Ét fantastisk resultat efter bare en ansigtsbehandling Jeg har prøvet Ultralydsterapi-LDM hos kosmetolog Suli fra Future Skincare, og det var intet mindre end fantastisk! Min hud har fået en mark... Se mere
Har fået behandling hos Future Skincare siden 2021 og kan kun give de varmeste anbefalinger. Suli har givet mig en god og ærlig vejledning fra starten og er dygtig til at fortælle om, hvad der virker... Se mere
Dette sted er simpelthen fantastisk. Professionalisme og venlighed går hånd i hånd her. Suli, som både ejer og behandler, er utroligt sød og professionel. Hendes smilende væsen og hendes ekspertise er... Se mere
Jeg har fået 2 x lipo sculptur med fedt transplantation hos en plastik kirurg og er så uheldig og fik ujævnheder nu er jeg hos DR. Suli så hun kan fjerne nogen ujævnheder på den øverste del af maven... Se mere
Hudopstramning
Jeg har fået foretaget hudopstramning hos Future Skincare i Aalborg, og her har jeg virkelig fået en fantastisk behandling med stor synlig effekt på min hud. Derudover har jeg fået endnu en fantastisk behandling af pigmentforandringer i ansigtet. Jeg kan stærkt anbefale Future Skincare hvor man er i professionelle hænder hos læge Suli Zhang.
Jeg har fået permanent hårfjerning
Jeg har fået permanent hårfjerning. Jeg er meget glad for resultat! Virkelig anbefaler dem som en god klinikken.
100% professionelt arbejde og…
100% professionelt arbejde og udførelse. Kvalitet og renlighed i top.
Suli er sød og dygtig til sit arbejde, og man føler sig som kunde tryg.
Jeg har fået mang forskellige…
Jeg har fået mang forskellige behandlinger i mang år i klinikken. Jeg er super tilfreds med resultat!! Hun givet altid bedste service. Jeg er glad for behandlinger 😊.
Altid i trygge hænder!
Effektive behandlinger og altid med professionel rådgivning både før og efter. Er meget tilfreds med resultatet!
Altid ærlig og omhyggelig behandling.
Altid ærlig og omhyggelig behandling.
Min bedste anbefaling går til Suli og det arbejde hun udføre.
Kan kun anbefale Suli
Kan kun anbefale Suli. Ærlig og fair samt effektiv behandling. Har altid det nyeste udstyr.
Professionel, ærlig og effektivt
Jeg har været kunde hos Future Skincare i en årrække og kan kun give de allerbedste anbefalinger. Suli har fra første konsultation været meget imødekommende, yderst professionel og meget ærlig og realistisk i sin rådgivning. Hendes behandlinger er meget effektive, og hendes udstyr er helt i top, samtidig med at hun følger med i udviklingen, så hun altid står klar med de bedste råd til dig. Man er ikke i tvivl om, at man kommer igen og igen, når man først har været der én gang. Igen de varmeste anbefalinger herfra.
Helt igennem fantastisk behandling man…
Helt igennem fantastisk behandling man får hos Suli i klinikken, og jeg kan kun anbefale alle at bruge hendes ydelser. Jeg har fået behandlinger for laserfjerning af hår, og det har gjort en verden til forskel.
Jeg har fået mange behandlinger gennem…
Jeg har fået mange behandlinger gennem årene hus Suli, mest hænder og ansigt.
Altid i en rolig, professionel og behagelig atmosfære. Folk spørger mig altid, hvordan jeg holder min hud næsten rynkefri. Jeg henviser altid til Suli med glæde.
Vibeke 56 år
Synligt og realistisk resultat!
Jeg er kommet hos Suli mange gange, og jeg kan konstatere, at hendes behandlinger er effektive. Jeg får fjernet fedt i ansigtet via Ultralyd - det kræver 2 - 6 gange, før endeligt resultat opnås,
men det fremgår også af Sulis webside - jeg føler mig tryg og kan kun anbefale Suli, der heller ikke lover mere, end hun kan holde.
Ikke mindre end fremragende
Ikke mindre end fremragende.
Jeg har absolut intet negativt at sige. Kundeservicen er i top, og overgår alle forventninger, behandlingen virkede upåklageligt og jeg er ovenud tilfreds med resultatet....
