Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Produktet lever helt op til forventningerne.
God orientering om forsendelsen.

Jeg har købt en
Forbedret 2025 Blodsukkerovervågningsenhed uden Prik med Smart LED-display til Voksne
Mængde: 1 til kr. 250,00 og den kan kun måle iltning og puls
Min læge har lige kasseret den i dag, så jeg føler mig god og grundig snydt.
Håber ikke at I har solgt ret mange af dem
MVH Fanny

Besvarelse fra Fyndiq
Det tager meget længere end forventet

Falsk markedsføring og kopiprodukt - Fyndiq er svindel
Bliv lang væk - find en anden udbyder/sælger/platform
Køb af beskærersaks fabrikat Felco - produktbeskrivelse fra hjemmesiden:
"Schweizisk fremstillede Felco 2 sideskærende beskærersakse har hærdede kulstofstålblade til rene, nemme snit, plus holdbare smedede aluminiumshåndtag. Ergonomisk design med livstidsgaranti, ideel til præcisionsbeskæring af grene, buske og haveplanter.
Varenr.
a2f63fd3-1c13-4d0c-b36e-d685c6b9bf98"
Leverancen:
IKKE Felco produkt, slet ikke lig med Felco - Kina produceret kopi
FALSK - SVINDEL
Lever ikke op til markedsføring
Lever ikke op til beskrivelse
Køb et andet sted - varekvaliteten er som en dårlig Temu leverandør, prissat og beskrevet som originalt produkt

Besvarelse fra Fyndiq
Det jeg bestilte kom aldrig, det var ikke blevet leveret til dem fra ekstern leverandør, det fik jeg af vide efter 5 dage. Så jeg måtte starte forfra hos andet firma.

Fub og svindel.
Virker ikke en skidt.
Minus 100 stjerner.

Besvarelse fra Fyndiq
Super service, super hurtig levering, super varer, rimelige priser

Besvarelse fra Fyndiq
Købte en sikkerhedsmåtte til trampolin. Kvaliteten er så ringe at der skal en ny til igen næste år.

Besvarelse fra Fyndiq
Dette sted er åbenbart en markedsplads for billige nærmest ubrugelige kina produkter.
Købte en æggekoger som kom med et stik man overhovedet ikke kan bruge i et dansk elnet, desuden er den værdiløs og er umulig at lave blødkogte æg på. Ingen lyd der fortæller at æggene er færdige, den er lige til skraldespanden.
Tiden det tager for pakken at komme er klart et irritation moment. Men det er fordi at produktet først skal bestilles hjem fra Kina.
Det er efterhånden 75-80% af alle online shops som er Kina produkter, så pas på med hvad og hvor folk bestiller…… og check altid her på trustpilot på en webshop først..

Besvarelse fra Fyndiq
God service, men de varer jeg købte fungerede ikke som lovet.

Besvarelse fra Fyndiq
Topkarakter for varen: Jeg bestilte en fjernbetjeningsholder i kunstlæder. Den er flot og praktisk.
Bundkarakter for mangelfuld fragt-info i forbindelse med bestillingen: man ved aldrig på bestillingstidspunktet, hvilket fragtfirma, der leverer pakken - eller hvor.

Besvarelse fra Fyndiq
Efter 3uger ingen vare ingen beskeder om levering, efter mail var svaret det var blevet væk og de ville anmode om en refusion til mig ( er stadig ikke sket) anmodede om ny vare ingen svar, efter yderligere 3-4 mails stadig ingen svar. Så hold jer væk fra det firma.

Besvarelse fra Fyndiq
Bare en kina forhandler mere.
Varen var okay og passede.
Men slet ikke som den orginale.

Besvarelse fra Fyndiq
Reklamerne viste noget helt andet end blomsten vi fik. Fuglebadet var meget mindre end vist på reklamerne. Blomsten er smidt væk. Billig kineser materiale. Handler ikke med Fyndiq længere.