Så sker det IGEN !
Så sker det igen, igen! Virksomheder overtager fra andre virksomheder og ændrer lidt på opskrifter (bare lidt), ændrer pakkestørrelse (bare lidt) for at lave ekstra penge ud af det, men vi forbrugere opdager det, for vi er jo kendt med produkterne, hvilket den overtagende virksomhed tilsyneladende ikke er (jeg tror nu nok, at den er det).
Hvis man læser de uhyre mange ET-stjerner, der er repræsenteret, står det klart, at der er sket ændringer, som ikke blot skyldes "fejlhåndtering ude i butikkerne", som den nye virksomhed undslår sig med. Hvorfor skulle man (efter 40 år for nogle produkter) begynde at fejlhåndtere, blot fordi en ny producent er kommet til?
Jeg må også konstatere en betydelig ændring i sammensætning og struktur af Honningristet mysli "MORGENKNAS", idet man nu har spædet op med både farin og solsikkekerner - det hele ristet sammen til en knasende struktur, der ikke er ønskeligt i dette produkt. Oven i købet har man bevaret det samme poseydre men påskriften STRUER, øverst på posen. Jeg var flittig bruger af produktet, da det kom fra Struerbrød, men den næste pose, jeg købte, havde en ram og lidt fugtig lugt, så det er sket med at købe dette og andre produkter fra denne virksomhed.
Du kan undre dig over, at jeg giver 5 stjerner, men da denne plads var ledig, giver det mig en bedre chance for at få mit indslag læst.
23. marts 2026