Fuglsanggaard Festudlejning Anmeldelser 13

4,3

1. Festudstyrsudlejning

Velkommen til Fuglsanggaard Festudlejning. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge, når du skal holde din næste fest. Vi har 14 års erfaring med festudlejning, og kan med sikkerhed også være behjælpelig med dit arrangement. Så uanset om du skal holde reception, barnedåb, konfirmation eller det helt store bryllup, står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Mangler du inspiration til hvordan du skal pynte op til din fest, kan du besøge vores 70 kvadratmeter store showroom 15 km nord for Aarhus. Du er velkommen alle dage i ugen efter aftale på tlf. 21194026. Her er alt du skal bruge til din fest. Og naturligvis råd og vejledning om alt fra servietfoldning til bordopstillinger. Vi gør vores ypperste for hele tiden at følge med tidens trends. Så vi altid er i stand til at give dig de bedste råd til, hvordan lige netop din fest får det helt rigtige udtryk. Udover udlejning af borde og stole, hjælper vi dig også gerne, hvis du mangler duge og servietter, service, glas, bordpynt mm. Fuglsanggaard Festudlejning Hæstvej 11 8380 Trige Tlf. 2119 4026.34

4,3

Alt var bare perfekt

Alt var bare perfekt. Vi havde en god kommunikation fra start til slut. Jeg havde nogle ændringer undervejs og det var ingen problem. Alt hvad vi fik leveret var super og vi er fuldt ud tilfredse.

3. maj 2025

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak Marianne😊. Det er jeg virkelig glad for at høre.

50 års fødselsdag med de smukkeste borde

Da jeg skulle holde min 50 års fødselsdag d. 4. november 2023, havde jeg lejet duge, stofservietter, lysestager til både fyrfad og høje lys samt vaser hos Fuglsanggaard Festudlejning. Kombinationen af de flotte krystalvaser i forskellige højder og former sammen med de smukke kobberlysestager, de grønne servietter og lysegrå duge gav de smukkeste borde, hvor gæsterne stadig kunne se hinanden og snakke hen over bordet :)
Herudover havde jeg lejet 3 varianter af drinksglas og en kæmpe bowle til masser af is, så det blev lidt festligt i baren også.
Alt klappede, og hvor er det nemt bare at smide duge og servietter i en sæk retur, uden at bekymre sig om vask og strygning.
Jeg har for et par år siden også lejet hos Fuglsanggard ifm. min datters konfirmation og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har gjort det.

4. november 2023

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe med bordpynten til din fødselsdag🕯🌼🎀.

Vi lejede stofservietter og…

Vi lejede stofservietter og apotekerflasker til vores bryllup d. 16.09.2023. Alt i hele forløbet har spillet og Ann har været super hjælpsom og nem at komme i kontakt med. Intet mindre end 5 stjerner herfra 😃

16. september 2023

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for din anmeldelse Marie😊Det var en fornøjelse at hjælpe til den borddækning, som du ønskede🍽

Super hjælp til stor privat fest 🎉

I forbindelse med en stort privat fest fik vi hjælp til at få bordene og salen pyntet. Vi lejede servietter /vaser og købte de flotte lyse. Dette var med til at skal de flotte rammer for vores fest.
Endnu engang tusind tusind tak for det flotte setup. 🎉🎉🎉

19. august 2023

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en kæmpe fornøjelse at få lov til at hjælpe til jeres fest. Og et fantastisk sted I havde valgt💐

Super oplevelse,- der satte prikken over i’et.

Vi havde en supergod oplevelse ved at leje stole, borde og service ved Fuglsanggård Festudlejning.
Alt omkring bestilling, levering og afhentning fungerede perfekt, og som prikken over i’et, var det nogle superbehagelige polstrede stole.
Vi er helt sikkert klar til at leje der igen.

29. juli 2023

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse Freddy:-)

Super service og kvalitet …

Til mit sølvbryllup fik jeg alt leveret og afhentet, flotte kvalitets udlejningsmøbler, lækre stole som vi kunne sidde behageligt på hele aftenen , flotte runde borde, smukke duge og servietter i den helt rigtige farve i luksuskvalitet. Super rådgivning og ikke mindst var det bare super nemt.
Alle pengene værd

30. juni 2023

Yderst ubehageligt møde med indehaveren…

Yderst ubehageligt møde med indehaveren af Fuglsanggaard festudlejning.

Vi kommer for at hente hvad vi har bestilt, men vi når ikke engang ud af bilen inden skældudene fyger om ørene på os. Det var ret grænseoverskridende.

Problemet var åbenbart at vi ikke havde den rigtige trailer med, den skulle være overdækket! Derfor måtte vi selvfølgelig irettesættes, og ganske heftigt. Vi kørte hurtigt igen, det var altså for meget.

