Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten Anmeldelser 12

2. Adventuresport
  3. Lasergame-center
  4. Arrangør af udendørsaktiviteter
  5. Seværdighed

Fun Thrills – Avontuur voor groepen, vrienden en teams! Bij Fun Thrills draait alles om beleven, lachen en samen doen. Of je nu met vrienden komt lasergamen, met collega's een zeskamp doet, of met je klasgenoten archery tag speelt: bij ons vind je unieke outdoor én indoor activiteiten voor elke groep. Wat ons uniek maakt? We combineren actie en plezier met persoonlijke aandacht, maatwerk en een relaxte sfeer op een toffe locatie in Weert. We organiseren ook mobiele spellen op locatie en maken originele concepten voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes en kinderfeestjes. Kortom: bij Fun Thrills beleef je niet zomaar een spel je beleeft een avontuur dat je bijblijft.

4,4

Top dag!

Wat een warm welkom en wat een leuk en enthousiast team! We werden ontvangen met +/- 40 leerlingen en na een duidelijke instructie gingen de leerlingen in drie verschillende groepen aan de slag. De leerlingen kregen een heel divers aanbod aangeboden zoals: booschieten, lasergamen, een waterspel, knotshockey, kratjes stapelen en meer. Wij kijken terug op een hele gezellige en geslaagde dag! Bedankt hiervoor!

Kalsbeek College

23. september 2025
Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten-logo

Besvarelse fra Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten

Bedankt voor de enthousiaste review en de gezellige middag bij ons. We hebben de introductiedag met veel plezier voor jullie verzorgd en we zien jullie graag nog eens bij ons terug!

Escaperoom en bijlgooien

We zijn met een teamuitje in een escaperoom geweest. We waren nog nooit in een escaperoom geweest en we snapten er niet veel van. Gelukkig werden we heel goed begeleid en leerden we waar we op konden letten. Superleuke middag gehad!! Later ben ik zelf nog met mijn partner wezen bijlgooien. Met de juiste instructies was ik verbazingwekkend goed! Zonder instructies niet haha, dus blij met een geduldige en goede instructeur. Zeker voor herhaling vatbaar!

29. maj 2024

Super fun activities

Super fun and above all good and friendly staff. Before we started we had clear instructions. They are serious about safety, but nevertheless fun to communicate with. Premises are a bit remote, very well accessible. Enough parking spaces.
I would recommend everyone to go and check out for yourself, you’ll have a great time there

23. maj 2025

Super tof bedrijf!

Super tof bedrijf! Leuke activiteiten & aardig personeel. Ze staan altijd voor je klaar, maakte graag aanpassingen en hielden rekening met je blessures. Leuk voor bedrijfsuitjes & familiedagen!

12. juli 2024

Great outdoor fun

The location is remote but not to remote, great facilities and helpful employees.
You can hear and see that they really enjoy doing this.
I would recommend you visit this when you're in this area

2. maj 2025

Give it a go, it is a thrill!

Very friendly and helpful and experienced staff. Great welcome, instructions clear and well explained. Location is great, safe free parking on own premisses. Lasergame with modern equipment. Great playground for grownups and children. Give it a go.

17. maj 2025