Virksomhedsoplysninger

1. Sexshop

Skrevet af virksomheden

Vi bedriver både fysisk butik samt webbutik, vår fysiska butik i Tidan är ca 400 kvm stor och är en an de största i Sverige. Ni hittar allt hos oss, från nybörjare till hardcore. Välkommen till oss!

Kontaktoplysninger

3,8

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag beställde en av Satisfyers omtalade…

Jag beställde en av Satisfyers omtalade produkter, mot förväntan var den bra. Beställde 1 november och den 2 november fanns den hos DHL ombudet för uthämtning, kan det gå snabbare? Jättenöjd på satisfyer och fuuk.

1. november 2023
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Undvik!

Butiken anser att i princip alla produkter är "plomberade hygienprodukter". Någon plombering finns såklart inte, annat än den vanliga förpackningen. Det upplyses inte heller på hemsidan att nästan alla produkter är undantagna från lagstadgad ångerrätt. Saknas anledning att handla här, så låt bli!

30. september 2022
Uopfordret anmeldelse
Fuuk-logo

Besvarelse fra Fuuk

Man ska hålla sig till sanningen, det står klart och tydligt i vår leveransvillkor att hygienprodukter inte kan returneras. Detta har vi rätt till enligt distansavtalslagen och som nästan samtliga företag som säljer sexleksaker följer till punkt och pricka för att garantera att kunden alltid för en fräsch och oanvänd produkt.

Denna punkt i distansavtalslagen har kunden problem att förstå, och vi ändrar oss aldrig på den punkten.

Denna kund beställer en piska, när han får hem den upptäcker han efter öppnad förpackning att den inte är gjord i läder. Då önskar han returnera den, vi hävdar att han öppnat förpackningen och ånger inte gäller.
Som notering kan vi informera om att det inte står att den är gjord i läder i vår webbutik samt att det framgår väldigt tydligt på förpackningen att den inte är gjord i läder.

Angående vårt erbjudande till kunden. jo vi erbjöd kunden att skicka tillbaka den på egen bekostnad och får beloppet tillgodo i webbutiken. Något om kunden faktiskt frågade om i ett tidigare e-post till oss.
Men, kunden publicerar ändå ett mycket negativt omdöme om oss fast att vi varit tillmötesgående. Då reagerar vi på det genom att dra tillbaka vårt erbjudande - och det är väl inte så konstigt?

Vi har gjort vad vi kunnat, men kunden saknar all intresse.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.