren for at sikre, at problemet håndteres korrekt og så hurtigt som muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette og delte din oplevelse – det hjælper os med at følge op og forbedre os! 😊

Team Fyndiq

Hvordan kan det lade sig gøre at min…

Hvordan kan det lade sig gøre at min mail adresse komme i andres hænder hvor jeg skal betale afgift for at få pakke skulle ind fries inden for 72 timer ellers vil pakke gå retur til afsender, blot for at logge mig i en fælde, og få mine konto oplysninger

6. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at dette føles både bekymrende og frustrerende.

Det, du beskriver, lyder som noget, vi skal undersøge nærmere for at kunne give et korrekt svar i netop din sag. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt og gennemgå, hvad der er sket med din ordre og kommunikationen omkring den, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice direkte.

Der kan vi gennemgå alle detaljerne samlet og sikre, at du modtager de rigtige oplysninger og yderligere assistance.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette - din sikkerhed er vigtig for os! 😊

-1 stjerne

-1 stjerne!
Trods bekræftelse af at ordren mu var afsendt, har jeg nu fået en email fra fyndiq, hvor de skriver at jeg får mine penge retur. (Jeg har endnu ikke checket min konto). Jeg havde dog helst modtaget varen. Jeg forstår ikke at man kan bekræfte afsendelsen, når den tilsyneladende aldrig har fundet sted. Der er næsten gået 2 mdr. fra bestillingen. Man kan desuden heller ikke anmelde en fejl på deres hjemmeside, før leveringsdatoen er overskredet. Jeg bestilte et andet produkt på “Temu” langt senere, som trods landfragt, for længst er modtaget. Hvis mine penge ikke er gået ind på min konto i løbet af få dage, vil der følge endnu en dårlig anmeldelse.

Hej,

Vi forstår virkelig din frustration – især når det er lang tid siden, og du hellere vil modtage varen end at få pengene tilbage. Det er aldrig en følelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

For at vi kan hjælpe dig yderligere på den bedste måde og gennemgå præcis, hvad der skete i din sag, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan se nærmere på dig og sikre, at alt er blevet håndteret korrekt.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den videre internt for at forbedre processen fremadrettet! 😊

Størrelsen på armstolsbeskytter

Størrelsen på armstolsbeskytter. På billedet er der ingen mål, men det ligner ihvertfald nogle der er længere end dem jeg har modtaget. Dem jeg har modtaget dækker kun en del, de er kun 20 cm i udstrakt størrelse. ☹️
Ellers var det nemt at bestille og levering var til aftalte tid. 😊

Hej,

Tak fordi du deler – vi forstår virkelig godt, at det føles misvisende, når størrelsen ikke helt lever op til forventningerne. Det skal selvfølgelig være tydeligt, hvad man får, især når det kommer til målene.

Det lyder som om, at oplysningerne i annoncen fra leverandøren ikke var tydelige nok i dette tilfælde, selvom det er dejligt at høre, at både bestilling og levering fungerede problemfrit. 😊

Vi vil tage dette videre internt for at forbedre, hvordan produktinformation præsenteres i fremtiden.

Mange tak for din feedback, og du er meget velkommen tilbage for flere gode tilbud! ✨

Team Fyndiq

Kom hurtigt og knægten leger stadig med…

Kom hurtigt og knægten leger stadig med sit kostume 😊

18. februar 2026

Hej!

Hvor dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at kostumet stadig er en favorit – det lyder som et rigtigt hit! 🎉

Tak fordi du delte og handler hos os.

Håber vi kan hjælpe med flere sjove fund i fremtiden! ✨

For det første

For det første, alt for lang leveringstid. Bestilte den 21 februar. Jeg bestilte senere noget på temu ( også i Kina) trods landfragt modtaget nu. Jeg har stadig ikke modtaget min pakke fra Fyndiq, trods bekræftelse og ovenskreden levering, pengene kunne de godt finde ud af at trække med det samme.

16. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig din frustration – det er alt andet end sjovt at vente på en levering, der tager for lang tid. Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at vi er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, hvilket betyder, at vi ikke har vores eget lager, men har leverandører både i Sverige, inden for EU og uden for EU. Leveringstiderne kan derfor variere, og den forventede leveringsdato er altid angivet i hver annonce.

