Ubehøvlet opførsel
Jeg talte efter en henvisning fra TDC Hosting med Peter Åkerwall, der er partner account manager hos Fusemail.
Jeg havde en simpel forespørgsel angående køb af sikker mail. Det magtede Fusemail ikke. Deres account manager var arrogant og ubehøvlet og opfandt problemer jeg ikke havde og produkter jeg ikke ville købe, mens jeg blev afbrudt og holdt for nar, indtil jeg måtte afbryde samtalen.
Jeg er i chok. Jeg har aldrig oplevet så ringe og offensiv en "service" før. Jeg har selvsagt kontaktet TDC Hosting ang. sagen.
*** Jeg har efter svar fra fusemail ikke andet end foragt for en vasken-fingre af en søforklaring, der aldrig vil stå i stedet for den undskyldning, der ville være på sin plads. I forklaringen forsøger Peter Å at lægge ord i munden på mig i den forhåbning, at jeg er uden it-evner. Sandheden er, at jeg er it-ansvarlig på fuld tid i det firma, jeg repræsenterer og finder hele episoden med fusemail frastødende, inklusiv opfølgning.
***Det desperate forsøg på at få kunden til at lyde som værende forkert på den, selvom servicen tydeligt var topmålet af ringe og ubehøvlet fortsætter, desværre. Vi nåede aldrig så langt, at ovennævnte account manager opfattede, at det produkt han bortforklarer sig med IKKE havde noget at gøre med min forespørgsel.

Besvarelse fra FuseMail Team