Langt bedre end forventet - Kan stærkt ANBEFALES!!
Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg bestilte den. Jeg tænkte, at varme i en deskmat lød som en gimmick, men jeg tog fejl. Den har faktisk været en af de opgraderinger til mit skrivebord, der har gjort den største forskel.
Det er især om morgenen, når man møder ind med en kop kaffe og begynder at tjekke mails, at den virkelig kommer til sin ret. Hænderne bliver hurtigt behageligt varme, og det gør overraskende meget for komforten og for at komme godt i gang med dagen.
Men det er næsten endnu bedre sidst på dagen. Når klokken nærmer sig 19, og man har siddet i Excel, PowerPoint og Teams det meste af dagen, kan hænder og håndled godt føles trætte. Her er varmefunktionen virkelig fantastisk. Den får simpelthen hænderne til at slappe af, og jeg tager mig selv i at lade dem hvile på måtten, selv når jeg ikke aktivt bruger musen.
Den trådløse opladning fungerer upåklageligt, kvaliteten føles høj, og skrivebordet ser samtidig langt mere ryddeligt ud. Det hele virker gennemtænkt.
Det overraskede mig mest er, hvor meget jeg faktisk bruger varmefunktionen. Det er en af de produkter, man ikke tror, man har brug for – lige indtil man har prøvet den. Derefter har man svært ved at forestille sig sit setup uden. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der bruger mange timer foran computeren.
Og servicen - den var bare god, hurtig levering, flot emballage og godt produkt. Jeg er mere end tilfreds!
12. august 2026