Jeg har i mange år døjet med en solskade og rigtig meget pigmentfejl i min pande.. Jeg begyndte på laserbehandling hos Suli. Mere realistisk, ærligt og helt igennem pålideligt menneske skal man lede længe efter. Jeg startede for 3-4 år siden med behandlinger og jeg blev forberedt på, at det kunne tage LAAAANG tid før jeg så et resultat, og ja det tog tid. Jeg var virkelig slemt ramt og mine pigmentfejl lå virkelig dybt. Men, jeg fulgte Sulis anbefalinger til punkt og prikke og jeg har i dag INGEN pigmentfejl tilbage i min pande, det skal lige siges, at de allerede var væk efter 1-2 år, jeg har bare først taget mig sammen til at skrive en anmeldelse nu.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne klinik og til Suli. Her er man 100 % i trygge hænder.
De bedste anbefalinger fra mig og min…
De bedste anbefalinger fra mig og min igangværende behandling hos Suli. Rigtig sød og kompetent hud læge som møder kunderne i øjenhøjde og har forståelse for ens problematikker og derved rådgiver på bedst mulige mådeni forhold til ens situation.
Fjernelse af tatovering
Jeg har gået hos Suli det sidste år/halvandet for at få fjernet en tatovering, Hun er utrolig dygtig og jeg har ALTID fået en rigtig god behandling hos hende.
Jeg sender de varmeste anbefalinger herfra :)
Varmeste anbefaling
Jeg giver Suli fra Future Skincare min varmeste anbefaling. Suli er så professionel og dygtig og altid sød og ærlig om, hvad man kan forvente af behandlingen og hvad der kan lade sig gøre. Jeg har bl. andet fået fjernet karsprængninger på benene, som allerede var flotte efter én behandling og krævede ikke yderligere.
Jeg går hos Suli for at få fjernet hår…
Jeg går hos Suli for at få fjernet hår i bikinilinjen samt røde modermærker. Meget professionel behandling, hvor hun ærligt fortæller, hvad man kan forvente.
Jeg går hos Futureskincare med jævne…
Jeg går hos Futureskincare med jævne mellemrum og får reduceret karsprængninger på ben og i ansigt, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Suli er utrolig venlig og meget imødekommende, og hos hende får man en yderst kompetent information om den behandling man ønsker foretaget. Hun er god til lytte til de ønsker man har for resultat af behandlingen, og hun fortæller altid hvilket resultat man kan forvente af behandlingen. Hun er ærlig og fortæller altid inden hun går i gang med behandling, hvis det resultat man ønsker af behandlingen efter hendes vurdering ikke eller kun delvist kan opfyldes. De vurderinger hun har givet inden mine behandlinger har altid stået mål med resultatet.
Hos Suli føler jeg mig i absolut trygge hænder og hun får derfor mine allerbedste anbefalinger. Hun er meget dygtig..!!
Top professionel og ærlig rådgivning og behandling
Jeg har gennem nogle år gået til behandling hos Suli. Jeg er en kvinde på 47 år, og har generelt god hud kvalitet og ikke mange rynker. Jeg har fået god rådgivning af Suli i forhold til hvilken type behandling jeg skulle vælge, for at forebygge rynker og holde min hud ung så længe som muligt. Jeg har fået varmebehandlinger, RF, som i princippet nedbryder collagen i huden og som så sikre ny collagen bygges op på ny, på den måde holder huden sig ung. Suli er meget ærlig i sin rådgivning, hun vil fortælle dig om hvilket resultat du kan forvente i forhold til din hudtype, også selvom det ikke var det du ønskede at høre. Ligeledes fortæller hun grundigt at man først kan se resultater langt senere. Hvis man vil have den bedste og ærlige rådgivning omkring dine muligheder skal man vælge Suli ved Future Skincare.
Altid god service
Altid god service. Dygtig behandler. Og effiktive behandlingsformer
Fjernelse af tatovering
Jeg har gået ved Future Skincare i ca. 1,5 år for at få fjernet en stor tatovering. Suli er meget professionel, fair og dygtig og jeg har set gode resultater.
Jeg vil give Future Skincare mine varmeste anbefalinger.