Traileren der ikke blev godkendt er i øvrigt en rigeligt stor trailer til formålet med 80cm. Høje sider og så er den faktisk overdækket, men det så den sure dame vist ikke i sit hidsige udfald.

Min anbefaling er derfor: Hold jer langt væk fra dette skøre setup.

Til dit svar.
Ja det skal jeg da lige love for vi blev forklaret.
Det startede med at du rystede på hovedet allerede inden vi havde parkeret, der blev ikke sagt god dag eller noget, du gik lige til sagen, hvor vi så ellers fik den ene svada efter den anden. Du kom blandt andet ind på at “I har intet begreb om hvad det vil sige at være selvstændig” hvorpå du gentog hvad du ellers lige havde sagt tidligere, og sådan foresatte det ellers i fem minutter inden jeg sagde stop og vi derefter forlod tosserierne.
Ps. Vi er i øvrigt begge selvstændige med hver vores virksomhed.

29. juni 2023

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tak for din feedback. Vi udlejer stole med polster på sæde og ryg, som ikke tåler vand. Derfor er det nødvendigt at transportere dem i en lukket bil, hvor de står tørt og hvor de kan spændes fast.
Så er de også pæne til den næste udlejning:-)

Er vild med deres services

Er vild med deres services
Så fint med personlig rådgivning ved spørgsmål, men også dejligt at man kan bestille på deres hjemmeside

22. april 2021

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid klar på at svare på spørgsmål om festen:-)

Fantastisk personlig service

Fantastisk personlig service. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Giver hermed Fuglsanggaard de bedste anbefalinger

13. april 2021

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse:-)

Super koncept

Vi fik leveret service, bestik, duge og lys til en firma reception. Bagefter blev de brugte og snavsede sager afhentet. Det kunne ikke være nemmere, og det er ikke sidste gang vi bruger den løsning.

5. februar 2015

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Og tak for at I ringer hver gang I har noget at fejre i virksomheden:-)

Udlejning i forbindelse med fest - service i højt niveau

I forbindelse med afholdelse af min stor fest havde jeg valgt at leje alt fra Fuglsanggård og jeg må sige at det var med stor fornøjelse.

I forbindelse med selve afgivelsen af ordenen fik jeg en meget godt service både i hvad som var nødvendigt og Ann kom med mange gode forslag til løsninger. Hvilket jeg var meget glad. Resultatet blev perfekt jeg fik skabt netop den ramme om min fest som var mit ønske.

Selve udlejningen gik ude nogen form for problem. Alt kom til tiden og alt var absolut som jeg havde bestilt det. Min bestilling omfattede alt fra borde, stole og duge til alt service til 65 personer. Bare helt i top. Jeg kan varmt anbefale at leje hos Fuglsanggård da som sagt alt fra diskussion af løsninger til selve afviklingen forløb perfekt.

26. januar 2015

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tak for den flotte anmeldelse og tak for at jeg måtte være med fra start til slut. Det var en fornøjelse at hjælpe jer:-)

Mangelfuld og fejlbehæftet service-udlejning.

Til mit bryllup havde vi bestilt en mængde tallerkener, store og små, knive, gafler, skeer, salt/peber-bøsser og diverse andet tag-tøj. Til 56 gæster.

- Der manglede 5 tallerkener.
- Knive og gafler var i forskellige størrelser.
- Salt- og peber-bøsser var ikke rengjorte ved modtagelse.

Til alt held lå vi selv inde med ekstra tallerkener. Salt- og peberbøsserne kunne vi selv gøre rene - men det er jo ret beset ikke meningen, når man nu selv skal betale for "slutrengøring" ved tilbagelevering. Og vi er ikke så sarte at vi ikke kan spise med forskelligartet bestik. Men er en lidt vel stor fejlmargin, på en ellers simpel bestilling!

Da vi gjorde opmærksom på manglerne, fik vi dårligt nok en undskyldning. Kun et forhastet "jeg er ked af det med tallerkenerne...", og dagen efter et kortfattet "der mangler to gafler!" - hvilket jo er fint nok (de er fundet, og på vej til Fuglsanggaard med posten) - men det synes som en smule "lidt". når man tænker på, hvor mangelfuld en service, der var blevet leveret - og hvor vigtigt, det er at sådan en leverance er præcis. Et bryllup, - eller en hvilken som helst anden stor fest, som fuglsanggaard kunne tænkes at levere til -, er jo en stor begivenhed! Og det er næppe alle kunder, der ligger inde med ekstra-tallerkener...

7. juli 2014

Besvarelse fra Fuglsanggaard Festudlejning

Tak for feedback. Desværre var det ikke muligt at svare på anmeldelser for 9 år siden uden abonnement.