Først og fremmest en stor tak til jeres kundeservice, der er helt uovertruffen. Før købet spurgte jeg ind til diverse ting om produktet, og de svarede hurtigt, venligt og meget hjælpsomt. Da det ved... Se mere

Jeg har nu i alt 5 tasker fra FuhrHide, og bruger kun dem. Taskerne er super lækre og læderet bliver derudover smukkere ved brug. Min sidstindkøbte taske mistede en lynlåsstrop, jeg kontaktede FuhrH... Se mere

Jeg købte en lækker taske på Fuhrhides hjemmeside. Tasken er virkelig flot, men jeg var ikke helt tilfreds med læderets struktur. Heldigvis blev der straks lavet en aftale om ombytning, og som ek... Se mere

Fede originale produkter i høj kvalitet Super fed personlig service. Skrev at jeg var i tvivl om sort eller brun taske og så bliver man kontaktet og aftaler et FaceTime med både dialog og video... Se mere

1. Taskebutik
  2. Taske- og kuffertbutik
  3. Håndtaskebutik

FuhrHide tilbyder kvalitets lædertasker til enhver anledning i dit liv. En luksus uden alder, uden tid for dig der ønsker den vedvarende kvalitet, der kun bliver smukkere i brug.

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super lækker rejsetaske

Super lækker rejsetaske. Mega god kvalitet og lækkert lavet. God kundeservice. Jeg handler gerne her igen. Normalt ville jeg aldrig købe en taske, jeg ikke først havde haft i hænderne, så dette var et sats, og jeg blev IKKE skuffet.

13. december 2021

Hej Charlotte.

Mange tak for din feedback og - det betyder meget for os.

Team FuhrHide

Fremragende produkt i høj kvalitet

Fremragende produkt i høj kvalitet. Absolut anbefalelsesværdigt. Mange små flotte detaljer og gennemgående godt håndværk.

Detaljen med at der medfølger et håndskrevet kort og en lille julegave, skaber prikken over I’et

11. december 2021

Hej Rasmus.

Team FuhrHide

Super god service og lækker taske…

Super god service og lækker taske 👍🥰Ikke sidste gang jeg har handlet der 👍🥰

8. december 2021

Hej Susanne.

God kundeoplevelse

Hurtig levering, fin unboxing oplevelse og kvalitet der fuldt opfylder forventningerne.

5. december 2021

Hej Arne.

Tak for din anmeldelse og støtte til vore designs - betyder virkelig meget for os.

Super lækker kvalitet.

Super lækker kvalitet og det er man slet ikke i tvivl om, når pakken modtages. Ydermere er FuhrHide hurtige til at besvare spørgsmål med hjælp til at vælge det rigtige produkt.

3. december 2021

Hej Erik.

Ekstraordinært

Ekstraordinært! Både den personlige kundeoplevelse, det lækre design og den høje kvalitet.

26. november 2021

Hej Jonas.

Tak for feedback - det sætter vi stor pris på.

Team FuhrHide

Fantastiske produkter af høj kvalitet…

Fantastiske produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg er meget tilfreds.

15. november 2021

Hej Rene.

Tak for feedback - det sætter vi stor pris på.

Hurtig service

Hurtig service, alt perfekt 8)

7. november 2021

Hej Christian.

Mange tak for din feedback - sætter vi stor pris på.

Kundeservice i top

Hurtig levering. Produkterne leveres fint emballeret, og så er det jo rigtig fint med en personlig hilsen

7. november 2021

Hej Ole.

Mange tak for din feedback - det betyder meget for os.

Super tasker og service!

Jeg har netop købt min 2. taske fra Furhide.

Super tasker og fremragende service!

3. november 2021

Hej Jesper.

Mange tak for din feedback - sætter vi stor pris på.

Personlig service,tryg levering

Personlig service,tryg levering.
Tasken er lækker og af høj kvalitet. Jeg nyder at bruge den.

Hej Dan.

Fantastisk taske

Købte en Tampa for 4 måneder siden. Har været virkelig glad for tasken siden. Høj kvalitet, smukt design. Eneste men skulle lige være at messing skruerne ved håndtag og skulderstrop løsner sig og skal efterspændes.

Hej Aslak.

Mange tak for din feedback - sætter vi meget pris på. Godt vi fik løst hængslerne sammen.

Flot weekendtaske …

Flot weekendtaske og super oplevelse fra start til slut - fin hjemmeside, hurtig levering og flot indpakning og lille gave. En fornøjelse at støtte en dansk iværksætter.

Hej LKFB.

Team FuhrHide

Fuhrhide - fås det bedre?

Jeg er imponeret.
Fra hjemmesidens info, leveringstid, opfølgning og små personlige hilsner.
Men vigtigst: en ny taske til dagligt arbejde og glæde. Design og kvalitet i top klasse.
NB: min Mulberry har fundet sin overmand. På alle parametre!

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse og feedback - betyder virkelig meget for os. Du er altid velkommen.

Team FuhrHide

Rigtig god og rar service

Rigtig god og rar service. Høj kvalitet og lækkert udført. Kan kun anbefales.

Hej Mikael.

Tak for din anmeldelse og støtten til vore designs - betyder virkelig meget for os.

Lækker kvalitet over forventning

Lækker kvalitet over forventning. Har købt hele Jan Grarup serien, samt rejsetaske og shopping bag. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Noget er købt hos Neye på webshop, men er glad for de personlige kort, samt små "gaver" når jeg handler på fuhrhide.com
Kan varmt anbefales.

28. oktober 2021

Hej Claus.

Mange tak for din feedback - sætter vi meget pris på. Du er altid velkommen.