Vrijdagmiddag kortsluiting in de…
Vrijdagmiddag kortsluiting in de meterkast. Frl Electra gebeld uitleg gekregen welke stappen te ondernemen savond nog een monteur langs geweest om alles te herstellen. Echt top service.
FRL Electra is uw partner in duurzaamheid en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor: Zonnepanelen , Airco's , Electra / Data netwerken en Camerabeveiliging. Wij geven standaard 5 jaar garantie op onze werkzaamheden en werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen en producten. Al onze monteurs hebben een technische achtergrond en VCA diploma en jarenlange ervaring binnen het vak. Daarnaast hebben onze monteurs meerdere vakgerichte diploma's en certificaten om het beste uit uw installatie te halen.
De Alde Mar 9-E, 9035VP, Dronrijp, Holland
Werken netjes en zijn zeer vriendelijk, en zijn niet proportioneel duur.
Zou ze zeker aanraden!!!
Snel gereageerd en een mooie oplossing voor mijn probleem met de kookplaat.
Goede en snelle plaatsing van zonnepanelen. Reageert snel en levert vakkundig werk
Prima overleg (wensen, mogelijkheden etc. voor de vervanging van bestaande zonnepanelensysteem), vlotte en nette offerte en uitvoering van het werk: alles netjes en correct gedaan :)
Correcte prijs en een nette uitvoering volgens planning. Goede vakmensen en een prima afhandeling.
Zonnepanelen geplaatst en meterkast aangepast. Super tevreden over het resultaat en de prijs-kwaliteit!
Prima ervaring. Mooi gemonteerde zonnepanelenset. Nog een aanpassing in de meterkast gedaan.
Ik ben er blij mee!
Zonnepanelen geplaatst en meterkast vernieuwd. Netjes werk en een keurige prijs-kwaliteits verhouding.
Van begin tot eind plezierig contact.
Het plaatsen van de zonnepanelen door FRL Electra ging prima. Er werd professioneel gewerkt, en de afwerking van kabels etc. was ook piekfijn in orde. Hoewel het werk iets langer duurde dan gepland, werd er niet overhaast gewerkt, maar in overleg een deel voor een later moment bewaard. En ondertussen maken we dankbaar gebruik van de energie die de panelen opleveren. Dikke pluim!
Aanpassingen in meterkast laten uitvoeren ivm verzwaring en uitbreiding groepen. Prettige communicatie, komt afspraken na, netjes gewerkt
Top jongens,
Zonnepanelen snel en goed geleverd en geinsstalleerd.
Teruggave belasting wordt ook voor he geregeld.