Først og fremmest en stor tak til jeres kundeservice, der er helt uovertruffen. Før købet spurgte jeg ind til diverse ting om produktet, og de svarede hurtigt, venligt og meget hjælpsomt. Da det ved... Se mere
Jeg har nu i alt 5 tasker fra FuhrHide, og bruger kun dem. Taskerne er super lækre og læderet bliver derudover smukkere ved brug. Min sidstindkøbte taske mistede en lynlåsstrop, jeg kontaktede FuhrH... Se mere
Jeg købte en lækker taske på Fuhrhides hjemmeside. Tasken er virkelig flot, men jeg var ikke helt tilfreds med læderets struktur. Heldigvis blev der straks lavet en aftale om ombytning, og som ek... Se mere
Fede originale produkter i høj kvalitet Super fed personlig service. Skrev at jeg var i tvivl om sort eller brun taske og så bliver man kontaktet og aftaler et FaceTime med både dialog og video... Se mere
FuhrHide tilbyder kvalitets lædertasker til enhver anledning i dit liv. En luksus uden alder, uden tid for dig der ønsker den vedvarende kvalitet, der kun bliver smukkere i brug.
Dalgaardsvej 15, 8220, Brabrand, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super lækker rejsetaske. Mega god kvalitet og lækkert lavet. God kundeservice. Jeg handler gerne her igen. Normalt ville jeg aldrig købe en taske, jeg ikke først havde haft i hænderne, så dette var et sats, og jeg blev IKKE skuffet.

Besvarelse fra FuhrHide
Jeg har fået en lækkert taske, dejlig og flot kvalitet, hurtig levering og god betjening.

Besvarelse fra FuhrHide
Rigtig fin service og hurtig levering da først varen igen var på lager.

Besvarelse fra FuhrHide
Fremragende produkt i høj kvalitet. Absolut anbefalelsesværdigt. Mange små flotte detaljer og gennemgående godt håndværk.
Detaljen med at der medfølger et håndskrevet kort og en lille julegave, skaber prikken over I’et

Besvarelse fra FuhrHide
Super god service og lækker taske 👍🥰Ikke sidste gang jeg har handlet der 👍🥰

Besvarelse fra FuhrHide
Hurtig levering, fin unboxing oplevelse og kvalitet der fuldt opfylder forventningerne.

Besvarelse fra FuhrHide
Super lækker kvalitet og det er man slet ikke i tvivl om, når pakken modtages. Ydermere er FuhrHide hurtige til at besvare spørgsmål med hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Besvarelse fra FuhrHide
Ekstraordinært! Både den personlige kundeoplevelse, det lækre design og den høje kvalitet.

Besvarelse fra FuhrHide
Fantastiske produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra FuhrHide
Super hurtig service og fantastisk flotte kvalitets produkter

Besvarelse fra FuhrHide
Hurtig levering. Produkterne leveres fint emballeret, og så er det jo rigtig fint med en personlig hilsen

Besvarelse fra FuhrHide
Jeg har netop købt min 2. taske fra Furhide.
Super tasker og fremragende service!

Personlig service,tryg levering.
Tasken er lækker og af høj kvalitet. Jeg nyder at bruge den.

Besvarelse fra FuhrHide
Købte en Tampa for 4 måneder siden. Har været virkelig glad for tasken siden. Høj kvalitet, smukt design. Eneste men skulle lige være at messing skruerne ved håndtag og skulderstrop løsner sig og skal efterspændes.

Besvarelse fra FuhrHide
Flot weekendtaske og super oplevelse fra start til slut - fin hjemmeside, hurtig levering og flot indpakning og lille gave. En fornøjelse at støtte en dansk iværksætter.

Jeg er imponeret.
Fra hjemmesidens info, leveringstid, opfølgning og små personlige hilsner.
Men vigtigst: en ny taske til dagligt arbejde og glæde. Design og kvalitet i top klasse.
NB: min Mulberry har fundet sin overmand. På alle parametre!

Besvarelse fra FuhrHide
Rigtig god og rar service. Høj kvalitet og lækkert udført. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra FuhrHide
Lækker kvalitet over forventning. Har købt hele Jan Grarup serien, samt rejsetaske og shopping bag. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Noget er købt hos Neye på webshop, men er glad for de personlige kort, samt små "gaver" når jeg handler på fuhrhide.com
Kan varmt anbefales.