Café Fru Dax Anmeldelser 74

3,5

En såkaldt cappuccino (varmt vand rørt op med instantpulver) til 49 DKK (selvbetjening) er efter min mening lige i overkanten. En nydelse var det ikke.....

Vi har spist på fru. Dax og giver dem de bedste anbefalinger. Maden var virkelig lækker og minder ikke om cafe mad på nogen måde. Portionerne var store og alle var virkelig tilfredse med maden. Lo... Se mere

Lækker mad: 1x stjerneskud 1x Chrispy Chicken Burger. Hurtig og god service. Hyggelig indretning. Særligt personalet får stor anerkendelse 👍🏼👌🏼 Vi kommer gerne igen🤩

3,5

Middel

Ejeren er bare altid super sød

Ejeren er bare altid super sød. Min søn har tabt en is, skiftet kuglevalg efter den er lavet. Ja været en lille umulig 3 årig. Og hun har altid haft mercy med ham og lavet en stor ny lækker is. Hendes personale er også super Søde

8. juli 2020

God mad

God mad, god betjening. Skulle vente lidt på manden i serveringstid, men fik rigtig flot rabat, drikke vare og dessert.

26. juni 2020

Stjerneskud

Super sød, smilende betjening. Vi bestilte stjerneskud, og fik serveret 2 store indbydende tallerkner, desværre har cafeen ændret konceptet, til at benytte frosne færdig paneret fiskefiler, i stedet for friske fiskefiler, hvilket var meget skuffende!. Men flot pyntet anretning.

22. september 2019

Danmarks bedste Ishus🙏

Efter at have undersøgt store dele af landet for gode is. Er det fuldt ud forståeligt at Fru Dax på Rømø at kåret som Danmarks bedste ishus, med næsten dobbelt så mange stemmer som nummer to. Deres is er utrolig lækre og de kommer dobbelt så meget is i som andre ishuse. Du må forvente kø 🙏

24. juli 2019

Vi blev hurtigt mødt af en tjener

Vi blev hurtigt mødt af en tjener, vist til vores bord og fik afgivet bestillingen. Ventetiden på drikkevarer var for lang, hvorimod ventetiden på maden var kort. Den ene hovedret var ok, men den anden var baconen blød og ikke stegt sprød. Afventede man blev spurgt om maden var ok og om alting var som det skulle være, men der kom aldrig nogen. Da vi ønskede dessert, måtte vi selv kalde på en tjener. På det tidspunkt var vi for længst færdige med at spise og vor tallerkner var tomme, som de også havde set alle de gange de gik forbi. Desserten var eksemplarisk, men ventetiden på servering var meget lang. 3/5 stjerner. God mad, middel service, nogenlunde rimelige priser.

13. juli 2018

Desværre den dårligste Cæsarsalat jeg…

Desværre den dårligste Cæsarsalat jeg nogensinde har fået... Kylling filet var store og slatne.Der var store salatblade der skulle skæres itu også rugbrødstern (tørret og hårde) som man ikke kunne stikke i. Man kunne ikke blande de ting sammen. Man blev nødt til og spise lidt salat også spise de hårde rugbrødstern for sig.
Bordet vippede og vi måtte sætte noget i klemme under bordet, så drikkevarerne ikke væltede.
Sød betjening - lækker cafe latte ... men salaten var en stor skuffelse.

12. april 2018

Vild god mad, super service i rigtig hyggelig omgivelser

En af de bedste grund til at tag til Rømø udover naturen og havet, er dax. Dax er en af de bedste steder at spise på øen og mere til. Med super service og en total fanatisk mad, i virkelig hyggelig omgivelser. Får man en rigtig hyggelig dag til en rigtig god pris. Jeg elsker at komme forbi og få deres hjemmelavet burger eller deres fanatisk stjerneskud som er den bedste man overhovedet kan få.

30. januar 2016

Er dette din virksomhed?