I dit tilfælde har vi set nærmere på sagen og kan se, at du har fået pengene refunderet, hvilket naturligvis er vigtigt, når leveringen ikke er gået som planlagt. Hvordan og hvornår betalingen trækkes, afhænger også af den betalingsmetode, du valgte ved købet.

Vi håber, at din næste oplevelse bliver meget mere problemfri! 😊

God oplevelse

God oplevelse, alt gik godt, godt tilfreds med mit vare, tusind tak

10. april 2026

Hej,

Mange tak for dine pæne ord – hvor dejligt at høre, at alt gik glat, og at du er tilfreds med din vare! 😊

Vi sætter stor pris på, at du handlede hos os, og håber, du finder flere favoritter i fremtiden.

Velkommen tilbage, når det er tid til det næste kup! ✨

køb af børnevogn ståbræt

køb af børnevogn ståbræt
betalt over mobilepay(#984031) 425kr
ingen ordrebekræftelse
ingen mail
ingen pakker..
man kan ikke kommunikerer med kundeservice uden ordrebekræftelse..
så vil du af med dine penge og ikke kan donere til husforbi kan du altid donere dem til de her tyveknægte i denne firmaet

6. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, hvor frustrerende det må være, især når du hverken har modtaget bekræftelse eller levering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Det, du beskriver, kan i nogle tilfælde skyldes en teknisk fejl i forbindelse med købet, eller at e-mailadressen blev stavet forkert ved bestilling, hvilket betyder, at ordrebekræftelsen ikke ankommer. Uanset hvad der er sket, ønsker vi selvfølgelig at finde ud af dette og sikre, hvad der er sket med din betaling og eventuelle ordre.

Vi har bedt dig om yderligere oplysninger via Trustpilot, så vi kan finde din ordre. 👍

Når vi har de korrekte oplysninger, kan vi hurtigt tage sagen videre og sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Vi håber at kunne finde ud af dette hurtigt og give dig en meget bedre oplevelse i fremtiden!

Dårlig oplevelse.

Total dårlig oplevelse
Hvor lang tid kan det ta at sende en pakke.

15. april 2026

Tak for din feedback.

Leveringstiderne kan variere afhængigt af leverandøren, og den forventede leveringsdato er altid angivet i annoncen, så du ved, hvad du kan forvente.

Mindre produkter sendes normalt direkte til postkassen, mens større pakker leveres sporbart til en repræsentant, og besked kan gives via post, e-mail eller sms. 📦

Hvis du har bestilt flere produkter, kan de komme fra forskellige leverandører og derfor blive leveret på forskellige dage. Hvis du ikke har modtaget hele din ordre efter den sidste forventede leveringsdato, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig yderligere! 🙏

Vi sætter pris på din deling og håber at kunne give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Fik aldrig varen

Forventningen var at få varen, men ordren blev annulleret

14. marts 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse – vi forstår, at det føles både forvirrende og frustrerende, når en ordre pludselig bliver annulleret. 😕

Når dette sker, skyldes det normalt, at vores leverandør havde en forkert lagersaldo, eller at en teknisk fejl desværre har gjort, at varen ikke længere kan leveres.

Vi ved, at dette ikke lever op til forventningerne ved bestilling, og vi tager ansvar for at få det til at fungere mere problemfrit.

Hvis du har flere tanker eller ønsker hjælp til at finde et lignende produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjælper gerne. 💛

Vi håber, at du har lyst til at give os en chance mere i fremtiden, så vi kan give dig en bedre oplevelse!

Team Fyndiq

God oplevelse sparet mange penge på…

God oplevelse sparet mange penge på Hills kattemad. Lidt længere leveringstid men alt var godt.

19. marts 2026

Hej,

Dejligt at høre, at du fandt en god pris på Hill's kattefoder, og at alt andet fungerede godt 😺💰

Tak fordi du delte din oplevelse, det sætter vi stor pris på! 🙏

Vi tager din kommentar om leveringstiden til efterretning og arbejder konstant på at gøre det endnu nemmere 🚚✨

Håber vi ses snart igen for flere gode fund til din firbenede ven 🐾

Team Fyndiq

Varen var som forventet og leveringen…

Varen var som forventet og leveringen hurtig.

12. marts 2026

Hej,

Dejligt at høre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig. 🚚

Mange tak for at du handlede hos os og delte din oplevelse - det betyder meget for os! 🙌

Vi håber virkelig at se dig igen snart for flere problemfri køb og gode tilbud.