Dårlig kundeservice
Jeg bestilte et snitmønster ved Frk. Larsen (frklarsen.dk) via deres hjemmeside. På hjemmesiden fremgik det, at jeg kunne angive en leveringsadresse. Der opgav jeg selvfølgelig min igen adresse. Syntes godt nok at portoen var lidt høj (35 kr), da forsendelsen vejer under 100 g og derfor ville kunne sendes med Postnord for 20 kroner til min hjemadresse, men måtte jo betale de 35, så forretningen dermed kunne beregne de 15 kr ekstra for at lægge mønstret i en kuvert, tænkte jeg.
Jeg går ikke i forretninger, da jeg er meget sårbar i relation til Covid19 og bestiller derfor kun varer, der bliver leveret hos mig selv. Jeg har ikke været i en forretning siden februar måned.
Stor var derfor min forbavselse, da jeg fik en sms og mail fra GLS, der oplyste, at min forsendelse lå i en pakkeshop i centrum af byen i et indkøbscenter (hvor jeg jo ikke kan vove mig ind).
Jeg skrev til GLS og skrev til Frk. Larsen, der dels straks rettede deres tekst på hjemmesiden, så det nu fremgår, at de nu sender til pakkeboks - dels oplyste mig om, hvis jeg udover de allerede indbetalte 105 kroner, ville indbetale 107.30 kroner, ville man afsende varen hjem til mig !!! Jeg er målløs over så dårlig kundebehandling - jeg har jo i god tro anført, at leveringsadressen var min egen hjemadresse og skulle ikke vælge en pakkeshop, som man jo normalt skal, hvis man får varer sendt dertil (som jeg gjorde før coronapandemien).
Jeg føler mig ikke godt behandlet - og jeg har måttet betale mig fra at få kuverten afhentet, så på den måde er det blevet et overordentligt dyrt mønsterark.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle med Frklarsen.dk