Handlet på Frost Levanger en ukes tid etter åpning, og vil si jeg fikk veldig god hjelp av ei ung dame der (Eilin) En så god kundeservice er det ikke ofte man opplever på klesbutikker idag dessverre... Se mere
Butikken på Røros er en god opplevelse hva produktene gjelder, noe for unge og eldre. De som arbeider der,blide,hjelpsomme og de kommer deg imøteser om det er noe du vil ha råd om.
Veldig fornøyd med opplevelsen og kundeservice hos Frost Røros. Anbefales sterkt!😊
Super hyggelig betjening, supergod service . De er gode på å få pakker raskt avgårde. Kan virkelig anbefales!
Frost Røros har tre flotte motebutikker, to i hjertet av bergstaden Røros og en dame- og herrebutikk på City Lade i Trondheim. I tillegg har vi nettbutikk med et godt utvalg fra alle de fysiske butikkene våre. Vi har merker som Holzweiler, Barbour, ByTiMo, Maanesten, Calvin Klein, Replay, Frislid, Camilla Pihl, Eton, Fred Perry, Gestuz, Gant, Jim Rickey, Levete Room, Matinique, Mono, Part Two, Samsøe, Varsity, Swims, Scandinavian Edition, Woodling og Urban Pioneers for å nevne noen.
Kjerkgata 30, 7374, Røros, Norge
- nettbutikk@frostroros.no
- frostroros.no
Rask og presis levering👍🏻
Veldig fornøyd med opplevelsen
Rask levering og riktig beskrivelse av…
Rask levering og riktig beskrivelse av plaggene
Super butikk
Frost Levanger
En så god kundeservice er det ikke ofte man opplever på klesbutikker idag dessverre. Fikk prøvd masse fint, og hun tok seg god tid med å hjelpe meg. Bare ++++
Kjapp levering,!
Smaker godt og leverer rene produkter
Kort tid fra bestilling til levering👍
Rask leveranse , men men….
Rask leveranse , men mottok annen bluse enn bestilt , feil i nettbutikken. Jeg måtte likevel betale returen selv , for det var en annen topp som ble feil str som skulle returneres.

Besvarelse fra Frost Røros